Προς το περιεχόμενο

PS3-320GB + GT5 + GOWIII 249 ευρω στα mediamarkτ

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Διαβασε 2-3 σελιδες πιο πισω. Αναλυθηκε εκτενως το θεμα

Καλοπροαιρετα το λεω για να μη περιμενετε αλλα αντ' αλλων και τρεχετε αδικα αν δεν σας κανει αυτη η τιμη!!!!!

Τα έχω διαβάσει όλα τα posts. Τέλος πάντων ελπίζω να ξαναδώ την διαφήμιση. Θα ταν πραγματικά τέλεια προσφορά με ένα DS3!

• Απαντ. 196
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Φίλε μου δες λίγο πρώτα την διαφήμιση του media markt. Την είδα μια στα γρήγορα και νομίζω έλεγε 2. Μπορεί να το άλλαξαν δεν ξέρω. Αν το δει κάποιος ας το αναφέρει

ηταν τυπογραφικο λαθος του ΜΜ που ακολουθησε και το πλαισιο. για να χτυπησει και καλα τη προσφορα. στο πλαισιο δωσαν καποια, ειχαν βαλει και στα μαγαζια το ΠΣΚ ταμπελακι με 2 DS3. δε θα ξαναμπει, τουλαχιστον στο πλαισιο.

Δημοσ.

ηταν τυπογραφικο λαθος του ΜΜ που ακολουθησε και το πλαισιο. για να χτυπησει και καλα τη προσφορα. στο πλαισιο δωσαν καποια, ειχαν βαλει και στα μαγαζια το ΠΣΚ ταμπελακι με 2 DS3. δε θα ξαναμπει, τουλαχιστον στο πλαισιο.

Καλά εντάξει δεν ξαναμιλάω μέχρι να ξαναδώ την διαφήμιση!

Δημοσ.

Ρε παιδια εγω γιατι δε βλεπω πουθενα να γραφει 2ο DS3;

γραφει ξεκαθαρα: Παιχνιδομηχανη (ΠΣ3320) + 2 παιχνιδια (GOW+GT5) + 1 χειριστηριο (DS3) - απο που κι ως που το DS3 εκλαμβανεται ως 2ο;

Προσωπικα δεν βλεπω κανενα τυπογραφικο λαθος πλην της φωτο του GT5 prologue ενω δινουν το πλατινουμ ειπε καποιος αλλος

Ακομη και στη φωτο 1 ds3 δειχνει και 1 κονσολα

Εκτος αν μιλατε για αλλη διαφημιση που επαιξε αλλου

post-205578-0-32909500-1324583144_thumb.jpg

Δημοσ.

Ρε παιδια εγω γιατι δε βλεπω πουθενα να γραφει 2ο DS3;

γραφει ξεκαθαρα: Παιχνιδομηχανη (ΠΣ3320) + 2 παιχνιδια (GOW+GT5) + 1 χειριστηριο (DS3) - απο που κι ως που το DS3 εκλαμβανεται ως 2ο;

Προσωπικα δεν βλεπω κανενα τυπογραφικο λαθος πλην της φωτο του GT5 prologue ενω

το "+ 1 χειριστηριο (DS3)", καποιοι(& το πλαισιο) το εξελαβαν οτι ειναι 1+1. δε ξερω πως τσιμπησαν στο πλαισιo! μαλλον εχουν μεγαλο στοκ.

παντως @Πλαισιο (αν ειστε ηδη πελατες με καρτελα), εκαναν προσφορα σε φιλο: με αγορα κονσολας, 2ο DS @39Ε ;)

Δημοσ.

στον γερμανο εχει το ps3 slim 120gb 239 ευρω, και το ps3slim 320gb + resisntanse3 249 ευρω και δινει δωρο

δευτερο duashock3 οποιο πακετο και να παρεις.

νομιζω ειναι πολυ καλη προσφορα. εγω πηρα το δευτερο πακετο.

Δημοσ.

στον γερμανο εχει το ps3 slim 120gb 239 ευρω, και το ps3slim 320gb + resisntanse3 249 ευρω και δινει δωρο

Τελεια Προσφορα...ΟΡΜΑΤΕ!!!!!

PS: Naruto και vrwmiari σας εφεξε :rolleyes: :rolleyes:

Δημοσ.

Φίλε μου απο ποιον Γερμανό το πήρες? Γιατί όπου κα να ρώτησα Θεσσαλονίκη, δεν ισχύει το δεύτερο πακέτο..

Μου είπαν ότι είναι με 2 παιχνίδια στα 249Ε και όχι με δεύτερο dualshock

Δημοσ.

Φίλε μου απο ποιον Γερμανό το πήρες? Γιατί όπου κα να ρώτησα Θεσσαλονίκη, δεν ισχύει το δεύτερο πακέτο..

Μου είπαν ότι είναι με 2 παιχνίδια στα 249Ε και όχι με δεύτερο dualshock

απο γερμανο στην πατρα, και μαλιστα ειχε και αλλα, ενα πακετο το κρατησε για τον γαμπρο μου και θα το παρει σημερα το απογευμα.

οτι πακετο και να επερνες σου δινει εξτρα ενα dualshock3 απο το ραφι.

Δημοσ.

Τελεια Προσφορα...ΟΡΜΑΤΕ!!!!!

PS: Naruto και vrwmiari σας εφεξε :rolleyes: :rolleyes:

Αχ και να τα είχαμε τα λεφτά φίλε mtzs. Ελπίζω να μου κάτσει το τζόκερ μπας και πάω να το πάρω! :P

Δημοσ.
απο γερμανο στην πατρα, και μαλιστα ειχε και αλλα, ενα πακετο το κρατησε για τον γαμπρο μου και θα το παρει σημερα το απογευμα.

οτι πακετο και να επερνες σου δινει εξτρα ενα dualshock3 απο το ραφι.

Μπορείς να μου πεις σε ποιο απο τα καταστήματα? Γιατί εχω φιλαράκι στην Πατρα κ αν ειναι να τον στείλω να μου το πάρει..

Ευχαριστώ

Δημοσ.

Ρε παιδιά αυτό είναι σίγουρο; Εγώ χθες που ρώτησα, το απόγευμα, σε δύο καταστήματα Γερμανός δεν μου ανέφεραν την δεύτερη προσφορά! Μου είπε απλά ότι η πρώτη (playstation 160gb + DS3 = 239E) εξαντλήθηκε και για την δεύτερη μου την είπε χωρίς χειριστήριο (playstation 320gb + resistance 3 = 249E). Ότι να'ναι γίνεται στα καταστήματα Γερμανός. Άμα είναι σίγουρη η δεύτερη να πάμε να την χτυπήσουμε.

Δημοσ.

Αχ και να τα είχαμε τα λεφτά φίλε mtzs. Ελπίζω να μου κάτσει το τζόκερ μπας και πάω να το πάρω! :P

Μακαρι φιλε μου !! :-D

Δημοσ.

χθες 20.30 το βραδι το πηρα ρε παιδια, επειδη δεν διαβαζε τα δισκακια το παλιο που ειχα.

και τελικα σημερα το πρωι που το ανοιξα ειχε κουνηθει η καλωδιοταινια του BD, το εφτιαξα και τωρα εχω τρια ps3 :confused: :confused:

1.fat 40gb το ειχα για online(με πηρε στο λαιμο του)

2.slim 160gb με CFW

3.slim 320gb το χθεσινο.( σκεφτομαι να το πουλησω αλλα το fat καθε 1-1.5 μηνες θελει ανοιγμα YLOD.)

Δημοσ.

χθες 20.30 το βραδι το πηρα ρε παιδια, επειδη δεν διαβαζε τα δισκακια το παλιο που ειχα.

και τελικα σημερα το πρωι που το ανοιξα ειχε κουνηθει η καλωδιοταινια του BD, το εφτιαξα και τωρα εχω τρια ps3 :confused: :confused:

1.fat 40gb το ειχα για online(με πηρε στο λαιμο του)

2.slim 160gb με CFW

3.slim 320gb το χθεσινο.( σκεφτομαι να το πουλησω αλλα το fat καθε 1-1.5 μηνες θελει ανοιγμα YLOD.)

Αν θέλεις βοήθεια τζάμπας είμαι και τζάμπα ζω. (διαφήμιση media markt :P)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...