Προς το περιεχόμενο

Legends of Grimrock

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

μακάρι να πουλήσει, μπας και δούμε την αναβίωση των dungeon crawlers, καθόλου δεν με χαλά να βγούν νέες σειρές στα πρότυπα των eob, dm από indie devs..

• Απαντ. 133
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Wikipedia Link

Πάνω-κάτω σημαίνει είναι έτοιμο για κυκλοφορία στην αγορά tongue.gif.

αααα σαν τα χρυσά mastercopy των δίσκων που τα χρησιμοποίουσε η σειρά παραγωγής. Κατίλαφος. Δεν ήξερα ότι παίζει και στο development progress για software ο όρος. :-D

Τιμή γύρω στα 20 δολλάρια νομίζω, που είναι εξαιρετική.

Ναι μια χαρά. Θα μπορούσε και λιιιίγο πιο φτηνό αλλά και πάλι κομπλέ.

μακάρι να πουλήσει, μπας και δούμε την αναβίωση των dungeon crawlers, καθόλου δεν με χαλά να βγούν νέες σειρές στα πρότυπα των eob, dm από indie devs..

αχά αν έχει επιτυχία (που θα έχει) θα ακολουθήσουν κι άλλοι indie devs νομίζω.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το Good Old Games και η Almost Human Games ξεκίνησαν να δέχονται preorders για το Legends of Grimrock στην τιμή των $11,99 - με έκπτωση 20% απο την κανονική retail τιμή των $14,99.

Οι αγορές απο την Almost Human έρχονται με Steam key / stand-alone installer ενώ απο το GoG.com δίνονται μόνο σαν stand-alone installer (DRM-free).

Tο παιχνίδι κυκλοφορεί επίσημα στις 11 Απριλίου 2012.

GoG.com Link

Almost Human Games Link

Steam Link (coming soon)

Edit: Το preorder προσφέρεται με μερικά early access extras όπως:

*User Manual (PDF)

*World Map (PDF)

*Custom Graph paper για εκτύπωση - οι παλιοί θα θυμούνται πόσο χρήσιμο είναι για mapping devil.png (PDF)

*Το theme music του παιχνιδιού (MP3)

*Wallpapers (3, με παραλλαγές για διάφορες αναλύσεις)

*Artwork:

**Cinematics (4)

**Environment Concepts (10)

**Party Portraits (4)

**Monster Concepts (12)

**Sketches (3)

*Dev team photo (1)

2o Edit: Στην περίπτωση αγοράς απο Almost Human Games, oι συναλλαγές γίνονται μέσω Humble Store (το ίδιο σύστημα που χρησιμοποιείται στα Humble Bundles), το οποίο παρέχει το key και τα pre-order bonus σε ξεχωριστή σελίδα:

01.png

3o Edit: Added stand-alone installer for developer purchase.

Επεξ/σία από Greygore
Δημοσ.

Το Good Old Games και η Almost Human Games ξεκίνησαν να δέχονται preorders για το Legends of Grimrock στην τιμή των $11,99 - με έκπτωση 20% απο την κανονική retail τιμή των $14,99.

Οι αγορές απο την Almost Human έρχονται με Steam key ενώ απο το GoG.com δίνονται σαν stand-alone installer (DRM-free).

Tο παιχνίδι κυκλοφορεί επίσημα στις 11 Απριλίου 2012.

GoG.com Link

Almost Human Games Link

Steam Link (coming soon)

Edit: Το preorder προσφέρεται με μερικά early access extras όπως:

*User Manual

*World Map

*Custom Graph paper για εκτύπωση - οι παλιοί θα θυμούνται πόσο χρήσιμο είναι για mapping devil.png

*Το theme music του παιχνιδιού

*Wallpapers (7*)

*Monster artworks (34*)

*Dev team photos (2*)

*Οι αριθμοί βασίζονται στη λίστα των extra που προσφέρονται στο GoG.com.

Ωραίος μαν ευχαριστούμε!

Έφυγε για αγορά και όπως έλεγα και πριν στην τέλεια τιμή :D. Και με τα έξτρα του.

Τώρα μάλλον πρεπει να στηρίξουμε gog ε?

Δημοσ.

Ωραίος μαν ευχαριστούμε!

Έφυγε για αγορά και όπως έλεγα και πριν στην τέλεια τιμή :D. Και με τα έξτρα του.

Τώρα μάλλον πρεπει να στηρίξουμε gog ε?

No problem, έγω προσωπικά προτίμησα Steam γιατί έχω ένα κάτιτις με τα achievements (δυστυχώς).

By the way, όσοι κάνετε preorder ακούστε το theme song tongue.gif. Πολύ καλή δουλειά.

Δημοσ.

Αν δεν έχεις κάποιο πρόβλημα με το Steam θα σου έλεγα να το αγοράσεις απευθείας από την ομάδα. Όλα σου τα χρήματα θα πάνε εκεί, άσχετα που θα πάρεις Steam CD key. Ελπίζω πως με αυτό τον τρόπο το Steam δε θα κρατά τη γνωστή του προμήθεια.

Εγώ θα προτιμήσω GOG λόγω DRM - Free, stand alone installer.

Δημοσ.

καμία δικαιολογία πλέον για να ψάχνουν κάποιοι για "μπαρμπάδες" και "θειές", με τέτοια ελεεινά χαμηλή τιμή, άσε που δίνουν και template για χαρτί μιλιμετρέ :P

Δημοσ.

καμία δικαιολογία πλέον για να ψάχνουν κάποιοι για "μπαρμπάδες" και "θειές", με τέτοια ελεεινά χαμηλή τιμή, άσε που δίνουν και template για χαρτί μιλιμετρέ :P

Πάντως κάτι τέτοιο θα'ταν πολύ χρήσιμο πριν καμιά 15ριά χρόνια tongue.gif. Εδώ λέμε είδα το template και ψήθηκα να ξεθάψω κάτι παλιά dungeon crawlers προς αναμονή του Grimrock tongue.gif.

Δημοσ.

έχω φάει τόσα ξενύχτια να "ζωγραφίζω" maps, με την μανα μου να τρομάζει να με ξυπνήσει το πρωϊ για το σχολείο, που δεν νομίζω να έχω πλέον το κουράγιο για νέο γύρο. Θα το παλέψω από μνήμης πρώτα, και αν δεν, θα πιάσω πάλι το μολύβι, αυτήν τη φορά όμως θα ψήσω φιλαράκι για βοήθεια ;)

Δημοσ.

No problem, έγω προσωπικά προτίμησα Steam γιατί έχω ένα κάτιτις με τα achievements (δυστυχώς).

By the way, όσοι κάνετε preorder ακούστε το theme song tongue.gif. Πολύ καλή δουλειά.

Αν δεν έχεις κάποιο πρόβλημα με το Steam θα σου έλεγα να το αγοράσεις απευθείας από την ομάδα. Όλα σου τα χρήματα θα πάνε εκεί, άσχετα που θα πάρεις Steam CD key. Ελπίζω πως με αυτό τον τρόπο το Steam δε θα κρατά τη γνωστή του προμήθεια.

Εγώ θα προτιμήσω GOG λόγω DRM - Free, stand alone installer.

Είμαι σε δίλλημα, να το πάρω στο steam ή στο gog. Από τη μία λέω να στηρίξω το gog και την drm-free policy από την άλλη έχω και το σύνδρομο αυθυποβολής με τα (ανούσια αντικειμενικά) achievements.

Καλά εννοείται πως αν το θες για steam μετράει να το πάρεις από το site τους.

Δημοσ.

To πρόβλημα είναι ότι πέφτουν κυριολεκτικά βροχή οι αξιόλογες old-school προσπάθειες από ανεξάρτητους developers, και δεν έχουμε λεφτά να τους υποστηρίξουμε όλους....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...