biomecanoid Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2011 Γεια, Εχω 2 μέρες το Alcatel ot-890 αλλα ΟΧΙ το dual sim version. Μέχρι σιγμής όλα καλά το δουλεύω προς το παρόν σαν απλό τηλέφωνο γιατί δεν έχω πάρει ακόμα sd card για να αρχίσω τα install. OK ξέρω πως δεν είναι και ότι καλύτερο αλλα είχα περιορισμένο budget, το θέμα μου τώρα είναι τι μπορεί να γίνει έστω και σε αυτή την περιορισμένων δυνατοτήτων συσκευή Έχω δει σε διαφορα sites πως το κάνεις Root και έχω κάνει παρομοια πράγματα και σε αλλου είδους συσκευές. Αυτό που θέλω να ξέρω είναι άμα κανεις έχει δοκιμάσει κάποια συγκεκριμένη μέθοδο για Root και την προτείνει, και επίσης άμα τυχόν το Rooting πάει στραβά πως περνάω πάλι το original Rom ? (θέλω να έχω και ένα failsafe). Άλλη Version android υπάρχει για την συγκεκριμένη συσκευή ? γιατί από όσο έχω ψάξει δεν υπάρχει ενώ το dual sim version έχει Froyo 2.2 εγώ έχω 2.1. Πριν από το Alcatel είχα ένα Nokia Ν81 8gb που έκανε τα πάντα μέχρι και ταινίες Divx έπαιζε όμως τώρα δεν φορτίζει πλέον και δεν φταίει η μπαταρία αλλα το βύσμα τις ίδιας τις συσκευής γιαυτο παροπλίστηκε. Τώρα μου έχουν ξεμείνει τα ακουστικά του Ν81 που έχουν και Multimedia buttons τα ακουστικά δουλεύουν κανονικά στο Alcatel τα κουμπιά όμως πως θα τα δουλέψω προφανώς θέλει πρόγραμμα έχω βρει κάτι στο Market έχει δοκιμάσει κανεις κάτι παρόμοιο ? Κάτι άλλο που έκανα στο Ν81 είναι πως τα πάντα τα έκανα install απροβλημάτιστα στην SD από ότι ειδα το ίδιο δεν γίνετε στο android και θέλει extra πρόγραμμα. Αυτό που θέλω όμως είναι όχι να τα κάνω move τα apps αλλα να γίνονται install κατευθείαν στην SD δεν θέλω σε καμια περίπτωση να γεμίσω την εσωτερική μνήμη και να σέρνεται το κινητό μετά. Κάτι άλλο που με προβληματίζει είναι πως δεν δουλεύει το gps όλο loading κάνει και αποτελέσματα τίποτα ξέρω πως την 1 φορα κάνει πολύ ώρα αλλα ok το αφήνω και περιμένω πολύ ώρα ώσπου η οθόνη κλειδώνει και μόλις την ξεκλειδώνω το application του gps έχει κλείσει. Tο stigma μου το βρήκε ΜΟΝΟ όταν το είχα συνδεμένο στο internet μέσο του wifi Ευχαριστω
alexzzz Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2011 Το θέμα μεταφέρεται εδώ από την ενότητα Mobile Software
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα