Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

wtf γιατί είναι αυτες τόσο φτηνές ;

Εγω της θυμάμαι κάπου στο 140Ε + και πάνε και στον θεό

WOW - nice catch, μακάρι να τις προλάβει ο ts.

Ειχα κανει την παραγγελια 18/12 και ηρθαν σημερα θα σας πω εντυπωσεις διοτι με αυτα που διαβασα στο web περνουν αρκετο overclock με χαμηλα σχετικα timmings

Δημοσ.

Τις πήρα και εγώ !

Έφτασαν 2400 με 9-11-11-30 και 1.65 V!

καλα εγω τελικα βιαστηκα να χαρω .. Μου φεραν ενα απο τα 4gb !!Αν δεν φερουν και τα υπολοιπα δεν θα παραλαβω ...:confused:

Δημοσ.

+1 για τις vengeance, εγώ πήρα απο εδώ το kit με τα 16gb αλλα low profile γιατι δεν χωράγανε λογω noctua. Τις έκανα και λίγο overclock στα 1866 και σχετικά άνετα ανεβαίνουν μέχρι εκει :)

Δημοσ.

+1 για τις vengeance, εγώ πήρα απο εδώ το kit με τα 16gb αλλα low profile γιατι δεν χωράγανε λογω noctua. Τις έκανα και λίγο overclock στα 1866 και σχετικά άνετα ανεβαίνουν μέχρι εκει :)

Ξέρεις αν έχουν και ποια διαφορά με τις μπλε ? > http://www.e-gate.gr/computers-and-hardware/hardware-components/rams/corsair-vengeance-8gb-2x4gb-ddr3-1600mhz-pc3-12800-cmz8gx3m2a1600c9b.html

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

καλές και φτηνές και μουράτες οι vengeance παίδες αλλά για overclock πρέπει να είσαι πολύυυυυ κ@λ@φ@ρδος για να πετύχεις κομμάτια

Δημοσ.

Βασικά, πρέπει να έχεις υπομονή και όρεξη για DOA :devil:

Πάντως, η corsair τον στόχο της τον πέτυχε με τις vengeance. Μουράτες, φτηνές και αθάνατες απ ότι φαίνεται, αφού δεν ανεβαίνουν με τίποτα!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...