kotlousko Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2011 Εχώ βάλει μια εδώ και ώρα και βλέπω αλλες να δημοσιεύονται και η δικιά μου όχι ακόμα. Σε πόση ώρα δημοσιεύονται οι αγγελίες από την στιγμή της καταχώρησής τους;
kotlousko Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2011 ok δημοσιεύτηκε. Περασε καμια ώρα. Επίσης πόσες έχουμε δικαίωμα να βάλουμε;
Super Moderators Snoob Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2011 Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, στην αρχή αυτής της σελίδας: 1. Τα μέλη του insomnia.gr έχουν δυνατότητα δημοσίευσης δύο (2) αγγελιών πώλησης και ζήτησης την εβδομάδα (είτε Πώλησης είτε Ζήτησης).
snakes Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2011 Δεν ξέρω ακριβώς αλλά εμένα με αφήνουν μονό 2
Super Moderators Snoob Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2011 Συγγνώμη, έχει διαβάσει κανείς την ανακοίνωση σχετικά με τις αγγελίες; Έδωσα το σύνδεσμο δύο μηνύματα νωρίτερα, νομίζω απαντά με σαφήνεια σε αυτά που ρωτάτε. (Για την ακρίβεια, την απάντηση την παρέθεσα κατά λέξη: δύο αγγελίες την εβδομάδα).
Προτεινόμενες αναρτήσεις