Paraouros Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2011 Ξερει καποιος κανενα καλο οδηγο για root σε sony ericsson live
alexzzz Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 Δοκίμασες κανέναν από αυτούς που βγαίνουν πάνω πάνω στο google πχ αυτόν;
Paraouros Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 Τους εχω δει αλλα λεω μηπως εχει δοκιμασει καποιος κανενα απο αυτους να μου πει ποιος δουλευει αλλα θα δοκιμασω αυτον που μου λες. Ευχαριστω παντως
alexzzz Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 Δεν ξέρω αν λειτουργεί ή όχι ο παραπάνω οδηγός, απλά βλέπω ότι λίγο ή πολύ όλοι το ίδιο είναι. Αν δεν βιάζεσαι περίμενε λίγο μπας και υπάρχει άλλος χρήστης που να ξέρει κάτι παραπάνω, αν και δεν έχω δει να εμφανίζεται πολλές φορές το sony ericsson live στο forum. Για την ακρίβεια πρώτη φορά το είδα.
Paraouros Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 Δουλευει μια χαρα ο οδηγος και ο τυπος εχει βαλει διαφορα για το live στο site π.χ. ενα προγραμμα που εγκαταστηνει bravia engine η megabass η CWM recovery menu. Εγω παντως εκανα και root και τα αλλα 3 και ολα ειναι καλα.
alexzzz Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 Είδες διαφορά με την bravia engine; Στο xperia mini (το καινούριο) της αδερφής μου δεν είδα καμία διαφορά.
Paraouros Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2011 Είδες διαφορά με την bravia engine; Στο xperia mini (το καινούριο) της αδερφής μου δεν είδα καμία διαφορά. Μπα αλλα απο οτι λεει βελτιωνει μονο τα βιντεο και τις φωτο οχι ολη την οθονη οπως πιστευα πριν το βαλω. Οχι οτι εχω δει καμια διαφορα στα βιντεο η στις φωτο αλλα μπορει να μη την καταλαβαινω εγω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα