chek2fire Δημοσ. 11 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 11 Απριλίου 2012 στο steam που θέλω να το περάσω μια και έχω ήδη περάσει το κλειδί του δεν μου το ανοίγει για download αλλά λέει ότι δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα ενώ στην πρώτη σελλίδα υπάρχει κανονικά για αγορά.
remalis Δημοσ. 11 Απριλίου 2012 Δημοσ. 11 Απριλίου 2012 Το ίδιο και σε μένα, είχα περάσει το pre-order key και τώρα απλά δεν κάνει τπτ, ούτε μου το δείχνει αγορασμένο στο store page του παιχνιδιού. Αν το ξεκινήσουμε από το standalone μετά θα μπορούμε λέτε να περάσουμε τα saves στο steam?
panther_512 Δημοσ. 11 Απριλίου 2012 Δημοσ. 11 Απριλίου 2012 Ούτε σε εμένα δουλεύει το Steam. Ακόμα είναι αδρανές και δεν λέει κάτι για κατέβασμα. Οπότε παίζουμε από το stand alone και βλέπουμε στη πορεία. Το παιχνίδι είναι πολύ συμπαθητικό. Πολύ νωρίς για να πώ περισσότερα. Βγάλαμε το πρώτο πάτωμα και συνεχίζουμε.
chek2fire Δημοσ. 11 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 11 Απριλίου 2012 το είδα στο forum του παιχνδιού. Αν θέλετε να το παίξετε μέσω steam κάντε ένα restart το steam και μετά δουλεύει κανονικά. Τώρα μόλις το κατεβάζω
panther_512 Δημοσ. 11 Απριλίου 2012 Δημοσ. 11 Απριλίου 2012 Το stand alone παιχνίδι με το Steam επικοινωνούν απόλυτα. Έπαιξα 2,5 ώρες με το stand alone, έβγαλα 2 πατώματα, και μετά ξεκίνησα στο Steam. Κατευθείαν βρήκε μόνο του τα saves και ενεργοποίησε ότι achievements είχα κάνει ήδη. Κατα τα άλλα ωραίο το παιχνίδι μέχρι στιγμής, ούτως ή άλλως τα παιχνίδια αυτού του τύπου είναι από τα πιό αγαπημένα μου. Πιό πολύ ανυπομονω για τα mod tools που θα βγάλουν και τη δουλειά που θα δούμε από τη κοινότητα. Ήδη βλέπω να βγαίνουν τα Eye of the Beholder και Dungeon Master.
Millennium Δημοσ. 12 Απριλίου 2012 Δημοσ. 12 Απριλίου 2012 Το παιχνιδι ειναι τοσο δυσκολο οσο διαβασα?
remalis Δημοσ. 12 Απριλίου 2012 Δημοσ. 12 Απριλίου 2012 Ε δεν είναι και ότι πιο εύκολο, τουλάχιστον μέχρι να πάρεις λίγο πρέφα. Καλά την παλεύουν τα παλικάρια? Στο steam ήδη παίζει 1.8% το chivo να πάρεις 6 valor armor items Να κάνω και μια ερώτηση άσχετου? Αν πεθάνει κάποιο μέλος τι γίνεται? Παίζει κανα res? Η αρχή δλδ ο πρώτος όροφος που πρόλαβα να παίξω με έψησε πααρα πολύ. Πολύ καλή δουλειά φαίνεται και προσεγμένη. Πορώθηκα αν και δεν έχω παίξει τόσο πολύ τα παλιά. Μόνο το dungeon master αλλά ήμουν 6 χρονών xD Άντε να δούμε και τα υπόλοιπα. Όπως λέει και ο panther512 τα mods θα ναι πολύ καλή φάση.
Millennium Δημοσ. 12 Απριλίου 2012 Δημοσ. 12 Απριλίου 2012 Αποτι θυμαμαι στο RPS λεγαν πως αν πεθανει μελος,παπαλα.Αυτο ηταν.
remalis Δημοσ. 12 Απριλίου 2012 Δημοσ. 12 Απριλίου 2012 Τιιι σοβαρά? χαχα ε τότε στην ερώτηση σου πριν η απάντηση είναι "Όντως είναι υπερβολικά δύσκολο" (ή εγώ είμαι άσχετος, λογικά και τα 2)
Apoll Δημοσ. 12 Απριλίου 2012 Δημοσ. 12 Απριλίου 2012 Όσοι έχουν ακόμα πρόβλημα με Steam ρίχτε ένα restart στο Steam. Δεξί κλικ στο παιχνίδι, και κάντε εγκατάσταση. Από εκεί και μετά, σχεδόν 18 χρόνια αργότερα ένα έχω να πω. ΑΜΗΝ. Και ναι είναι δύσκολο. Ιδίως στο hard mode έχασα την ομάδα στο δεύτερο επίπεδο. ¨ Αποτι θυμαμαι στο RPS λεγαν πως αν πεθανει μελος,παπαλα.Αυτο ηταν. Ναι και όχι.
panther_512 Δημοσ. 12 Απριλίου 2012 Δημοσ. 12 Απριλίου 2012 Όχι παιδιά, δεν πεθαίνει μόνιμα κανένα μέλος της ομάδας. Αυτό το λέω για να μήν καταφεύγετε σε συνεχή reload και χάνετε έτσι ένα ωραίο κομμάτι του gameplay. Ήδη στο πρώτο πάτωμα το παιχνίδι σας το εξηγεί. Υπάρχουν σημεία με τεράστιους μπλέ κρυστάλλους που επαναφέρουν ενέργεια και ανασταίνουν τους νεκρούς συντρόφους σας. . Πάντως, δεν μπορώ να πώ ότι στο Normal υπάρχει κάποια δυσκολία. Τουλάχιστον για εμάς που τα φάγαμε αυτά τα παιχνίδια με το κουτάλι, νομίζω τα πράγματα είναι ιδιαίτερα γνώριμα και απλά.
remalis Δημοσ. 12 Απριλίου 2012 Δημοσ. 12 Απριλίου 2012 χαχα αυτά είναι λέω και γω. Ε κοίτα εγώ που είμαι άσχετος έχω καταλάβει ότι πρέπει να παίζεις πολύ όπισθεν. 1 tank και ένας rogue μπροστά και 2 mages πίσω είναι καλό setup λέτε? Μη το συνεχίσω και μετά δε παλεύεται.Λογικά το πιο safe θα ταν 2 warrior μπροστά αλλά με ψήνει να χω και rogue.
panther_512 Δημοσ. 12 Απριλίου 2012 Δημοσ. 12 Απριλίου 2012 Καλό το setup σου. Αν ο Rogue σου έχει ψηλό evasion, άνετα κάθεται μπροστά. Εμένα το tank μου τις τρώει πάρα πολύ άσχημα λόγο χαμηλού evasion.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα