savvas.18 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2011 Ξέρω οτι ειναι πολυπαιγμενο το θεμα αλλα θελω την βοηθεια σας για το πρωτο μου λαπτοπ...Θελω ενα λαπτοπ 500-550 ευρω..με αυτα νομιζω ειμαι για 15' και για i3..θελω να παιζω κανα παιχνιδακι fifa,wow, και λιγο πιο απαιτητικα παιχνιδια...εψαχνα για καμια προσφορα χριστουγγενιατικη αλλα βρηκα μονο αυτη... Link ή να παω για αυτο Link ειμαι καλυμμενος οσον αφορα την καρτα γραφικων κυριως??Ευχαριστώ..
Xristaras12 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2011 φιλε μου εχω το λαπτοπ απο εχτες και ειναι αρκετα καλο. Ειναι λιγο ζεστο βεβαια(σε idle εχω 49-53 βαθμους).Απο παιχνιδια δοκιμασα assassins creed revelations και με medium settings επαιζε μια χαρα.Λογικα το fifa δεν νομιζω να εχει καποιο προβλημα.
savvas.18 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2011 thanks υπαρχει ξερει καποιος αλλος καμια αλλη προσφορα γιατι 1 μηνα ψαχνω αμα ειναι να τον παρω...
spurakos Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2011 http://www.multirama.gr/products/product?pid=0609289&catid=010200 αυτο κανει για ελαφρυ gaming..βασικα και για το revelations
Xristaras12 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2011 Για παιχνιδια, πας εδω!: Link επειδη κ εγω για το συγκεκριμενο πηγαινα,μου ειπαν πως υπαρχουν 2 κομματια και αυτα εκθεσιακα.Η τιμη τους δεν κατεβαινε αλλο,αρα δεν νομιζω να υπαρχει λογος να παρει κατι το εκθεσιακο.Καλο ειναι αν δεν το βιαζεται να παρει αυτο που λες και να περιμενει τις νεες παραλαβες,σιγουρα η 525 ειναι πολυ δυνατοτερη της 6470!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα