Προς το περιεχόμενο

Νέο modem/router

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

Επειδή έχω ένα πολύ περίεργο πρόβλημα με το Netfaster IAD 2 της HoL (όταν συνδέεται ένα συγκεκριμένο laptop κάνει reboot το router) και επειδή γενικά ανεβάζει θερμοκρασίες και νιώθω ότι είναι στα τελευταία του, σκέφτομαι να επενδύσω σε ένα καινούριο. Γενικά θέλω να μπορώ να έχει τις συγκεκριμένες δυνατότητες:

1) Να είναι modem ΚΑΙ router.

2) Να είναι n.

3) Να μπορεί να σηκώνει πολλές συσκευές ασύρματα, χωρίς να τηγανίζεις αυγά επάνω του. Και όταν λέω πολλές, εννοώ πολλές: τρία laptops, ένα desktop με wifi adapter, κινητό, 3DS, Wii και HDTV.

4) Να έχει usb υποδοχή για να κουμπώνει επάνω σκληρός σαν file ή ftp server (μελλοντικά ίσως και εκτυπωτής) και να μπορεί να streamάρει η τηλεοράση από τον σκληρό HD videos.

Αυτά τα λίγα. :Ρ

Η τιμή όσο γίνεται λιγότερο εξωφρενική.

Δημοσ.

+1 στο 2710 της vigor που ειπε ο Thresh συνδιάζει ολα αυτα που θέλεις και επιπλέον ειναι ενα πολύ καλο και σταθερό router, εκφέρω και προσωπική γνώμη καθώς αυτο ηταν το πρώτο μου router μετα το zyxel και στην συνέχεια πήρα το 2820.

Δημοσ.

+1 στο vigor απλα η τιμη του ειναι λιγο ακριβη.για το netgear σε σχεση με το vigor το ενα πλεονεκτημα του ειναι οτι καποια netgear τα φερνει τα πλαισιο με lifetime αν και χλωμο να το βρεις εκει αυτο το μοντελο.κατα τα αλλα vigor με το χερι βαθια στην τσεπη.

gia to Netfaster οκ δεν το συγκρινουμε.ψηνεις αυγα και χωρις να συνδεθει κατι πανω.απλα αν εχεις voip απο hol τοτε δεν θα παιξει η τηλεφωνια στο νεο ρουτερ.......

εκτος αν εχουν καταφερει να παρουν τα στοιχεια του voip απο το ρουτερ της Hol

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...