alexGTAV Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2011 Παιδια βοηθεια!!! Θελω να παρω μια nvidia gtx 260 αλλα απο οτι βλεπω στα requirements χριαζεται 500w και στο v12 θελει 36A εγω εχω ενα τροφοδοτικο solytech με max 500w και στο v12 εχει 16Α..τωρα πρεπει να παρω και καινουριο τροφοδοτικο? Αν ναι, τοτε θα ηθελα να μου δειξει καποιος μια καρτα ισαξια της gtx260 και περιπου στα ιδια λεφτα (65 euros την βρηκα)... Ευχαριστω παιδια ακυρο 31Α βγαζει...υποστηριζει την gtx 260?
savakis Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2011 άλλαξε τροφοδοτικό. αν θες τη γνώμη μου τα 500 που λέει δεν τα βγαζει. επίσης ποτέ μην αγοράζεις no-name τροφοδοτικά, μου έχουν σκάσει 2 τροφοδοτικά και δεν ήταν και no-name. όχι τίποτα άλλο μην βάλλουν και καμμιά φωτιά Πάρε ένα φτηνό και καλό chiefteck, είναι θηρία για την τιμή τους. και cooler-master είναι καλά και σχετικά οικονομικά.
alexGTAV Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2011 φιλε δυστυχως δεν εχω λεφτα για καινουριο τροφοδοτικο....αυτο που εχω βγαζει 480/500 και απο οτι μου ειπαν ειναι μια χαρα για την gtx260...thanks παντως!
Crypton-R- Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 Φίλε το τροφοδοτικό σου δεν κάνει για την GTX260. Όχι λόγω μάρκας ή watt, αλλά λόγω καλωδίων. Η GTX260 χρειάζεται 2x6pin ρεύμα για να δουλέψει και το τροφοδοτικό σου έχει ένα. Δεν ξέρω ποιός σου είπε οτι το τροφοδοτικό σου κάνει, πάντως για να βάλεις την κάρτα χρειάζεσαι οποσδήποτε καινούριο τροφοδοτικό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα