Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά,ειμαι σε σκεψη για την αγοράς της παρακατω καρτας γραφικων απο ενα παιδι απο το φορουμ μεταχειρισμένη. Link

Απο χαρακτηριστικά είναι οκ? Σηκώνει ολα τα παιχνίδια?

(Ram εχω 4gb ddr3 1600mhz και cpu θα βαλω μαλλον αυτόν Link)

Δημοσ.

120e την βρήκα. Οθονη προς το παρον εχω μια 19' HP L1905wi

αλλα θα την αναβαθμισω μεσα στις γιωρτες σε καμια 22 - 23'

Δημοσ.

149 κάνει καινούρια, οπότε 120 είναι πολλά έστω και για πολύ ελαφρώς μεταχειρισμένη. Άμα ήταν 100, οκ. Στην 19αρα οθόνη δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα. Εγώ έχω την 6870 και παίζω σε 23αρα (1920 Χ 1080). Από fps παόζω στα εξής:

BF3 (Τα πάντα όλα τέρμα, ultra) 32-45

Crysis 2 (τα ίδια) 30-50

Modern Warfare 3 (τα ίδια) 60 κολλημένο (λόγω vsync για να μην δακρύζει, η οθόνη είναι στα 60Hz)

Με βάση τα test θα είσαι περίπου 20 - 25% πιο κάτω. Δες αν σε βολεύει και πράξε ανάλογα.

ΥΓ. Επεξεργαστή γιατί να βάλεις χειρότερο από αυτόν που έχεις?

Δημοσ.

Ναι ηταν να παρω αυτον που εχω στην υπογραφη αλλα τελικα αλλαξα γνωμη και θα ακυροσο την παραγγελια για να μου μεινει ενα 50αρικο να συμπληρωσω για να παρω και καρτα γραφικων...

149 που την βρηκες καινουρια?

Δημοσ.

Ώπα, σόρρυ. Τώρα είδα το gigabyte. Την sapphire έχει το πλαίσιο καινούρια στα 149. http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/SVGA/Sapphire-6850-PCI-Express-GDDR5-1GB-11180-00-20R.htm

ΥΓ. Άποψή μου: Η 6850 δεν ζεσταίνεται! Καθόλου όμως. Το σύστημα ψύξης που έχει πάνω η gigabyte ειναι υπερβολικό έως άχρηστο. Σκέψου ότι η 6870 με σύστημα ψύξης ίδιο με αυτήν που σου δείχνω στο λινκ μετά από 3 ώρες bf 3 πιάνει 37 βαθμούς!!!

Δημοσ.

Ε ναι αλλα αυτην ετυχε να βρω μεταχειρισμενη τι να κανουμε!!!

Μετα ειναι μονο αυτες οι 2 που βρηκα,αλλα νομιζω οτι η 6850 ειναι καλυτερη,ετσι δεν ειναι?

Link

Link

Δημοσ.

Εσύ ξέρεις καλύτερα από τον καθένα πώς θα διαχειριστείς τα χρήματά σου αλλά εγώ τουλάχιστον -με όλο τον σεβασμό- δεν κατανοώ την επιλογή να πάρει κάποιος κάτι μεταχειρισμένο 120 ευρώ όταν το καινούριο κάνει 150.

Δημοσ.

Η gigabyte υπερέχει μόνο στο όνομα (εφόσον απ ότι είδα δεν μιλάμε για o/c edition) και στο σύστημα ψύξης το οποίο όπως σου είπα η συγκεκριμένη κάρτα δεν το χρειάζεται.

Και στο κάτω κάτω, η sapphire δεν είναι και χθεσινή εταιρία στις κάρτες γραφικών!

Δημοσ.

Παληκαρι εχω εγω την Sapphire 6850 τωρα... Γενικα η Sapphire ειναι το αγαπημενο παιδι της AMD μια ζωη με AMD ασχολιοταν.. Εχει ενα θεμα με την εγγυηση καθως ειναι διετης.. Κατα τα αλλα η Sapphire στο συστημα ψυξης πιο απλο απ οτι παρατηρω ( max temp 71 C ) Μην νομιζεις 115W περιπου καιει και αμα εχεις midi tower..

OC 850 MHZ CCC και 1050 MHZ μνημη CCC...( + 8% )

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...