ilias_97 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2011 (επεξεργασμένο) λοιπον ειχα κοψει την nova εδω και αρκετο καιρο και πριν απο λιγες μερες παιρνω ενα μηνυμα που ελεγε"σας ενεργοποιησα την υπηρεσια με τα κινηματογραφικα μας καναλια μεχρι της 31(ή 30)/12/2011 χωρις καμια δεσμευση.ανοιξτε τον δεκτη σας (θεση 105) για να λαβετε το σημα" ε τον ανοιξα και εγω τον panasat πηγα στο novacinema 1 2 3 και σε σχεδον ολα τα καναλια της nova και τιποτα σε ολα ελεγε κωδικοποιημενη υπηρεσια εκτος απο το novacinema 2 που ελεγε καλεστε αυτο το τηλεφωνο (δεν θυμαμαι ποιο) για να ενημερωθειτε για τα πακετα της nova ετσι ωστε να μπορειτε να ποιασετε αυτο το καναλι με το θεση 105 τι εννοει?γιατι θεση 105 ειναι το mega (που ουτε αυτο εποιανε) αποκωδικοποιητη οπως ειπα και ποιο πανω εχω τον panasat ird 1110 και εχω βαλει την καρτα της nova το μονο που ποιανω ειναι τα free δορυφορικα καναλια καμια προταση?τι να κανω? --------------------------------- κανεις? ελατε ρε παιδια τα δευτερολεπτα παιρνανε και χανω την δωρεαν μου nova Επεξ/σία 18 Δεκεμβρίου 2011 από ilias_97
firewalker Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2011 Γιατί δεν παίρνεις τηλέφωνο στον αποστολέα;
ilias_97 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2011 ΧΑΧΑΧΑΧΑ οκ αυτο θα κανω δεν το ειχα σκεφτει νομιζα οτι δεν ηταν καποιος συγκεκριμενος αλλα γενικα το εστειλε ενας τυχαιος
ilias_97 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2011 τωρα το προσεξα δεν εχει αριθμο μονο απο nova λεει
karrapaoki Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 αν βγαλεις ακρη, ενημερωσε μας γιατι το εχουν στειλει και σε μενα αλλα εχω το ιδιο προβλημα.
ilias_97 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 οκ πηρα τηλ αλλα μου ελεγε πατα 1 αν εισαι συνδρομητης 2 αν θες να γινεις (και δεν ηξερα τι να πατησω) τελικα πατησα το 1 περιμενε 2-3 λεπτα δεν το σηκωνανε και το εκλεισα θα ξαναπαρω το βραδυ ομως αν γινει τιποτα θα σε ενημερωσω
kage Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 (επεξεργασμένο) update-αναζητηση στον δορυφορο-συχνοτητες εκανες? Επεξ/σία 19 Δεκεμβρίου 2011 από kage
adi32 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 Κανει δωρο η νοβα τα Cinema καναλια μεχρι 31/12 σε οσους εχουν το start pack ή το sports
ilias_97 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 update-αναζητηση στον δορυφορο-συχνοτητες εκανες? ναι εκανα Κανει δωρο η νοβα τα Cinema καναλια μεχρι 31/12 σε οσους εχουν το start pack ή το sports εγω ειχα το full pack και μου εστειλε το μηνυμα μπορει να το εστελνε σε ενεργους και ανενεργους συνδρομητες το μηνυμα και οσοι ηταν ενεργοι και δεν ειχαν το cinema pack να το επαιρναν δωρεαν(?) οποτε δεν γινεται να εχω δωρεαν nova μονο εαν ειχα το sports pack πχ θα μου εκαναν το cinema pack δωρο αρα paoki δεν εχει δωρεαν nova
karrapaoki Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2011 κι εγω ειχα το full pack αλλα το εκοψα πριν μερικους μηνες. με στειλαν κι εμενα sms για το δωρεαν στα κινηματογραφικα ως τις 31/12
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα