jimarass Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2011 Παιδιά έχω συνδέσει το iPad με minijack-RCA στο HiFi του σαλονιού και παίζω μουσική από το iPad. Τη μουσική είτε την παίζω από το ipad είτε με Home Sharing από το Pc. Το ερώτημα που έχω είναι το εξής: Ποιο free app προτείνεται να κατεβάσω για να παίζω τη μουσική, διότι η εφαρμογή που έχει το ipad (Music) είναι γ.τ.π. Δε με ενδιαφέρει να κάνω μιξαρίσματα. Με ενδιαφέρει να έχω μια πολύ εύκολη εφαρμογή η οποία να κάνει κανένα fade. Ευχαριστώ
Super Moderators billdanos Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 Παιδιά έχω συνδέσει το iPad με minijack-RCA στο HiFi του σαλονιού και παίζω μουσική από το iPad. Τη μουσική είτε την παίζω από το ipad είτε με Home Sharing από το Pc. Το ερώτημα που έχω είναι το εξής: Ποιο free app προτείνεται να κατεβάσω για να παίζω τη μουσική, διότι η εφαρμογή που έχει το ipad (Music) είναι γ.τ.π. Δε με ενδιαφέρει να κάνω μιξαρίσματα. Με ενδιαφέρει να έχω μια πολύ εύκολη εφαρμογή η οποία να κάνει κανένα fade. Ευχαριστώ Free είναι λίγο δύσκολο να βρεις κάτι αξιόλογο. Εγώ έχω ενθουσιαστεί με το djay http://itunes.apple.com/gr/app/djay/id382604769?mt=8 αλλά δεν είναι και απο τα πιο φθηνά...
x_vagos_x Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 Αν η μουσικη ειναι στο PC, μπορεις να κανεις το iPad AirPlay server. Εδώ, θυμαμαι ειχε κανει παλιοτα κατι παρομοιο ενα τυπος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα