johnrock1 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2011 Καλημέρα... Λέω να αγοράσω την τηλεόραση του τίτλου...τι λέτε εσείς οι ιδικοί???(χωρίς καμία ειρωνια αφού είστε... ) αξίζει τα λεφτά της????
speedman_26 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2011 αν ειναι να βλεπεις περισσοτερο ταινιες πηγαινε για plasma
johnrock1 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2011 αν ειναι να βλεπεις περισσοτερο ταινιες πηγαινε για plasma plasma δεν ειναι????
cabdik Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2011 (επεξεργασμένο) μωρε αυτη ειναι plasma! αλλα, το αλλο το πλασμα μαλλον ειναι απο ξενυχτι και δεν διαβαζει ακομα!!! :-D κι εγω αυτη θα προτεινα μιας και η Πανυ ειναι κορυφη στις plasma! Επεξ/σία 18 Δεκεμβρίου 2011 από cabdik
johnrock1 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2011 μωρε αυτη ειναι plasma! αλλα, το αλλο το πλασμα μαλλον ειναι απο ξενυχτι και δεν διαβαζει ακομα!!! :-D κι εγω αυτη θα προτεινα μιας και η Πανυ ειναι κορυφη στις plasma! ευχαριστω πολυ για την απαντηση .....επισης...επισης μιπως ιποστιριζει ιποτιτλους???η χρειαζετε να αγορασω κανενα media player????
cabdik Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 κοιτα, απο αποψεως ενσωματωμενου Media player, νομιζω οτι η samsung ειναι top! δεν γνωριζω αν το συγκεκριμενο μοντελο παιζει παιζει mkv με DTS ηχο απο την USB, το οποιο ειναι το πιο tricky!!!! μονο οι κατοχοι μπορουν να μας διαφωτισουν σε αυτο!!
johnrock1 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 κοιτα, απο αποψεως ενσωματωμενου Media player, νομιζω οτι η samsung ειναι top! δεν γνωριζω αν το συγκεκριμενο μοντελο παιζει παιζει mkv με DTS ηχο απο την USB, το οποιο ειναι το πιο tricky!!!! μονο οι κατοχοι μπορουν να μας διαφωτισουν σε αυτο!! καποιες ακομα ερωτησουλες...... 1)ποιο media player να παρω???με ενδιαφερει απλως να πεζει srt υποτιτλουσ και full hd επισης να χρησιμοποιοητε και για 3d 2) πως καταλβενω αν η τηελεοραση ειν active η passive???
cabdik Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 γιατι να παρεις media player? αφου διαθετουν οι τηλεορασεις!!! απλα αν σε ενδιαφερει αυτο, ψαξτο λιγο με τα μοντελα, γιατι ναι μεν παιζουν avi, mkv κλπ, αλλα ορισμενα δεν παιζουν τον DTS ηχο στα MKV αρχεια!! οι περισσοτερες SAMY που εχω δει, παιζουν! για τις υπολοιπες δεν γνωριζω!!
johnrock1 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 γιατι να παρεις media player? αφου διαθετουν οι τηλεορασεις!!! απλα αν σε ενδιαφερει αυτο, ψαξτο λιγο με τα μοντελα, γιατι ναι μεν παιζουν avi, mkv κλπ, αλλα ορισμενα δεν παιζουν τον DTS ηχο στα MKV αρχεια!! οι περισσοτερες SAMY που εχω δει, παιζουν! για τις υπολοιπες δεν γνωριζω!! δηλαδη αναγνωριζει τουσ υποτιτλους srt η τηελεοραση? εχω μηνει πολυυυυ πισω.....
cabdik Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 (επεξεργασμένο) βεβαια. με ενα στικακι ή με εναν εξωτερικο σκληρο εισαι αρχοντας! αλλα θελει λιγο προσοχη στα μοντελα, οπως σου ειπα!! Επεξ/σία 20 Δεκεμβρίου 2011 από cabdik
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα