petrikos Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2011 Το BENQ - SIEMENS CL71 είναι ένα slider αλλά και ταύτοχρονα πολύ εύχρηστο καθώς μπορει να έχει μονο αγγλικό μενού αλλα διαθέτει τα εξής: Οθόνη TFT 256.000 χρωμάτων Ζυγίζει 115 γραμμάρια Mp3 για ήχο κλήσης Διαθέτει εισαγωγή κάρτας μνήμης MicroSD Ενσωματωμένη μνήμη 24MB Διαθετει Bluetooth v1.2 και USB Port v1.1 Διαθέτει καμερα ανάλυσης 1.3MP και δυνατότητα λήψης video Στέλνει μηνύματα SMS, EMS, MMS Διαθέτει Internet WAP 2.0/xHTML Διαθέτει FM Radio Διαθέτει εφαρμογές Java MIDP 2.0 Παίζει αρχεία ηχου MP3/AAC/WMA player Παίζει αρχεία εiκόνας jpg Παίζει αρχεία video 3gp Βγαίνει σε μαύρο χρώμα Αυτά διάθετει το φανταστικό αυτό κινητό της BENQ - SIEMENS και πιστέψτε με ενα κάποιος δεν ξέρει αγγλικά θα μάθει μόνο και μόνο για να το δουλέψει. <<Λόγος των 51 ευρώ>> ΤΟ κινητό αυτό το ήθελα πολύ καθως είμαι συλλέκτης και θα το ήθελα για την συλλογή μου ο λόγος λοιπόν των 51 ευρώ δεν ειναι άλλος καθως το αγόρασα χτές απο γερμανικό ΕΒΑΥ και ήταν στο κουτί του με ακουστικά, φορτιστή και εγχειρίδια χρήσης και έκλεισε 42,50 ευρώ απο εμένα και 8,50 ευρώ ήταν τα έξοδα αποστολής για ελλάδα. Αυτο το κινητό φαντάζει και ειναι δύσκολο να βρεθεί μαζί με κουτί για αυτό θεωρείται το σπανιότερο μοντέλο της BENQ -SIEMENS. ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΣΑΣ. Και τέλος η δεύτερη φωτογραφία είναι αυτή πουμε τράβηξε είναι της δημοπρασίας δεν είναι δεσμευτική τι λετε?????
xaniamike Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2011 ειχα καποτε το siemens ME45... απλα respect...
petrikos Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2011 εγώ δεν το έχω αλλά έχω καλύτερες συλλογές siemens και benq - siemens BENQ - SIEMENS CL71 (Με κουτί) BENQ - SIEMENS EF81 (Με κουτί) BENQ - SIEMENS EL71 (Με κουτί) SIEMENS SX1 (Με κουτί) SIEMENS S65V (Χωρίς Κουτί)
petrikos Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 το ελαβα τελικα και ειναι πολυ κομπλε κινητακι μπραβο μου
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα