gatsouma Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2011 Γεια σας. Έχω laptop και σύνδεση internet από τη cyta και τη forthnet (σε δύο σπίτια). Ξαφνικά από κάποια στιγμή και μετά άρχισε να με "πετάει" μετά από κάποιες ώρες λειτουργίας έξω από το internet βγάζοντας ένα κίτρινο τρίγωνο με θαυμαστικό, στο εικονίδιο του internet (σαν δύο μικρές οθόνες η μια πίσω από την άλλη) που βρίσκεται στο κάτω δεξιό τμήμα της οθόνης. Κάποιες φορές δεν εμφανίζεται αυτό το τρίγωνο. Όταν εμφανίζεται, για να ξαναμπώ στο internet χρειάζεται οπωσδήποτε επανεκκίνηση. Όταν δεν βγάζει το κίτρινο τρίγωνο και απλά εξαφανίζεται το μπλε μικρό κυκλάκι στις δύο μικρές οθόνες-πράγμα που δηλώνει αποσύνδεση- με δεξί κλικ και κάποια διαδικασία επίλυσης του προβλήματος, λύνεται το θέμα από τα windows και επανέρχεται η σύνδεση. Χωρίς να είμαι σίγουρος, μάλλον ξεκίνησε το πρόβλημα από κάποιο format που έκανα (το τελευταίο), γιατί εκείνο το διάστημα είχα κάνει 3-4 format σε χρονικό διάστημα ενός μήνα). Αν κάποιος μπορεί να βοηθήσει θα του είμαι ευγνώμων. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
filip123go Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 Πέρνα τους τελευταίους driver της κάρτας αν δεν το έχεις κάνει..!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα