Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά...λοιπον επειδη στο θεμα λευτά υπαρχει λιγο περιορισμός,εχω 2 επιλογές...

Να παρω τον AMD Phenom II x4 960 στα 120e ή να παρω με 70ε τον παρακατω 3πυρινο ?

Link

Το θεμα που κομπλαρω ειναι ο 3πυρινος θα με καλυψει με μια καλη καρτα γραφικων στα παιχνιδια η θα τα βρει σκουρα? Αν ειναι οκ μην δωσω τζαμπα 50ε παραπανω στον 4πυρινο,να τα κρατησω για να συμπληρωσω για καρτα γραφικων...

Δημοσ.

Τώρα εχω AMD Athlon 64 x2 4000+ 2.1ghz

Κοιτα συνολο λεω κανενα 170 ευρω (καρτα λεω να παρω καμια μεταχειρισμενη απο το φορουμ)

Δημοσ.

Θα εχεις προβλημα.. αν οχι τωρα, συντομα με αυτον τον athlon. Αν τελικα δεν μπορεις να κανεις αλλιως, εγω θα επερνα αυτον στα 70 ευρω Link και καμια gpu μεταχειρισμενη απ το forum.

Δημοσ.

Ναι η μητρικη ειναι αυτη της υπογραφης δεν ειναι socket fm1 για να βαλω αυτον που προτεινες...

Δηλαδη ο 3πυρινος θα τα βρει σκουρα σε κανενα BF3 ας πουμε?

Δημοσ.

Ήταν να τον παρω βασικα τον εχω παραγγυλει αλλα δεν ξερω ακομα ειναι αρκετουτσικα τα λευτα και μετα θα αργησω να παρω καρτα γραφικων...

Εμπας περιπτωση εχω την μητρικη που αναφερω στην υπογραφη,Ram 4gb ddr 3 1600 mhz (εχω παραγγυλει αλλα 4gb) cpu amd athlon x2 2.1 ghz και κατρα γραφικων αυτη που αναφερω!

Να παρω τον 3πυρινο η δεν θα την παλεψει? Παντος σε αρκετα βιντεο στο youtube παιζει τελεια σε bf3 με full γραφικα οπως και σε crysis 2 κτλπ

Δημοσ.

Στο youtube παντος εχει αρκετα βιντεο με τον συγικριμενο 3 πυρινο και φενεται να τα βγαζει περα αρκετα αξιολογα

Link

Δημοσ.

οχι τριπύρινο για gaming.

κράτα τον 960, σε καμία περίπτωση πιο κάτω.

ειδικά για bf3 όχι λιγότερους από 4 πυρήνες...

Ναι άλλο ένα multi-core game ...

intel%20core%20i7-2600k%20cores.png

Δημοσ.

Και εαν του ξεκλειδωσει?

Το θεμα με το παλικαρι ειναι τον τριπυρηνο και την 6850 που λεει η καποιον τετραπυρηνο και μενει με την καρτα που ειναι προς το παρον?

Γιατι παντα οταν δεν υπαρχουν λεφτα και προσπαθεις για το καλυτερο με τα λεφτα που εχεις.....

τριπυρηνο και 6850 παιδια.και αμα του ξεκλειδωσει εχει καλος.

Αλλιως θα φαει ενα Overclock καμια 500mhz χωρις ψυχτρα και τελειωσε.

Δημοσ.

Και εαν του ξεκλειδωσει?

Το θεμα με το παλικαρι ειναι τον τριπυρηνο και την 6850 που λεει η καποιον τετραπυρηνο και μενει με την καρτα που ειναι προς το παρον?

Γιατι παντα οταν δεν υπαρχουν λεφτα και προσπαθεις για το καλυτερο με τα λεφτα που εχεις.....

τριπυρηνο και 6850 παιδια.και αμα του ξεκλειδωσει εχει καλος.

Αλλιως θα φαει ενα Overclock καμια 500mhz χωρις ψυχτρα και τελειωσε.

Και ψύκτρα εχω... δεν ηταν πολυ ακριβη απο οσο θυμαμαι αλλα ειναι εξ-ολοκληρου απο χαλκο... οποτε ειναι σιγουρα καλυτερη απο την μαμα ψυκτρα!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...