Tobajara Δημοσ. 29 Απριλίου 2012 Δημοσ. 29 Απριλίου 2012 Το παίζω στο hard και έχω φτύσει αίμα... Αλλά τρομερό παιχνίδι!
panther_512 Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 Η πραγματικότητα με το LoG είναι ότι αν και είναι καλό παιχνίδι, θα μπορούσε να ήταν πολύ καλύτερο. Σίγουρα δεν μπορεί να σταθεί απέναντι στα dungeon crawlers του παρελθόντος που προσπαθεί να μιμηθεί. Το άσχημο όμως είναι ότι είναι κατώτερο ακόμα και από πρόσφατα παιχνίδια του ίδιου τύπου όπως τη σειρά Etrian Odyssey του Nintendo DS, η οποία είναι έτη φωτός πιό μπροστά και απευθύνεται στους πραγματικά hardcore του συγκεκριμένου είδους gamers. Ελπίζω με τα modding tools να δούμε αξιόλογες προσπάθειες, αλλά για την ώρα το Etrian Odyssey είναι μακράν το καλύτερο παιχνίδι αυτού του τύπου.
chek2fire Δημοσ. 10 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 10 Μαΐου 2012 Πάντως οι τελευταίες τρεις πίστες είναι το αποκορύφομα του παιχνιδιου
chek2fire Δημοσ. 11 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 11 Μαΐου 2012 Γενικά πάντως που έιμαι λίγο πριν το τέλος δεν με κούρασε καθόλου. Ιδίως μετά από το 7 επίπεδο και στο 8-9 γινετε αρκετά δύσκολο και θέλει πολύ καλό σετάρισμα για να τα βγάλεις συν τα puzzle που υπάρχουν παντού. Πολύ καλός τίτλος για indie δημιουργία.
Tmark Δημοσ. 11 Μαΐου 2012 Δημοσ. 11 Μαΐου 2012 Δυστυχώς εμένα με κούρασε αρκετά μετά το 5ο level.. Πιο πολύ η κίνηση με αυτό δεξιά αριστερά strafing λες και είμαι καβούρι!
chek2fire Δημοσ. 13 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 13 Μαΐου 2012 Μόλις το τέλειωσα το game και μπορώ να πω ότι το ευχαριστήθηκα παρά το παλιομοτίδικο του ύφος. Ρε σεις όμως που είναι τα stat που σας βγάζει στο τέλος. Εμένα δεν μου έβγαλε καμια τέτοια οθόνη. και κάποιος αν έχει διαθέσιμη την final music είναι πολύ επικούρα ακόμα και από youtube
Greygore Δημοσ. 13 Μαΐου 2012 Δημοσ. 13 Μαΐου 2012 Μόλις το τέλειωσα το game και μπορώ να πω ότι το ευχαριστήθηκα παρά το παλιομοτίδικο του ύφος. Ρε σεις όμως που είναι τα stat που σας βγάζει στο τέλος. Εμένα δεν μου έβγαλε καμια τέτοια οθόνη. και κάποιος αν έχει διαθέσιμη την final music είναι πολύ επικούρα ακόμα και από youtube Ούτε εμένα έβγαλε κάποιο stat screen, άνοιξα τα statistics απο το main menu λίγο πριν πεθάνει το boss .
antonl Δημοσ. 13 Μαΐου 2012 Δημοσ. 13 Μαΐου 2012 Ερώτηση για το lvl 8. Η λύση για ν προχωρήσεις ανοίγοντας κάποια απ τις 2 πόρτες με τα κάγκελα βρίσκεται σ αυτό το lvl, σε κάποιο προηγούμενο ή σε κάποιο επόμενο; Έχω φάει κανα 2ωρο δοκιμάζοντας κάθε κουλαμάρα αλλά τίποτα. Κι ο χάρτης που βρίσκεις δε με βοήθησε και πολύ.
Greygore Δημοσ. 13 Μαΐου 2012 Δημοσ. 13 Μαΐου 2012 Ερώτηση για το lvl 8. Η λύση για ν προχωρήσεις ανοίγοντας κάποια απ τις 2 πόρτες με τα κάγκελα βρίσκεται σ αυτό το lvl, σε κάποιο προηγούμενο ή σε κάποιο επόμενο; Έχω φάει κανα 2ωρο δοκιμάζοντας κάθε κουλαμάρα αλλά τίποτα. Κι ο χάρτης που βρίσκεις δε με βοήθησε και πολύ. Αν κατάλαβα καλά, εννοείς εκεί που λέει Vault of the Dismantler - η είσοδος βρίσκεται καλά κρυμμένη στο προηγούμενο level (7).
Tobajara Δημοσ. 23 Μαΐου 2012 Δημοσ. 23 Μαΐου 2012 Legend of Grimrock sales have covered dev costs http://www.shacknews.com/article/73335/legend-of-grimrock-sales-have-covered-dev-costs-patch-coming Το σημαντικό, με δική μου υπογράμμιση, είναι το "The development costs of the game have now been covered many times over so the future of the company seems pretty secure," Almost Human said in a blog post. "So, everyone who has bought our game and supported us, you have our gratitude!"
antonl Δημοσ. 23 Μαΐου 2012 Δημοσ. 23 Μαΐου 2012 Αν κατάλαβα καλά αυτό έχει ήδη σχεδόν απ τα pre-orders μιας και η είδηση είναι απ τις 16 Απρίλη (όχι τίποτα αλλά είδα αναφορά σε patch και χάρηκα :Ρ).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα