Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα παιδιά! Έχω το Samsung Omnia i900 και μου έχει σπάσει τα νεύρα το touch, καθως δεν ανταποκρινεται στις εντολες μου. Για αυτο σκεφτομαι να αλλάξω το Digitizer.

Αξίζει το κόπο; Και η εγγυηση το καλυπτει?

Δημοσ.

χλωμο να το καλυπτει η εγγυηση και δεν αξιζει να σκασεις και κανα 50ε για ενα τετοιο κινητο.

μπαινεις youtube να δεις πως το ανοιγεις αγοραζεις και απο ebay και το φτιαχνεις μονος σου

Δημοσ.

χλωμο να το καλυπτει η εγγυηση και δεν αξιζει να σκασεις και κανα 50ε για ενα τετοιο κινητο.

μπαινεις youtube να δεις πως το ανοιγεις αγοραζεις και απο ebay και το φτιαχνεις μονος σου

Εισαι σιγουρος για αυτο που λες?

Παντως επειδη δε νομιζω να βελτιωθει το προβλημα χωρις αλλαγη digitizer, μαλλον πρεπει να δω τι θα κανω... Ομως αν το αλλαξω μονος μου και την εγγυηση χανω αλλα και υπαρχει η περιπτωση να προκαλεσω βλαβη στο κινητο...

Δημοσ.

http://www.skroutz.gr/s/51698/Samsung-i900-Omnia-8GB.html δεν ηξερα οτι το πουλανε ακομη και σε υπερβολικη τιμη!

εχω αλλαξει 2 digitizer βλεπεις πιο βιντεακι ειναι το πιο αναλυτικο-μεγ.αναλυση και το ανοιγεις..

απο ebay ψαξε να βρεις ενα oem i900 digitizer ή touch panel

http://www.youtube.com/results?search_query=i900+disassembly&oq=i900+d&aq=0&aqi=g2g-m2&aql=&gs_sm=e&gs_upl=10266l21183l0l23054l20l20l11l0l0l0l262l1740l0.6.3l9l0

Δημοσ.

Δηλαδή έχει λιγότερο από 2 χρόνια που αγόρασες καινούριο το i900 και σε ανησυχεί η εγγύηση;

Ναι ειμαι μεσα στην εγγυηση, καινουργιο κινητο, και ανησυχω αν θα μου καλυψει η εγγυηση την αλλαγη του digitizer...

http://www.skroutz.gr/s/51698/Samsung-i900-Omnia-8GB.html δεν ηξερα οτι το πουλανε ακομη και σε υπερβολικη τιμη!

εχω αλλαξει 2 digitizer βλεπεις πιο βιντεακι ειναι το πιο αναλυτικο-μεγ.αναλυση και το ανοιγεις..

απο ebay ψαξε να βρεις ενα oem i900 digitizer ή touch panel

http://www.youtube.com/results?search_query=i900+disassembly&oq=i900+d&aq=0&aqi=g2g-m2&aql=&gs_sm=e&gs_upl=10266l21183l0l23054l20l20l11l0l0l0l262l1740l0.6.3l9l0

Ναι αλλα αμα το αλλαξω δεν χανω και την εγγυηση? Επισης εσυ που το αλλαξες, ηταν ευκολο και κυριως ειχε αποτελεσμα?

• Moderators
Δημοσ.

Θα την χασεις αν ειναι νεα η συσκευη. Οπως θα την χασεις αν βαλεις custom rom (οπως ρωτας στο αλλο θεμα).

Ποσο σιγουρος εισαι πως η συσκευη εχει οντως προβλημα αποκρισης? Γιατι το omnia δεν ειχε και το καλυτερο touch.

Δημοσ.

ποτε τελειωνει η εγγυηση?

ρωτα στην αντ/πεια ποσο θελει η αλλαγη?αν και νομιζω παιζει να αλλαξεις και οθονη μαζι στην αντ/πεια:P

παντως αυριο που θα ρωτησεις πες μου αν σε καλυψε η εγγυηση.το προβλημα αυτο το ξεραν απο τοτε που βγηκε οτι δεν ευθυνετε ο user αλλα το υλικο digitizer που βαζουν!

εγω δεν θα δεινα ακομη ενα 50ε για κινητο που το δεινουν 100ε μεταχειρισμενο.

τωρα για τις εγγυησεις σκεψου ποσα iphone ειναι σπασμενα και εχουν χασει τις εγγυησεις!

το κινητο αυτο ηταν οτι ειναι τωρα το galaxy.ειχε μεγαλο support για custom roms ,οδηγους κτλ (btw,omniacs,xda,ipmart forums)

το μονο προβλημα που ειχα συναντησει ηταν στο να αφαιρεσω το digitizer απο την κολα.μαλιστα το ειχα ξηλωσει στα 2!Εννοειτε οτι θα φτιαχτει αλλα θα ξαναχαλασει 99%

Δημοσ.

Θα την χασεις αν ειναι νεα η συσκευη. Οπως θα την χασεις αν βαλεις custom rom (οπως ρωτας στο αλλο θεμα).

Ποσο σιγουρος εισαι πως η συσκευη εχει οντως προβλημα αποκρισης? Γιατι το omnia δεν ειχε και το καλυτερο touch.

Γιατι παρακαλω να χασω την εγγυηση? Η συσκευη ειναι αγορασμενη, μεσα στην εγγυηση και εννοειται οτι οταν θα παω να ρωτησω, θα εχω την επισημη rom ^_^

Τελος, φιλε ειμαι 1000% σιγουρος οτι η οθονη αφης μου εχει προβλημα αποκρισης, καθως η δεξια πλευρα της οθονης δεν υπακουει στο αγγιγμα μου και πρεπει να πατηθει πιο αριστερα...

ποτε τελειωνει η εγγυηση?

ρωτα στην αντ/πεια ποσο θελει η αλλαγη?αν και νομιζω παιζει να αλλαξεις και οθονη μαζι στην αντ/πεια:P

παντως αυριο που θα ρωτησεις πες μου αν σε καλυψε η εγγυηση.το προβλημα αυτο το ξεραν απο τοτε που βγηκε οτι δεν ευθυνετε ο user αλλα το υλικο digitizer που βαζουν!

εγω δεν θα δεινα ακομη ενα 50ε για κινητο που το δεινουν 100ε μεταχειρισμενο.

τωρα για τις εγγυησεις σκεψου ποσα iphone ειναι σπασμενα και εχουν χασει τις εγγυησεις!

το κινητο αυτο ηταν οτι ειναι τωρα το galaxy.ειχε μεγαλο support για custom roms ,οδηγους κτλ

το μονο προβλημα που ειχα συναντησει ηταν στο να αφαιρεσω το digitizer απο την κολα!Εννοειτε οτι θα φτιαχτει αλλα θα ξαναχαλασει 100%

Ναι φιλε θα σε ενημερωσω για το τι θα με πουνε. Η εγγυηση τελειωνει σε λιγο καιρο αλλα ευχομαι να μου το αλλαξουν...

Τελος λες οτι αφου βαλει καποιος το νεο digitizer θα του χαλασει σιγουρα.... Αλλα αν μου το βαλει η εγγυηση 1)θα δουλευει λαδι και 2) θα αντεξει για παντα?

• Moderators
Δημοσ.

Γιατι παρακαλω να χασω την εγγυηση? Η συσκευη ειναι αγορασμενη, μεσα στην εγγυηση και εννοειται οτι οταν θα παω να ρωτησω, θα εχω την επισημη rom ^_^

Εννοουσα πως θα χασεις την εγγυηση αν κανεις την αλλαγη μονος σου...

Δημοσ.

Εννοουσα πως θα χασεις την εγγυηση αν κανεις την αλλαγη μονος σου...

Α, σιγα μην την κανω μονος μου οσο εχω την εγγυηση :P :P

Ασε που φοβαμαι οτι δεν θα τα καταφερω...

Δημοσ.

Τελος λες οτι αφου βαλει καποιος το νεο digitizer θα του χαλασει σιγουρα.... Αλλα αν μου το βαλει η εγγυηση 1)θα δουλευει λαδι και 2) θα αντεξει για παντα?

απ οσο θυμαμαι οσο ασχολιομουν τοτε στους περισσοτερους ειχε ξαναχαλασει!

το κακο ειναι και τωρα που διαβαζω ενα ποστ εγραφε κατι 100ε για αλλαγη digitizer+lcd οποτε τοτε δεν το βαζαν στην εγγυηση!:P

http://www.bytheway.gr/showthread.php?t=11371

Δημοσ.

απ οσο θυμαμαι οσο ασχολιομουν τοτε στους περισσοτερους ειχε ξαναχαλασει!

το κακο ειναι και τωρα που διαβαζω ενα ποστ εγραφε κατι 100ε για αλλαγη digitizer+lcd οποτε τοτε δεν το βαζαν στην εγγυηση!:P

http://www.bytheway.gr/showthread.php?t=11371

Δηλαδη τωρα δεν εχεις ομνια? Για την εγγυηση δεν ειμαι σιγουρος αλλα ευελπιστω να το καλυπτει!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...