Προς το περιεχόμενο

Legends of Grimrock

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

To πρόβλημα είναι ότι πέφτουν κυριολεκτικά βροχή οι αξιόλογες old-school προσπάθειες από ανεξάρτητους developers, και δεν έχουμε λεφτά να τους υποστηρίξουμε όλους....

+100000

Για να στηρίξω το Legends of Grimrock πήρε πόδι και ένα donation που σκεφτόμουν να κάνω στο Wasteland 2 και αυτό στο The Banner Saga. Σκέφτηκα πως ήδη έχουν πιάσει τα λεφτά τους οπότε ας στηρίξω τους Ινδιάνους...

Αλλά ναι οι επιλογές έχουν γίνει υπερβολικά πολλές.

ΥΓ. Το χαρτί μιλιμετρέ όντως έκανε τη διαφορά, καλταδούρα τελείως!

• Απαντ. 133
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

shut up and take my money που λένε και στην 9gag :))

α ρε και να βγει κάνα remake των beholder με αυτήν την μηχανή γραφικών τι έχει να γίνει.........

Δημοσ.

shut up and take my money που λένε και στην 9gag :))

χαχαχαχα :D :D

το ετσίμπησα και γω λοιπόν από το site τους που δίνει και steam key και standalone installer. Οπότε μετράει πάρα πολύ.

Δημοσ.

Μόλις το τσίμπησα και εγώ.

Και ένα πρώτο review απο το Gamespy 9/10:

Legend of Grimrock Review

Pros:

Captures everything that's fun about old-school RPGs; some fantastic puzzles; atmosphere is great at generating tension.

Cons:

Captures everything that's not fun about old-school RPGs; limited resources may frustrate some; can't craft potions with spells.

Δημοσ.

Ακριβώς! Από εκεί το αγόρασα και εγώ

Δεν υπάρχει καλύτερο deal από αυτό. 20% έκπτωση (τελική τιμή 9 ευρώ και κάτι) και έχεις Steam Key αλλά ΚΑΙ standalone installer.

Καλύτερα δεν γίνεται.

Δημοσ.

+1

Το αγόρασα κι εγώ πριν λίγο. Θεωρώ ότι είναι ιδιαίτερα αξιόλογη προσπάθεια και σε πολύ καλή τιμή

Δημοσ.

Στο γραφείο το έχουμε παραγγείλει και οι έντεκα :)

Και όλοι αποφασήσαμε να κλείσουμε το automap, και να μην ψάξουμε για hints online. Μιας και δεν υπήρχαν τέτοιες βοήθειες το 1990+ όταν παίζαμε EOB1-3, DM κλπ.

Αυτό τα λέει όλα. Αν σκεφτεί κανείς ότι είμαι ο νεώτερος στο γραφείο (36) και οι υπόλοιποι 45-60.

Δημοσ.

Στο γραφείο το έχουμε παραγγείλει και οι έντεκα :)

Και όλοι αποφασήσαμε να κλείσουμε το automap, και να μην ψάξουμε για hints online. Μιας και δεν υπήρχαν τέτοιες βοήθειες το 1990+ όταν παίζαμε EOB1-3, DM κλπ.

Αυτό τα λέει όλα. Αν σκεφτεί κανείς ότι είμαι ο νεώτερος στο γραφείο (36) και οι υπόλοιποι 45-60.

αυτά είναι... πώρωση! :)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...