tonygreek Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2011 Λοιπόν, διαθέτω πολύ λίγα χρήματα, οπότε θα ήθελα να πάρω κάτι το οποίο να παίζει τα παιχνίδια στα low settings χωρίς να κολλάει( μπορώ να διαθέσω μέχρι 70-80 ευρώ προς το παρόν). Μέχρι τώρα ακόμα και στα low γραφικά, ορισμένα παιχνίδια είναι αδύνατον να παιχτούν λόγω των χαμηλών fps που βγάζω. Τέτοια παιχνίδια είναι: το Crysis 2, assassins creed(brotherhood και relevations), mw2-3, battlefield 3, sniper ghost warrior. Δεν θέλω να δώσω χοντρά λεφτά για να πάρω το καλύτερο των καλυτέρων, απλά θέλω κάτι καλό και οικονομικό για να παίζω στις μικρότερες απαιτήσεις χωρίς πρόβλημα Το σύστημά μου αποτελείται από αυτά( από ότι είδα σε ένα πρόγραμμα): Computer: GIGABYTE EP31-DS3L CPU: Intel Core 2 Duo E7300 (Wolfdale-M, M0) 2666 MHz (10.00x266.7) @ 2133 MHz (8.00x266.6) Motherboard: GIGABYTE EP31-DS3L Chipset: Intel P31 (Bearlake) + ICH7 Memory: 4096 MBytes @ 333 MHz, 5.0-5-5-15 - 2048 MB PC5300 DDR2-SDRAM - Kingston 2G-UDIMM - 2048 MB PC5300 DDR2-SDRAM - Kingston 2G-UDIMM Graphics: nVIDIA GeForce 9500 GT (D9M-30), 1024 MB DDR2 SDRAM Drive: WDC WD5000AAVS-00ZTB0, 488.4 GB, Serial ATA 3Gb/s Drive: HL-DT-ST DVD-RAM GH22NP20, DVD+R DL Drive: HIZI RW1QFGTQ, BD-ROM Drive: HIZI RW1QFGTQ, BD-ROM Sound: Intel 82801GB ICH7 - High Definition Audio [A1] Network: RealTek Semiconductor RTL8168B/8111B PCI-E Gigabit Ethernet Adapter OS: Microsoft Windows 7 Ultimate (x64) Build 7601 Αν θέλετε να γράψω κάτι παραπάνω, πείτε μου το . Επίσης αν είναι αρκετά αυτά που έχω και μπορεί να είναι κάποιο πρόβλημα που λύνεται χωρίς να χρειάζεται να αγοράσω κάτι επιπλέον, θα το εκτιμούσα αν μου λέγατε τι να κάνω Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
pano Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2011 Ποιά είναι η ανάλυση της οθόνης σου(ή έστω ποιό μοντέλο είναι) και ποιό τροφοδοτικό έχεις(μάρκα και μοντέλο);
tonygreek Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2011 Όταν λες ανάλυση οθόνης, εννοείς in game, κανονικά στην επιφάνεια εργασίας; In game βάζω το λιγότερο που έχει και στην επιφάνεια εργασίας έχω 1680x1050 και στο Οθόνη λέει 2.W2234 , τώρα για μοντέλο πάνω στην οθόνη λέει FLATRON W2234S της LG. Το τροφοδοτικό πώς θα το δω;
pano Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2011 Το τροφοδοτικό πώς θα το δω; Πρέπει να ανοίξεις το κουτί.
