Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Και εγω την 6850 εχω,αλλα την εκδοση vapor-x της Sapphire.

Καλη καρτουλα ειναι αλλα μη περιμενεις θαυματα.

Για παραδειγμα με τον υπολογιστη μου στον οποιο εχω εναν επεξεργαστη phenom 2x2 3.2ghz παιζω το battlefield 3 σε 1920x1080 με ολα στα high και κανα-δυο ρυθμισεις ultra,και εχω περιπου 30 fps.

Στο Skyrim παιζω σε ultra,με καποιες επιπλεον ρυθμισεις στο .ini ανετοτατα,ενω και με κατι textures packs που εχω βαλει το frame rate επεσε αισθητα μεν,αλλα ειναι ακομα playable δεν.

Το The Witcher 2 το παιζω με ολες τις ρυθμισεις στο maximum εκτος απο το super-sampling και παιζει ομαλα με σπανια μερικα drops.

Θεωρω ομως πως ο επεξεργαστης μου ειναι ο περιοριστικος παραγωντας σε μερικα θεματα frame rate.

Δημοσ.

Η Vapor βεβαια παει ανετα 900ΜΗΖ 1080ΜΗΖ μνημη... Αληθινε δεν ξεκλιεδωνει ο 555 σου;

Γενικα καλα παει η 6850 στα 850ΜΗΖ αν εχεις εναν PHENOM II X3 ή Ι5 750 και πανω..

Πχ BF3 ηταν στα 30-35 fps στο high και μεντιουμ Post AA...

Δημοσ.

Εγω θα έχω:

Mobo: Asrock M3A770DE

Cpu: Amd athlon II x3 50 3.2 GHz

Ram: Corsair DDR3 4gb 1600mhz

Και καρτα γραφικων αυτη την Gigabyte 6850 που λεω να παρω!

Δημοσ.

Εγώ έχω την sapphire την έχω κλοκάρει στα 920/1100 με 1,18v ρεύμα και παίζω όλα τα παιχνίδια σην ανάλυση της οθόνης μου 1920χ1080 με τις περισσότερες ρυθμίσεις στο high και μερικές στο ultra.

Σου προτείνω να βάλεις 20ε παραπάνω και να την αγοράσεις απο εδώ αν μπορείς στα 142 euro.

Αλλιώς πήγαινε για την 6790 που είναι λίγο υποδυέστερη στα 125ε.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...