tritonas00 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2011 Razor-qt is an advanced, easy-to-use, and fast desktop environment based on Qt technologies. It has been tailored for users who value simplicity, speed, and intuitive interface. Unlike desktop environments, Razor-qt also works fine with weak machines. http://yarpen.cz/rants/?p=43 Το εχει δοκιμασει κανεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
corrupted Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2011 Καλο φαινεται και ελαφρυ, αλλα δεν ειναι λιγο νωρις ακομα? Ασ'το να παει στην 1.0 και βλεπουμε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giannis12a Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2011 Καιρός ήταν να δούμε κάτι τέτοιο qt based, τα σκυλοβαρέθηκα τα gtkοειδής. Λίγο που το δοκίμασα σε arch , μια χαρά μου φάνηκε , με ελειψούλες σε παραμετροποίηση . Έχει λίγο δουλίτσα μπροστά του , νομίζω πως είναι όμως μια καλή εναλλακτική πρόταση. Το δοκίμασα και με metacity και με kwin window manager και τελικά μου έκατσε καλύτερα με kwin Περιμένουμε περαιτέρω εξελίξεις μιας κι έχει χρόνο μπροστά του. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα