Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά έκανα ανασυγκρότηση σε εναν εξωτερικό σκληρό ADATA και μετά που τον ξανασύνδεσα δεν τον διαβάζει και μου λέει να κάνω format!

Κατέβασα το restore my files, βρήκε τα αρχεία αλλά είναι trial έκδοση και δεν μπορώ να τα επαναφέρω

Τι μπορώ να κάνω τώρα;;; :fear:

Δημοσ.

Γεια σου φιλε, πηγαινε στη διαχειριση δισκων και αλλαξε

το γραμμα του σκληρου δισκου. Και μια ερωτηση δοκιμασες ολες

τις θυρες?(δεν εχει πολυ σημασια δοκιμασε).Σε περιπτωση που δεν

βρεις λυση για restore καλο ειναι το Recuva δοκιμασε το.

Δημοσ.

Άλλαξα το γράμμα όπως μου είπες αλλά πάλι τα ίδια

Θα δοκιμάσω να κατεβάσω αυτό που μου είπες!

EDIT:

Το χρησιμοποίησα αλλά δεν τον αναγνωρίζει τον σκληρό.

:fear: :fear: :fear:

Δημοσ.

Νικήτα, ακολούα τις οδηγίες από ΝΒestgirl σε αυτή τη σελίδα, μπας και αποφύγεις σε 1η φάση τη διαδικασία της ανάκτησης των αρχείων ένα προς ένα (και μάλιστα προς άλλο δίσκο).

Πάντως είναι ψιλοανησυχητικό το ότι έχασε ο δίσκος το parition κατά ένα απλό defrag, οπότε ακόμα κι αν το επαναφέρεις μέσω της διαδικασίας που αναφέρεται στο παραπάνω λινκ, λάβε τα μέτρα σου, κάνοντας αντίγραφα έστω των πιο σημαντικών αρχείων που περιέχει ο Έιντάτας. Κατόπιν, τρέξε το HD Sentinel, να δεις αν τυχόν αναφέρει κάποιο πρόβλημα (...που φοβάμαι πως ήδη υπάρχει, και ίσως μάλιστα η ανάκτηση του parition που λέγαμε να μην επιτευχθεί, πράγμα που θα σημαίνει ότι αυτό που θα σου μένει θα είναι όντως ανάκτηση αρχείων σε ΑΛΛΟ δίσκο τον οποίον μακάρι να έχεις, με το από τα κορυφαία σχετικά προγράμματα, το Active File Recovery.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...