leatherebel Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2011 Θεωρείτε ότι η βάση laptop είναι απαραίτητη για κάθε χρήση ή μόνο για gaming όπου έχουμε τις μεγαλύτερες θερμοκρασίες; Μιας και δεν ασχολούμαι με gaming, έχω βάλει αντι για βάση μια σχάρα , πιστεύετε έχει νόημα η πατέντα;
antbyron Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2011 Θεωρείτε ότι η βάση laptop είναι απαραίτητη για κάθε χρήση ή μόνο για gaming όπου έχουμε τις μεγαλύτερες θερμοκρασίες; Μιας και δεν ασχολούμαι με gaming, έχω βάλει αντι για βάση μια σχάρα , πιστεύετε έχει νόημα η πατέντα; Φυσικά και έχει νόημα η πατέντα γιατί η θερμοκρασία βρίσκει διέξοδο. Κατά την γνώμη μου η βαση είναι απαραίτητη όμως.
MoviemakerGr Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2011 Τα πάντα έχουν νόημα αν .. α) έχουν αποτέλεσμα β) δεν δημιουργούν άλλο πρόβλημα.. γ) αν σ'αρεσει εσένα.. Από εκεί και πέρα κατα την γνώμη μου η βάση σε κάθε περίπτωση μόνο καλό κάνει..
bill@ki Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2011 Εγώ γνωρίζω ότι δεν έχεις και τραγικά αποτελέσματα με μία τέτοια βάση (αν αναφέρεστε σε βάσεις με ενσωματωμένα ανεμιστηράκια). Μιλάμε για διαφορά 3 βαθμών max. Δεν ισχύει κάτι τέτοιο; Κυκλοφορούν τίποτα "καινούργιου τύπου" στο εμπόριο;
MoviemakerGr Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2011 Εγώ γνωρίζω ότι δεν έχεις και τραγικά αποτελέσματα με μία τέτοια βάση (αν αναφέρεστε σε βάσεις με ενσωματωμένα ανεμιστηράκια). Μιλάμε για διαφορά 3 βαθμών max. Δεν ισχύει κάτι τέτοιο; Κυκλοφορούν τίποτα "καινούργιου τύπου" στο εμπόριο; Υπάρχει η πρόληψη, υπάρχει και η θεραπεία.. Αυτό σημαίνει 2 πράγματα ένα ότι έχεις δίκιο το πολύ να φτάσει -5 βαθμούς.. Άλλα,.. ..σε έναν χρόνο χρήσης με βάση ο υπολογιστής εσωτερικά θα μείνει καινούριος στην αντίθετη περίπτωση θα θέλει καθάρισμα.. ..οι περισσότερες βάσεις διορθώνουν συγχρόνως την θέση θέασης και πληκτρολογίου ενός laptop. .. χρησιμοποιούν μεγαλύτερους κ αθόρυβους ανεμιστήρες από τον εσωτερικό ενός laptop με μεγάλο αποτέλεσμα στον θόρυβο του.. ..αν σε έπεισα έχω αγγελία την καλή μου βάση σε καλή τιμή !
bill@ki Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2011 Υπάρχει η πρόληψη, υπάρχει και η θεραπεία.. Αυτό σημαίνει 2 πράγματα ένα ότι έχεις δίκιο το πολύ να φτάσει -5 βαθμούς.. Άλλα,.. ..σε έναν χρόνο χρήσης με βάση ο υπολογιστής εσωτερικά θα μείνει καινούριος στην αντίθετη περίπτωση θα θέλει καθάρισμα.. ..οι περισσότερες βάσεις διορθώνουν συγχρόνως την θέση θέασης και πληκτρολογίου ενός laptop. .. χρησιμοποιούν μεγαλύτερους κ αθόρυβους ανεμιστήρες από τον εσωτερικό ενός laptop με μεγάλο αποτέλεσμα στον θόρυβο του.. ..αν σε έπεισα έχω αγγελία την καλή μου βάση σε καλή τιμή ! χαχαχαχαχα! Ναι μπορώ να πω ότι έχω ήδη αρχίσει να σκέφτομαι την απόκτηση μιας βάσης και για το δικό μου πισι Πέρα από την πλάκα ίσως απο το τίποτα κάτι να κάνει (όχι στο θέμα ψύξης), αλλά σε όλα τα άλλα που αναφέρθηκες. Εγω τα καλοκαιρια το πισί μου το ανεβάζω στα ουράνια (3-4 βιβλία από κάτω για να παίρνει αέρα)
MoviemakerGr Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2011 Έτσι ! η Πατέντα ακονίζει και το ρετιρέ..
Giorgos09 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2011 Εγω απλα το βαζω στην ακρη του γραφειου μου ωστε το ανεμιστηρακι να ειναι στον αερα. Πολυ μεγαλη διαφορα στις θερμοκρασιες.
MoviemakerGr Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2011 Σε ένα μηχάνημα 1000 ευρώ όπως το δικό σου είναι κρίμα να μην βάζουμε μια βάση 60 ευρώ.. Οκ για καμιά 20ρια μέρες γιατί δεν βγαίνουμε , παραπάνω όμως δεν αξίζει.. η βάση είναι μόνο κέρδος.. Εγώ γύρισα σε desktop πλέων αλλά όσο είχα το laptop στο σπίτι μόνο σε βάση..
Giorgos09 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2011 Για το dell 15r ελεγα εγω. Το asus εχει δυο ανεμιστηρες οποτε δεν εχει προβλημα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα