Προς το περιεχόμενο

PS3-320GB + GT5 + GOWIII 249 ευρω στα mediamarkτ

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 196
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

παιδια τι γνωμη σας για αυτα!!

http://www.amazon.co.uk/Dualshock-SIXAXIS-Wireless-Bluetooth-Controller/dp/B00167U0HY/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1324645005&sr=8-1

http://www.amazon.co.uk/Official-Sony-DualShock-Controller-PS3/dp/B005UB1KOE/ref=sr_1_1?s=videogames&ie=UTF8&qid=1324646379&sr=1-1

ειναι αυθεντικα? παρολο που τα πουλαει το αμαζον?οι χρηστες λενε οτι τα controller ειναι fake και προβληματικα γτ εχουν το serial απο το hong-kong!!!εχει παρει κανενας?

Δημοσ.

παιδια τι γνωμη σας για αυτα!!

http://www.amazon.co.uk/Dualshock-SIXAXIS-Wireless-Bluetooth-Controller/dp/B00167U0HY/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1324645005&sr=8-1

http://www.amazon.co.uk/Official-Sony-DualShock-Controller-PS3/dp/B005UB1KOE/ref=sr_1_1?s=videogames&ie=UTF8&qid=1324646379&sr=1-1

ειναι αυθεντικα παρολο που τα πουλαει το αμαζον?η χρηστες λενε οτι τα controller ειναι fake και προβληματικα γτ εχουν το serial απο το hong-kong!!!εχει παρει κανενας?

γιατι ψαχνεσε απο amazon? βρηκες χειροτερη τιμη στην ελλαδα??

κοιτα και στις αγγελιες του forum.

Λέω άμα δεν το θες φέρτο σε μένα. :P

το fat?????????? δε λεω σκυλι αλλα θα πουληθεις στην θερμοαγωγιμη παστα :-D :-D :-D

Δημοσ.

μωρε τιμες σχεδον ιδιες αλλα εχω πιο πολυ εμπιστοσυνη στο αμαζον....εχω βρει και καποια απο skroutz αλλα δεν γνωριζω για την αυθεντικοτητα τους. μερικα δεν ειχαν stock και δεν μπορω να τα δω απο κοντα διοτι μενω επαρχια τωρα....

Δημοσ.

γιατι ψαχνεσε απο amazon? βρηκες χειροτερη τιμη στην ελλαδα??

κοιτα και στις αγγελιες του forum.

το fat?????????? δε λεω σκυλι αλλα θα πουληθεις στην θερμοαγωγιμη παστα :-D :-D :-D

Τότε φέρε το slim 320GB :P

Δημοσ.

μωρε τιμες σχεδον ιδιες αλλα εχω πιο πολυ εμπιστοσυνη στο αμαζον....εχω βρει και καποια απο skroutz αλλα δεν γνωριζω για την αυθεντικοτητα τους. μερικα δεν ειχαν stock και δεν μπορω να τα δω απο κοντα διοτι μενω επαρχια τωρα....

Εγω οπως και να εχει δεν τα εμπιστευομαι για 40 ευρω απο αμαζον που στο κατω κατω δε ξερω αν με καλυπτει εδω η SONY HELLAS οσον αφορα την εγγυηση.

Η περιμενεις να τα βρεις απο προσφορες η τραβα παρτα απο ebw που πολλοι λενε πως ειναι αμφιλεγομενης εισαγωγης η δε ξερω και γω τι αλλο αλλα δινουν 40 ευρω τα ds3. Εχω ενα τετοιο στα χερια μου και εκτος του οτι λειτουργει μια χαρα δε φαινεται μαιμουδια (και το εχω ψαξει εμπεριστατωμενα μεχρι και με barcode). τωρα αν κανανε τοσο καλη δουλεια με αντιγραφη ενα μπραβο τους αξιζει!!

Δημοσ.

και στην φωτο του amazon δεν ειναι αυθεντικο? εγω εχω δυο και κανενα δεν εχει κοκκινο ps buton.

Δημοσ.

Τότε φέρε το slim 320GB :P

φιλε σου μιλαω ειληκρινα τον αλλο μηνα φευγω για γερμανια μονιμα οικογενειακος, τοτε θα στο δωσω δωρεαν, αν το εχεις αναγκη αλλιως να το παρει κανα αλλο παιδακι.(για το FAT μιλαμε παντα) :-D

Δημοσ.

φιλε σου μιλαω ειληκρινα τον αλλο μηνα φευγω για γερμανια μονιμα οικογενειακος, τοτε θα στο δωσω δωρεαν, αν το εχεις αναγκη αλλιως να το παρει κανα αλλο παιδακι.(για το FAT μιλαμε παντα) :-D

Ε εγώ το είπα πρώτος μην με ξεχάσεις! :P

Δημοσ.

Μόλις το πήρα από media.αυτό με το δώρο το ds3 ,uncharted 3 το έχει 309 εουρος το παμπλικ.5 κομμάτια έμειναν στο μιντια πυλαίας τρεχτε....

android.png

Δημοσ.

Μόλις το πήρα από media.αυτό με το δώρο το ds3 ,uncharted 3 το έχει 309 εουρος το παμπλικ.5 κομμάτια έμειναν στο μιντια πυλαίας τρεχτε....

android.png

Κάτσε γιατί μπερδεύτηκα. Ποιο πακέτο έχει 309? Και ποιο πήρες εσύ?

Δημοσ.

τελικα εγω ειμαι απο τους τυχερους που πηρα απο γερμανο το ps3slim 320gb + resisntanse3 + 2ευτερο duashock3 249 ευρω :-D :-D

Και εγώ είμαι τυχερός που θα αποκτήσω το fat! Χαχαχα :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...