Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια σας μαστορες

εδω και 3 χρονια εχω την 8800gt xt οπου και ακριβοπληρωσα 280Ε απο οτι θυμαμαι

και μου καηκε πριν λιγες μερες λογο θερμοκρασιας,ηθελα να ξερα ποσο μεγαλα νουμερα ειναι που δν μπορουν να φτιαξουν ενα σωστο bios για να ρυθμιζει αυτοματα τις στροφες στο ανεμιστηρακι.

δν εχω τρελες απαιτησεις αλλα τουλαχιστον μεχρη τωρα οτι παιχνιδι και να εβαζα το επεζα με καλα γραφικα και υψηλη αναλυση.

βρηκα μια 4850 της connect 3d και τα λεφτα που σκοπευω να δωσω δν ξεπερνουν τα 30Ε

να την τσιμπησω η θα ειναι χειροτερη απο αυτη που ειχα και θα ξενερωσω, υπαρχει περιπτωσει να βρω καποια παρομια σε επιδοσεις καρτα στα ιδια λεφτα?

να σημειωσω πως ειχα την 8800gt alpha dog edition.

σκοπευω να την αγορασω σημερα...

Δημοσ.

ευχαρηστο για τα συκριτικα

το ξερω οτι γενικα ειναι καλυτερη h 4850 απλα η συγκεκριμενη εκδοση δν ξερω αν εχει μικροτερους χρονισμους απο αλλες εκδοσεις.

ναι δν με καλυπτει γτ ειναι 3 χρονια και κατι μηνες.

αυτη π εχω βρει ειναι 625/1800

Δημοσ.

καλησπέρα χώρις να θέλω να κανω διάκριση αν είναι για κάρτα γραφικών γύρω στα 30Ε μην πάρεις connect 3d δεν είναι καλές εαν αυτή που έχεις σου κάηκε σε 3 χρονια η connect 3d θα σου καει σε ενα μήνα το λεω απο προσοπικη μου άποψη μπορεί να έτυχε σε εμένα αλλα σαν μάρκα δεν ειναι καλη παρε καποια άλλη

για μοντελο οτι σε ειπανε τα παιδια αλλα σε αυτες τις μαρκες

gygabyte asus msi evga

Δημοσ.

καλος η κακως την πηρα ειδη ηταν μονο μια στο ειδος της, την πηρα απο το stock house του plaisio

η προηγουμενη καηκε απο θερμοκρασιες επηδη το ανεμηστηρακι δουλευε χαμηλα

στην 4850 απο οσο βλεπω η θερμοκρασιες πολλυ χαμηλες ο καιρος θα δειξει

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...