tonygreek Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2011 Αυτό όμως είναι κάτι πολύ δύσκολο...Πρέπει να είναι κλειστός ο υπολογιστής για να το ανοίξω; Αν το ανοίξω υπάρχει περίπτωση να ξεσυνδεθεί κάτι και να έχω άλλα προβλήματα μετά; Ρωτάω επειδή είμαι εντελώς άσχετος με τέτοια θέματα
pano Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2011 Nαι πρέπει να είναι κλειστός και να τον ''βγάλεις από το ρεύμα''. Και ορίστε ένα video για να πάρεις να πάρεις μια ιδέα http://www.youtube.com/watch?v=0s_3KqMVSQI&feature=related
tonygreek Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2011 Το άνοιξα και είδα 2 πράγματα από τα οποία δεν έχω καταλάβει τι είναι το καθένα: Το πρώτο που πρέπει να είναι το τροφοδοτικό λέει: MODEL LPK9-4 500W Το άλλο έλεγε: Western Digital WD5000AAVS WD Cavier GP (σκορπισμένα) Βέβαια ήταν όλο μέσα στην μούχλα, ειδικά το ανεμιστηράκι το οποίο δεν το άγγιξα για να μην κάνω καμιά βλακεία.
terry308 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2011 Το 1ο είναι το μάπα τροφοδοτικό (μάλλον απο Multirama) και το 2ο είναι ο σκληρός δίσκος σου στα 70-80 είσαι στενά με απαίτηση τα παιχνίδια... ξεκίνα με την αγορά ενός καλού τροφοδοτικού κι όταν βρείς τα υπόλοιπα τα βάζεις σε κάρτα γραφικών. Καλό θα ήταν να ξεσκονίσεις το εσωτερικό του κουτιού ...
tonygreek Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2011 Απο multirama είναι το τροφοδοτικό, αλλά η απαίτησή μου στα παιχνίδια είναι στην μικρότερη ανάλυση να παίζω χωρίς κολλήματα. Τώρα όσο για το ξεσκόνισμα λέω καλύτερα να το αφήσω, να μου το φτιάξει κάποιος από τους φίλους μου που ψιλοασχολούνται. Τώρα αν θα μπορούσατε να μου προτείνετε συνολικά το τι θα πρέπει να πάρω για να παίζω, όπως είπα, στις μικρότερες απαιτήσεις, θα με βοηθούσε.
Sadamiraq Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2011 Απο multirama είναι το τροφοδοτικό, αλλά η απαίτησή μου στα παιχνίδια είναι στην μικρότερη ανάλυση να παίζω χωρίς κολλήματα. Τώρα όσο για το ξεσκόνισμα λέω καλύτερα να το αφήσω, να μου το φτιάξει κάποιος από τους φίλους μου που ψιλοασχολούνται. Τώρα αν θα μπορούσατε να μου προτείνετε συνολικά το τι θα πρέπει να πάρω για να παίζω, όπως είπα, στις μικρότερες απαιτήσεις, θα με βοηθούσε. Οπως σου ειπε και το παιδι πιο πανω,αγοραζεις πρωτα ενα ποιοτικο τροφοδοτικο,το 50-60αρι δεν το γλυτωνεις και μετα πρεπει να παρεις μια καλυτερη καρτα γραφικων,αμα πας να παρεις την καρτα γραφικων τωρα,δεν ειναι καθολου σιγουρο οτι θα αντεξει το μαπα τροφοδοτικο του multirama,παντως αμα εχεις στενο μπατζετ,κοιτα στις αγγελιες εδω,με κανα 100αρι μπορεις να βρεις και τα δυο και πολλες φορες σχεδον αχρησιμοποιητα,μετα απο αυτα μπαινει και ο παραγοντας cpu,αλλα εκει ανεβαινει πολυ το κοστολογιο,δεν ξερω ποσο μπορει να τραβηξει ο 7300 σου
tonygreek Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2011 Υποτίθεται το pc αυτό το είχα πάρει από τα multirama για gaming, με 800 ευρώ. Βέβαια τα 800 ευρώ είναι λίγα, αλλά τότε δεν ήξερα ούτε πώς ανοίγει. Τέλος πάντων το 80ρι που λέω ευρώ είναι πάνω κάτω... Πείτε μου τι να πάρω, να φτάνει μέχρι 200-250 ευρώ και θα τα μαζέψω. Τώρα για νέο pc δεν το συζητάμε καν, οπότε η κάρτα γραφικών και το τροφοδοτικό είναι μια καλή αρχή. Ευχαριστώ πάντως για τις απαντήσεις σας. Edit: Από αγγελίες δεν θα πάρω γιατί ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα