giorgos1966 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2011 Καλημερα.Παιδια εχω το εξης προβλημα.Εχω ενα baudtec k ενα linksys WRT54GC ver.2.0 Aλλα γρηγορο ιντερνετ εχω μονο οταν εχω συνδεδεμενο το baudtec με το μπλε καλωδιο στον υπολογιστη!!Αμα συνδεσω κ το linksys σε μια απο τις θυρες του(ethernet) εχω κολλημα.Θελει καποια ρυθμιση; Το linksys το εχω για ασυρματο μεσα στο σπιτι μου.
chios Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 καλύτερα είναι να βάλεις το baudtek να δουλεύει σαν μοντεμ και το rooting να το κάνει το linksys αν δεν κάνω λάθος είναι σκέτο ρουτερ
giorgos1966 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 καλύτερα είναι να βάλεις το baudtek να δουλεύει σαν μοντεμ και το rooting να το κάνει το linksys αν δεν κάνω λάθος είναι σκέτο ρουτερ Eυχαριστω για την απαντιση,αλλα ποιος ειναι ο οδηγος για την εγκατασταση κ ρυθμιση του;
poulinos Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2011 υπαρχουν διαφορες λυσεις για να παιξει παμε στην πολυ ευκολη. αν το baudtec ειναι 192.168.1.1 τοτε βαζεις το linksys 192.168.1.254 και του κλεινεις τον dhcp. βαζεις ενα ethernet απο την Lan toy baudtec στην LAN του linksys.οχι στην wan/internet αλλα στην Lan. και εισαι ετοιμος.με 192.168.1.1 μπαινεις baudtec Οπου εκει πειραζεις μονο οτι εχει σχεση με το ιντερνετ ενω στο 192.168.1.254 θα μπαινεις μονο για το wireless και τιποτε αλλο. β λυση.τα διωχνεις και τα 2 και με 25 ευρω παιρνεις ενα vigor 2700vg που εχει και τα 2 σε ενα γ λυση. αν baudtec 192.168.1.1 τοτε linksys 192.168.1.254 to baudtec γυρναει σε bridge και το Linksys se pppoe και βαζεις εκειμεσα τα Username kai password.το linksys κανει κληση στο baudtec και εισαι Ready(μονο nat)εκει χρησιμοποιεις την wan/internet δ λυση.αφηνεις το baudtec Οπως ειναι αλλαζεις τις Ip οπως εγραψα παραπανω(δεν κλεινεις dhcp στο Linksys ουτε στο γ ουτε στο δ) και παιζεις κανονικα.μειονεκτημα.εχεις διπλο Nat Πρεπει να κανεις διπλο Port forward(δηλαδη δυσκολο θα μπερδευτεις και δεν εχει νοημα).προτεινω την α λυση σαν την πιο απλη χωρις να μπλεξεις με 2 routing Κτλ.γενικα ολες οι λυσεις ειναι καλες αλλα η γ και η δ λιγο δυσκολες αμα δεν ξερεις. καλύτερα είναι να βάλεις το baudtek να δουλεύει σαν μοντεμ και το rooting να το κάνει το linksys αν δεν κάνω λάθος είναι σκέτο ρουτερ σωστα θυμασαι.ολα τα wag ειναι adsl router ολα τα wrt σκετο ρουτερ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα