koutoukos Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2011 Παιδια εχει δει κανεισ 3d απο πλασμα και ανα ναι ποιο αξιζει?θελω να παρω tv τα 1000euro αν εχετε κατι να μου προτεινετε θα το εκτιμουσα.αν και ειμαι αναμεσα σε Samsung PS51D6900 και Panasonic TXP50UT30 για active αλλα δεν ξερω αμα κουραζουν και να παω σε active για LG.ευχαριστω
pontios16 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2011 Το pasive είναι πιο "φιλικό" στο μάτι και γενικός στα πάντα! απλά στα active έχεις το πραγματικό 1080p όμως έχει κάποια ψιλοπερδεματάκια όπως π.χ. ίσως να βλέπεις κάτι σαν σκιές και αυτό γίνεται επηδή το ένα μάτι πέρνει μερικές πληροφορίες που δεν πρέπει να πάρει! Αν δεν έχεις απαίτηση για 1080p τότε πάνε σε pasive
enigmachine Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2011 (επεξεργασμένο) Απ' ότι ξέρω, στις LED/LCD τηλεοράσεις, το Passive είναι καλύτερο και πιο βολικό από το Active. Το Active στις Plasma όμως νομίζω είναι καλύτερο! Πρόσφατα αγόρασα αυτήν την τηλεόραση για 900€ και περιμένω να μου έρθουν τα Active 3D γυαλιά της. Γράψε στο google: "active vs passive 3d" για περισσότερες πληροφορίες Πρόσεχε όμως γιατί ότι διαβάσεις μπορεί να είναι η marketing στρατηγική της LG/Vizio/Toshiba που προσπαθούν να προωθήσουν τις Passive, και από την άλλη πλευρά θα δεις τις Samsung, Sony, Panasonic να προσπαθούν να προωθήσουν τις Active! Επεξ/σία 18 Δεκεμβρίου 2011 από enigmachine
koutoukos Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2011 καταλαβα αρα στην τελικη ειναι εσυ ο ιδιος τι θελεισ να παρεισ γτ καθε ενα εχει και τα δικα τοθ καλα.αλλο ενα πραγμα ποθ θελω να μαθω ειναι πωσ γινετε μια tv να υποστιριζει ολα τα αρχεια για υποτιτλουσ.πωσ το βλεπεισ αυτο?υπαρχει τροποσ να το δεισ?(Υ.Γ. η lg σοθ φενετε πολυ καλη)
enigmachine Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 (επεξεργασμένο) ^^ Ναι κάπως έτσι... Λοιπόν σχετικά με την ερώτηση σου: Οι υπότιτλοι είναι αρχεία μικρού μεγέθους που μπορείς να βρείς στο Internet, και να τα ενσωματώσεις στις ταινίες με διάφορα προγράμματα Media Players όπως πχ. VLC, Media Player Classic κτλ. Σε μερικά προγράμματα απλά ανοίγεις το video και κάνεις drag & drop το αρχείο υποτίτλων επάνω στο video, ενώ σε άλλα πρέπει να φορτώνεις τους υπότιτλους από το μενού. Τα αρχεία υποτίτλων έχουν συνήθως τις εξής καταλήξεις: .srt/.sub/.smi/.ssa/.txt/.psb κτλ. Με το .srt να είναι το πιο διαδεδομένο. Αυτά όσον αφορά τους υπολογιστές. Σχετικά με τις τηλεοράσεις, υπάρχουν τηλεοράσεις που μπορούν να αναγνωρίσουν πολλούς τύπους video/audio/photo αρχεία. Με τον ίδιο τρόπο, υπάρχουν και τηλεοράσεις που μπορούν να διαβάσουν αρχεία υποτίτλων. Το τι είδους αρχεία video,audio, photo,subtitles μπορεί να διαβάσει η τηλεόραση, αυτό θα το δεις στο εγχειρίδιο της που θα το βρεις στο Internet. Πες ότι έχεις έναν φάκελο στο PC και μέσα έχεις βάλει μία ταινία πχ. .AVI και ένα αρχείο υποτίτλων πχ. .SRT. Περνάς αυτόν τον φάκελο σε έναν εξωτερικό σκληρό δίσκο (η σε ένα memory stick), και το συνδέεις στην τηλεόραση μέσω USB. Όταν λοιπόν τρέξεις την ταινία από την τηλεόραση, θα την δεις με υπότιτλους. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι η τηλεόραση να μπορεί να διαβάζει διάφορους τύπους αρχείων video/υποτίτλων. Επίσης το αρχείο video και το αρχείο υποτίτλων, πρέπει συνήθως να βρίσκονται στον ίδιο φάκελο και να έχουν την ίδια ονομασία πχ. Sanctum.AVI και Sanctum.srt. Υπότιτλους βρίσκεις από διάφορα site όπως πχ. subs4free.com, greeksubtitles.info, greeksubtitles.gr Επεξ/σία 19 Δεκεμβρίου 2011 από enigmachine
koutoukos Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 ευχαριστω enigmachine.τελικα θα παρω μαλλων SAMSUNG UE46D8000 που τα κανει ολα και εχει και καλο 3d.λιγο ακριβη αλλα ξεμπερδευεις.αν εχεις κατι αλλο να μου προτινεις θα ημουν υποχρεος.εθχαριστω
pontios16 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 Και εγώ αυτήν έχω απλά να ξέρεις πως είναι egde Led οπότε θα έχεις clouding!αλλά είναι πολύ καλή σε όλλα έχει και ενσωματομένω WiFi και DLNA πάντα!
enigmachine Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 (επεξεργασμένο) ευχαριστω enigmachine.τελικα θα παρω μαλλων SAMSUNG UE46D8000 που τα κανει ολα και εχει και καλο 3d.λιγο ακριβη αλλα ξεμπερδευεις.αν εχεις κατι αλλο να μου προτινεις θα ημουν υποχρεος.εθχαριστω Αυτή η τηλεόραση τα έχει όλα και είναι πολύ καινούργια, εφ' όσον βγήκε αρχές απριλίου. Πριν που σου είπα για συμβατότητα των τηλεοράσεων με αρχεία video/audio/photo/subtitles που τρέχεις μέσω USB, η συγκεκριμένη τηλεόραση εκτός από πολλά τύπους video/audio/photo, διαβάζει και αρχεία υποτίτλων (.srt/.txt/.smi/.sub), οπότε αν κάνεις αυτό που σου είπα στο προηγούμενο μήνυμα, θα βλέπεις ταινίες με ελληνικούς υπότιτλους! Είναι πολύ καλή τηλεόραση. Εγώ προσωπικά δεν θα την αγόραζα όμως. Καθώς δεν με ενδιαφέρει η TV μου να είναι υπερβολικά λεπτή, υπερβολικά ελαφριά, να έχει DLNA, Samsung Web Applications, Anynet, Skype, Wireless LAN, Smart Phone Connectivity, Web Browser, ούτε καίγομαι να διαβάζει 1,000,000 διαφορετικούς τύπους αρχείων video/audio/photo μέσω USB/DLNA η να έχει πρόσβαση στο οικιακό δίκτυο. Σημασία δεν έχει πόσες δυνατότητες έχει η TV, αλλά πόσες από αυτές και πόσο συχνά θα θέλεις να εκμεταλλεύεσαι όσο θα την χρησιμοποιείς! Αυτό που με ενδιαφέρει περισσότερο στην TV, είναι να έχει καλή εικόνα, πολλά Hertz, καλή συνδεσιμότητα με ψηφιακές συσκευές, και να μπορώ να έχω το PC μου συνδεδεμένο στην TV μέσω HDMI και να παίρνω άψογο Full HD εικόνα και ήχο από το PC στην TV όποτε θέλω, για να χειρίζομαι έτσι το PC με ασύρματο πληκτρολόγιο και ποντίκι, και να αράζω στον καναπέ, να βλέπω ταινίες, να παίζω παιχνίδια σε 3D μέσω "3DTV Play", να κάνω παρουσιάσεις σε φίλους, να σερφάρω κτλ. Γιατί πολύ απλά μέσω PC τα κάνεις όλα, και οι υπολογιστές είναι τα καλύτερα media players! Γι' αυτό και έδωσα 900€ για να πάρω μία 3D 50άρα LG Plasma παραγωγής 2011, και είμαι απολύτως ευχαριστημένος. Οπότε όπως βλέπεις τα πάντα είναι θέμα... γούστου! Επεξ/σία 19 Δεκεμβρίου 2011 από enigmachine
HALF EVIL Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 (επεξεργασμένο) Αυτή η τηλεόραση τα έχει όλα και είναι πολύ καινούργια, εφ' όσον βγήκε αρχές απριλίου. Πριν που σου είπα για συμβατότητα των τηλεοράσεων με αρχεία video/audio/photo/subtitles που τρέχεις μέσω USB, η συγκεκριμένη τηλεόραση εκτός από πολλά τύπους video/audio/photo, διαβάζει και αρχεία υποτίτλων (.srt/.txt/.smi/.sub), οπότε αν κάνεις αυτό που σου είπα στο προηγούμενο μήνυμα, θα βλέπεις ταινίες με ελληνικούς υπότιτλους! Είναι πολύ καλή τηλεόραση. Εγώ προσωπικά δεν θα την αγόραζα όμως. Καθώς δεν με ενδιαφέρει η TV μου να είναι υπερβολικά λεπτή, υπερβολικά ελαφριά, να έχει DLNA, Samsung Web Applications, Anynet, Skype, Wireless LAN, Smart Phone Connectivity, Web Browser, ούτε καίγομαι να διαβάζει 1,000,000 διαφορετικούς τύπους αρχείων video/audio/photo μέσω USB/DLNA η να έχει πρόσβαση στο οικιακό δίκτυο. Σημασία δεν έχει πόσες δυνατότητες έχει η TV, αλλά πόσες από αυτές και πόσο συχνά θα θέλεις να εκμεταλλεύεσαι όσο θα την χρησιμοποιείς! Αυτό που με ενδιαφέρει περισσότερο στην TV, είναι να έχει καλή εικόνα, πολλά Hertz, καλή συνδεσιμότητα με ψηφιακές συσκευές, και να μπορώ να έχω το PC μου συνδεδεμένο στην TV μέσω HDMI και να παίρνω άψογο Full HD εικόνα και ήχο από το PC στην TV όποτε θέλω, για να χειρίζομαι έτσι το PC με ασύρματο πληκτρολόγιο και ποντίκι, και να αράζω στον καναπέ, να βλέπω ταινίες, να παίζω παιχνίδια σε 3D μέσω "3DTV Play", να κάνω παρουσιάσεις σε φίλους, να σερφάρω κτλ. Γιατί πολύ απλά μέσω PC τα κάνεις όλα, και οι υπολογιστές είναι τα καλύτερα media players! Γι' αυτό και έδωσα 900€ για να πάρω μία 3D 50άρα LG Plasma παραγωγής 2011, και είμαι απολύτως ευχαριστημένος. Οπότε όπως βλέπεις τα πάντα είναι θέμα... γούστου! +1000 Πολύ σωστός ! Είναι κάτι σαν τα smartphones. Αν είναι να πάρεις πχ. iPhone για να τηλεφωνείς είσαι ψώνιο. Αν νομίζεις ότι σου χρειάζονται και θα χρησιμοποιήσεις όλα όσα προσφέρει τότε το σκέφτεσαι. Επεξ/σία 19 Δεκεμβρίου 2011 από HALF EVIL
enigmachine Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 (επεξεργασμένο) ^^ Ναι συμφωνώ! Ότι Applications και να έχει μία τηλεόραση, τις δυνατότητες του υπολογιστή δεν πρόκειται να τις πιάσει καμία τηλεόραση στον κόσμο. Επίσης, δεν υπάρχει τηλεόραση που να διαβάζει ΟΛΑ τα formats και codecs αρχείων video/audio/photo. Αυτό μόνο οι υπολογιστές το κάνουν μέσω προγραμμάτων του τύπου VLC, Media Player Classic, κτλ. οπότε με ένα καλώδιο HDMI ότι κάνεις στο PC, το βλέπεις σε μία μεγάλη Plasma οθόνη, και εδώ που τα λέμε, με το PC κάνεις τα πάντα! Και κάτι ακόμα: απ' ότι έχω διαβάσει, το Active 3D στις Plasma, είναι καλύτερο από το Active 3D στις LED/LCD. Επεξ/σία 19 Δεκεμβρίου 2011 από enigmachine
koutoukos Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 ευχαριστω για την συμβουλη σας.τελικα κατελιξα στην 8000 και πριν λιγο την παρεγκηλα.για να δουμε τι θα δουμε
enigmachine Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 (επεξεργασμένο) ^^ Πολύ καλή επιλογή! Όπως και να έχει, δίνοντας μερικά ευρώ παραπάνω, παίρνεις τηλεόραση πιο "φινετσάτη" και με περισσότερες δυνατότητες. Η Samsung δεν θα σε απογοητεύσει! Με γεια! Επεξ/σία 19 Δεκεμβρίου 2011 από enigmachine
disqualified Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 Και εγώ αυτήν έχω απλά να ξέρεις πως είναι egde Led οπότε θα έχεις clouding!αλλά είναι πολύ καλή σε όλλα έχει και ενσωματομένω WiFi και DLNA πάντα! Δεν υπαρχει χειροτερο πραγμα απο το clouding οταν υπαρχει. Το παρατηρω στη δικη μου 100Ηz το οποιο ειναι παρα πολυ εντονο σε συγκεκριμενα τηλεοπτικα προγραμαμτα
pontios16 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 (επεξεργασμένο) Δεν υπαρχει χειροτερο πραγμα απο το clouding οταν υπαρχει. Το παρατηρω στη δικη μου 100Ηz το οποιο ειναι παρα πολυ εντονο σε συγκεκριμενα τηλεοπτικα προγραμαμτα File mou sta tileoptika kanalia den fenete katholou! h D8000 exei rithmisis ikonas kai to clouding fenete pio poli stin epilogh gia "cinema". an to exeis kanonika, tote oute kan pou to paratiris!!! (sugnwmh gia ta greeklish apla tous ellhnikous xaraktires mou tous bgazei me koutakia ) Επεξ/σία 20 Δεκεμβρίου 2011 από pontios16
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα