Προς το περιεχόμενο

Legends of Grimrock

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 133
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

http://www.destructoid.com/legend-of-grimrock-clears-600-000-sales-milestone-242597.phtml

Ξεπερασε τις 600Κ πωλησεις.Καλο αυτο.Θα εχουμε νεα απο αυτους.

Τα teaser screenshots που αναφέρονται στο άρθρο του Destructoid απ'ότι φαίνεται δείχνουν 2 νέα tilesets για το παιχνίδι - μοιάζουν με abandoned mines και egyptian themes αντίστοιχα. Λέτε να περιμένουμε για expansion; :)

(Και υποψιάζομαι θα προστεθούν νέα races, καθώς στο mines screenshot φαίνεται κάτι σαν rat-man character στο 3ο slot)

post-143955-0-91427700-1358529374_thumb.jpg

post-143955-0-87519100-1358529377_thumb.jpg

Δημοσ.

καλό και χρυσό το παιχνίδι (9/10), αλλά εμένα προσωπικά με κούρασε μετά από 2 εβδομάδες...

τι να πω, ίσως να είμαι δύσκολος.

Δημοσ.

Μη με χτυπάτε εκεί που πονάω...

Το έχασα δύο φορές από τις Χριστουγεννιάτικες προσφορές του Steam και τώρα είμαι στην αναμονή.

Μόνο και μόνο για το soundtrack θα το αγόραζα!!!

Δημοσ.

Μακάρι να βγει expansion το παιχνίδι ήταν διαμαντάκι!Απίστευτο soundtrack, τούμπανοι γρίφοι και πολύ διασκεδαστικό gameplay..

Μ αρέσουν οι γρίφοι οπότε δεν το βρήκα κουραστικό.

Δημοσ.

Μόλις το τερμάτισα και εγώ και εντάξει, απλά δεν παίζεται το παιχνίδι. Θύμισε άλλες εποχές και μου άρεσε πολύ αυτό. Το θέμα είναι, υπάρχουν πουθενά τα endgame screens σε αρχεία μπας και τα βάλουμε για κανά wallpaper?

Υ.Γ. 14ώρες και 7 λεπτά game time (με τα reload πρέπει να είναι κοντά στις 17-18 το πολύ) αλλά γεμάτες ώρες που το άξιζαν.

Δημοσ.

Μόλις το τερμάτισα και εγώ και εντάξει, απλά δεν παίζεται το παιχνίδι. Θύμισε άλλες εποχές και μου άρεσε πολύ αυτό. Το θέμα είναι, υπάρχουν πουθενά τα endgame screens σε αρχεία μπας και τα βάλουμε για κανά wallpaper?

Υ.Γ. 14ώρες και 7 λεπτά game time (με τα reload πρέπει να είναι κοντά στις 17-18 το πολύ) αλλά γεμάτες ώρες που το άξιζαν.

Τα έχω ανεβάσει σαν βίντεο

• 4 εβδομάδες αργότερα...
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Επιτέλους το χτύπησα κι εγώ ( 3.50 ευρώ από gamersgate ) μετά από τόσο καιρό και μιας και άκουσα τα νέα για το sequel  :D

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...