Tobajara Δημοσ. 27 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2012 To πρόβλημα είναι ότι πέφτουν κυριολεκτικά βροχή οι αξιόλογες old-school προσπάθειες από ανεξάρτητους developers, και δεν έχουμε λεφτά να τους υποστηρίξουμε όλους.... +100000 Για να στηρίξω το Legends of Grimrock πήρε πόδι και ένα donation που σκεφτόμουν να κάνω στο Wasteland 2 και αυτό στο The Banner Saga. Σκέφτηκα πως ήδη έχουν πιάσει τα λεφτά τους οπότε ας στηρίξω τους Ινδιάνους... Αλλά ναι οι επιλογές έχουν γίνει υπερβολικά πολλές. ΥΓ. Το χαρτί μιλιμετρέ όντως έκανε τη διαφορά, καλταδούρα τελείως!
chek2fire Δημοσ. 28 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 28 Μαρτίου 2012 Διαθέσιμο και από gog για τις 11 απριλίου το dungeon έπος που όλοι εμείς οι κολόγεροι περιμένουμε με αγωνία http://www.gog.com/en/gamecard/legend_of_grimrock# http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=DCBd8plG1do
Millennium Δημοσ. 28 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2012 11 Things I’m Looking Forward To In Legend Of Grimrock
doommaster Δημοσ. 28 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2012 shut up and take my money που λένε και στην 9gag ) α ρε και να βγει κάνα remake των beholder με αυτήν την μηχανή γραφικών τι έχει να γίνει.........
remalis Δημοσ. 28 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2012 shut up and take my money που λένε και στην 9gag ) χαχαχαχα :D το ετσίμπησα και γω λοιπόν από το site τους που δίνει και steam key και standalone installer. Οπότε μετράει πάρα πολύ.
mchls Δημοσ. 31 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2012 Legend of Grimrock – Fan requests a GUI for disabled people, devs respond and add it in due time
panther_512 Δημοσ. 4 Απριλίου 2012 Δημοσ. 4 Απριλίου 2012 Μόλις το τσίμπησα και εγώ. Και ένα πρώτο review απο το Gamespy 9/10: Legend of Grimrock Review Pros: Captures everything that's fun about old-school RPGs; some fantastic puzzles; atmosphere is great at generating tension. Cons: Captures everything that's not fun about old-school RPGs; limited resources may frustrate some; can't craft potions with spells.
Millennium Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 Review και απο το RPS (θα συμπληρωσουν πανω σε αυτο μολις βγει): Wot I Think: Legend Of Grimrock
chek2fire Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 περιμένω να βγει στο steam για να το πάρω
Greygore Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 περιμένω να βγει στο steam για να το πάρω Το preorder απο την σελίδα τους πάντως δίνει Steam key και standalone installer ήδη.
panther_512 Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 Ακριβώς! Από εκεί το αγόρασα και εγώ Δεν υπάρχει καλύτερο deal από αυτό. 20% έκπτωση (τελική τιμή 9 ευρώ και κάτι) και έχεις Steam Key αλλά ΚΑΙ standalone installer. Καλύτερα δεν γίνεται.
ariskard Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 +1 Το αγόρασα κι εγώ πριν λίγο. Θεωρώ ότι είναι ιδιαίτερα αξιόλογη προσπάθεια και σε πολύ καλή τιμή
Apoll Δημοσ. 8 Απριλίου 2012 Δημοσ. 8 Απριλίου 2012 Στο γραφείο το έχουμε παραγγείλει και οι έντεκα Και όλοι αποφασήσαμε να κλείσουμε το automap, και να μην ψάξουμε για hints online. Μιας και δεν υπήρχαν τέτοιες βοήθειες το 1990+ όταν παίζαμε EOB1-3, DM κλπ. Αυτό τα λέει όλα. Αν σκεφτεί κανείς ότι είμαι ο νεώτερος στο γραφείο (36) και οι υπόλοιποι 45-60.
doommaster Δημοσ. 8 Απριλίου 2012 Δημοσ. 8 Απριλίου 2012 Στο γραφείο το έχουμε παραγγείλει και οι έντεκα Και όλοι αποφασήσαμε να κλείσουμε το automap, και να μην ψάξουμε για hints online. Μιας και δεν υπήρχαν τέτοιες βοήθειες το 1990+ όταν παίζαμε EOB1-3, DM κλπ. Αυτό τα λέει όλα. Αν σκεφτεί κανείς ότι είμαι ο νεώτερος στο γραφείο (36) και οι υπόλοιποι 45-60. αυτά είναι... πώρωση!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα