chek2fire Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2011 Για όσους αγαπήσανε game σαν το bards tale και dungeon master υπάρχει ένα σύγχρονο game με old school αισθητική το Legends of Grimrock http://www.grimrock.net/ To game βρίσκετε ακόμα σε beta αλλά από τι λένε σύντομα θα είναι διαθέσιμο για αγορά μέσω του official site φαντάζομαι. Υπάρχουν και τα πρώτα video για μια ιδέα για το gameplay του http://www.youtube.com/watch?v=Ep97ba_uWXM&feature=player_detailpage#t=52s
mchls Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 Legend of Grimrock: H περιπέτεια ξεκινάει τον Απρίλιο
telarin Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 με dungeon master, χαρτί μιλιμετρέ και μπόλικη μούρλα ξεκίνησα το ταξίδι μου στα rpg, και αυτό εδώ δείχνει γνήσιος απόγονος του. Μακάρι να του δώσουν μια ευκαιρία και άλλοι εκτός απ'τις παλιοσειρές, δεν είναι ανάγκη να μοιάζει κάθε rpg με το skyrim ή το me για να προσφέρει απλόχερα διασκέδαση..
Super Moderators Snoob Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 Κυρίως με προβληματίζει το σύστημα μάχης, αυτό το real time με πολλαπλούς εχθρούς, από δύο ή τρία μέτωπα δεν ξέρω πώς θα λειτουργήσει, αλλά δείχνει πολύ προσεγμένη δουλειά γενικότερα.
doommaster Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 το αναμένω με μεγάλο ενδιαφέρον. back to stonekeep
telarin Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 Κυρίως με προβληματίζει το σύστημα μάχης, αυτό το real time με πολλαπλούς εχθρούς, από δύο ή τρία μέτωπα δεν ξέρω πώς θα λειτουργήσει, αλλά δείχνει πολύ προσεγμένη δουλειά γενικότερα. μάλλον μπήκε για να αντιμετωπίσουν το κλασικό hit n run και το strafe, σαν να σου λέει "pullαρες πολάκι μ'? κάτσε σαν άντρας να τα πούμε από κοντά"
mchls Δημοσ. 26 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2012 Legend of Grimrock goes gold, launch details expected this week
remalis Δημοσ. 26 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2012 Τι εννοούμε gold? Επίσης έχει ακουστεί τίποτα σε τι τιμή θα παίζει?
Greygore Δημοσ. 26 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2012 Wikipedia Link Πάνω-κάτω σημαίνει είναι έτοιμο για κυκλοφορία στην αγορά .
Tobajara Δημοσ. 26 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2012 Τιμή γύρω στα 20 δολλάρια νομίζω, που είναι εξαιρετική.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα