Προς το περιεχόμενο

PS3-320GB + GT5 + GOWIII 249 ευρω στα mediamarkτ

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

για μενα το θεμα δεν εγκειται στο τι γραφουν και πως το εκλαμβανει ο καθενας αλλα στην τιμη..

Οπως ειδατε οταν ανεβασα το τοπικ γνωριζοντας καλα την αγορα του ΠΣ3 στην επικεφαλιδα δεν εγραψα +DS3 διοτι σε καμια περιπτωση δεν πιστευα πως μπορει να δωθει τετοια προσφορα με εξτρα DS3 απο ΜΜ αρχικα. Αλλα ακομη και στα 249 το θεωρησα καλη προσφορα ειδικα με αυτα τα 2 παιχνιδια απ τη στιγμη που πριν 20-25 μερες περιπου ειχα δει σε ΚΩΤΣΟ το εξης απιστευτο ΠΣ3-320 + Uncharted 3 στα 360.

Για μενα η αγορα ΠΣ3 δεν αφορα το bundle αλλα την καθαρη τιμη της ιδιας της κονσολας ποσο σου βγαινει. τα παιχνιδια τα βρισκεις αν το ψαξεις και με 10-20 ευρω αναλογα (παλιους καλους τιτλους). Και οσον αφορα αυτο το bubdle των ΜΜ στην χειροτερη η κονσολα βγαινει τουλαχιστο 229 αν βαλεις 10 ευρω το καθε παιχνιδι( που λεω λιγα)- Και λεω για τα συγκεκριμενα παιχνιδια διοτι τα θεωρω must have για οποιον εχει ΠΣ3 δηλαδη ουτως η αλλως πρεπει να ξοδεψεις εστω λιγα χρηματα να τα αγορασεις - Δεν μιλαω για παιχνιδια τυπου motorstorm, medal of honor, παλια killzone που βλεπω σε "προσφορες" bundle.

Αρα 229 ευρω ειναι αξιοπρεπης τιμη αν αναλογιστεις οτι ακομη και σημερα σκετο ΠΣ3-320 το δινουν 259.

Αναλογικα το 160 επρεπε να ειχε για μενα 200. Αυτες ειναι καλες τιμες για οποιον τα λογαριαζει σωστα!!

Τωρα οσο αφορα το ΠΛΑΙΣΙΟ εκει την πατησανε οι γατοι τους. Μεταξυ μας ουτε εγω πιστευα οτι θα στελνανε στον Ηλια εξτρα ds3. Εκει η κονσολα του βγηκε 169 ευρω το 320αρι !!!!! δεδομενου οτι χρεωνουν το ds3 60 ευρω

Το ιδιο θα εβγαινε και στα ΜΜ αν εδιναν εξτρα ds3.

Που θελω να καταληξω. Πως ακουγεται πολυ καλο για να ειναι αληθινο και ΠΟΤΕ ΜΑ ΠΟΤΕ δεν πιστευω πως θα υπαρξει τετοια προσφορα απο μαγαζι. (Ασχετα αν εγινε λαθος απο Πλαισιο και μετα το βγαλανε)

Απλα εξηγω τον τροπο σκεψης μου. Και επιμενω πως ακομη και σημερα αυτη η τιμη ειναι αξιοπρεπης και την θεωρω προσφορα ακομη. ενα σκρουτζαρισμα δεν εβλαψε ποτε κανεναν

παντως για να μην υπερβαλουμε, και επειδη οπως λες τη μεγαλυτερη σημασια την εχει ποσο σου βγαινει η κονσολα,

στο amazon.co.uk παιρνεις το 160αρι PS3 μαζι με Fifa12 και Battlefield3 στα 246 ευρω τελικη (δωρεαν μεταφορικα)...

Εγω θα προτιμησω ΑΥΤΗΝ την προσφορα μαλλον, εκτος αν παιξει σε 1 εβδομαδα το κλασσικο -20% του carrefour και υπαρχει καποιο bundle που να με βολευει εκει. Στο κοστος των παιχνιδιων δεν υθπαρχει συγκριση φυσικα με τα platinum του ΜΜ. Το Fifa12 το θελω για παρτη μου, το BF θα το πουλησω τουλαχιστον 20 ευρω σφραγισμενο. Καποιος που θα τα πουλαγε και τα 2 σφραγισμενα πιστευω ενα 50αρι θα το εβγαζε, δηλαδη θα του εβγαινε κατω απο 200 το PS3...τωρα το οτι ειναι το 160 και οχι το 320...ε δεν εχει τοση σημασια νομιζω ειδικα αφου ο σκληρος αλλαζει πανευκολα μελλοντικα.

Εκανα το ιδιο πραγμα πριν 1 μηνα με xbox360 slim 4gb, πουλησα το battlefield 35 ευρω (τοτε) και μου βγηκε στα 135 ευρω σκετη η κονσολα...

Amazon FTW

Οποτε εχετε υποψην σας και αυτην την επιλογη... PS3 160gb + Fifa12 + BF3 = 246 ευρω

• Απαντ. 196
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

• Moderators
Δημοσ.

PS3 160gb + Fifa12 + BF3 = 246 ευρω

Μεχρι πριν 5-6 μερες μαλιστα ειχε σχεδον στην ιδια τιμη το 320 με δωρο (free) το move starter pack και επισης free ενα παιχνιδι απο καμια δεκαρια απλα καλα παιχνιδια (οχι FIFA12 PES12 κλπ). Στα 229 λιρια ηταν ολο το σετ. Τωρα βλεπω οτι δεν παιζει πλεον δωρο το move και free game. Υπαρχει απλα ειναι κατι λιγα games "παιδικα" για move τωρα πια.

Δημοσ.

παντως για να μην υπερβαλουμε, και επειδη οπως λες τη μεγαλυτερη σημασια την εχει ποσο σου βγαινει η κονσολα,

στο amazon.co.uk παιρνεις το 160αρι PS3 μαζι με Fifa12 και Battlefield3 στα 246 ευρω τελικη (δωρεαν μεταφορικα)...

Εγω θα προτιμησω ΑΥΤΗΝ την προσφορα μαλλον, εκτος αν παιξει σε 1 εβδομαδα το κλασσικο -20% του carrefour και υπαρχει καποιο bundle που να με βολευει εκει. Στο κοστος των παιχνιδιων δεν υθπαρχει συγκριση φυσικα με τα platinum του ΜΜ. Το Fifa12 το θελω για παρτη μου, το BF θα το πουλησω τουλαχιστον 20 ευρω σφραγισμενο. Καποιος που θα τα πουλαγε και τα 2 σφραγισμενα πιστευω ενα 50αρι θα το εβγαζε, δηλαδη θα του εβγαινε κατω απο 200 το PS3...τωρα το οτι ειναι το 160 και οχι το 320...ε δεν εχει τοση σημασια νομιζω ειδικα αφου ο σκληρος αλλαζει πανευκολα μελλοντικα.

Οποτε εχετε υποψην σας και αυτην την επιλογη... PS3 160gb + Fifa12 + BF3 = 246 ευρω

Δεν υπερεβαλα καθολου, απλα εξηγησα εναν τροπο σκεψης τον οποιο δεν περιμενω να ασπαστει ο καθενας!! και φυσικα σεβομαι τις διαφορετικες αποψεις.

Το ΠΣ3-160 ειναι καλο για οποιον δεν θελει cfw. για τωρα δεν αποτελει προβλημα. Αλλα αν βγει νεο cfw (λεω αν) τρεχα να αλλαζεις σκληρο (ειδικα με τις τιμες που εχουν σημερα). Και παλι υποκειμενικο ειναι αυτο μιας και υπαρχουν οι εξωτερικοι σκληροι (αλλα και παλι εγω δε γουσταρω να μπλεκω με επιπλεον καλωδια και συνδεσεις).

ομολογω πως ειναι μια χαρα η επιλογη σου αλλα για οσους θελουν η συμβιβαζονται με 160. Εμενα δεν μου κανει.. γουστα ειναι αυτα :-D :-D Φιλικα παντα!!!

Α και μια ερωτηση προς τον Θρυλο7.

Αν σημερα υπηρχε η προσφορα του Πλαισιου με το εξτρα ds3 ακομη θα προτιμουσες το Αμαζον;

Δημοσ.

επειδη αυτη τη στιγμη εχω 120αρι με CFW και του εχω βαλει 500αρη, θα σου πω το εξης. Αφενος οτι μπορεις να το παιξεις απο εξωτερικο, θα το κανεις αποκει, αρα ειναι δεδομενη η αγορα του. Αφετερου χρειαζεται και ο εσωτερικος γιατι αρκετα παιχνιδι απαιζουν μονο αποκει, γι'αυτο επειδη ειναι πολυτιμος ο χωρος του θες οπωσδηπτοε τον εξωτερικο για να βαζεις τα απαραιτητα μονο στον εσωτερικο. Με αυτο το δεδομενο, ο 160 ειναι μικρος, ο 320 ειναι μετριος και πιθανοτατα αργα η γρηγορα θα βαλεις πανω απο 500αρη. Εμενα ο 500αρης φουλαρε ηδη φαντασου...

Παντως την εγκατελειψα την ιστορια με τα CFW γιατι το xbox με RGH ειναι απλα καλυτερη λυση με 0 περιορισμους, γι'αυτο και παω σε καινουριο PS3 μονο για λιγο online (fifa κυριως...).

Η προσφορα του media ειναι καλη, τα παιχνιδια ειναι πολυ καλα εστω και αν ειναι φτηνιαρικα πλεον...

του Amazon ειναι καλυτερη εν γενει, αλλα υπαρχει αυτο το μειονεκτημα του σκληρου, για αλλους μικροτερο για αλλους μεγαλυτερο. Ειδα τωρα οτι το 320 που το εχει σε κακη τιμη (250 λιρες μονο του) υπαρχει τριτος πωλητης που το εριξε στις 194...ισως αντιδρασει και το amazon τις επομενες μερες γιατι ομολογουμενως το εχει σε κακη τιμη και καιρος ειναι...

Σε καθε περιπτωση περιμενω να δω τι θα κανει και το carrefour...μας εχει συνηθισει 2 χρονια τωρα καθε χριστουγεννα και πασχα με τα -20% στις κονσολες και ισως συμφερει κατι αποκει τελικα...

Εχει κανεις πληροφοριες αν θα γινει και φετος?

• Moderators
Δημοσ.

...Ειδα τωρα οτι το 320 που το εχει σε κακη τιμη (250 λιρες μονο του)

Θα γινω κακος τωρα! Διαβαζεις καθολου τι γραφω η τσαμπα χαλαω απο το μεσημερι ενεργεια για την παρτη σου; :P

Τι 250 λιρες λες, λεμε 229 με δωρα αξιας 50 λιρων... Η παρατηρητικοτητα σου δεν ειναι στα καλυτερα της... Και μετα σου φταινε τα κολπακια marketing του καθε μαγαζακίου... :P Δεν παιζεσαι ρε φιλε, τελος εκπομπης απο μενα.

Να πω κλεινοντας μιας και δεν θα ξαναμιλησω οτι η προσφορα που εδωσε ο φιλος mtzs ειναι αρκετα καλη. ;)

Δημοσ.

Σε καθε περιπτωση περιμενω να δω τι θα κανει και το carrefour...μας εχει συνηθισει 2 χρονια τωρα καθε χριστουγεννα και πασχα με τα -20% στις κονσολες και ισως συμφερει κατι αποκει τελικα...

Εδώ πάντως δεν λέει τίποτα για κονσόλες:

http://www.carrefour.gr/dayoffer.aspx?a_id=184

Δημοσ.

επειδη αυτη τη στιγμη εχω 120αρι με CFW και του εχω βαλει 500αρη, θα σου πω το εξης. Αφενος οτι μπορεις να το παιξεις απο εξωτερικο, θα το κανεις αποκει, αρα ειναι δεδομενη η αγορα του. Αφετερου χρειαζεται και ο εσωτερικος γιατι αρκετα παιχνιδι απαιζουν μονο αποκει, γι'αυτο επειδη ειναι πολυτιμος ο χωρος του θες οπωσδηπτοε τον εξωτερικο για να βαζεις τα απαραιτητα μονο στον εσωτερικο. Με αυτο το δεδομενο, ο 160 ειναι μικρος, ο 320 ειναι μετριος και πιθανοτατα αργα η γρηγορα θα βαλεις πανω απο 500αρη. Εμενα ο 500αρης φουλαρε ηδη φαντασου...

Παντως την εγκατελειψα την ιστορια με τα CFW γιατι το xbox με RGH ειναι απλα καλυτερη λυση με 0 περιορισμους, γι'αυτο και παω σε καινουριο PS3 μονο για λιγο online (fifa κυριως...).

Η προσφορα του media ειναι καλη, τα παιχνιδια ειναι πολυ καλα εστω και αν ειναι φτηνιαρικα πλεον...

του Amazon ειναι καλυτερη εν γενει, αλλα υπαρχει αυτο το μειονεκτημα του σκληρου, για αλλους μικροτερο για αλλους μεγαλυτερο. Ειδα τωρα οτι το 320 που το εχει σε κακη τιμη (250 λιρες μονο του) υπαρχει τριτος πωλητης που το εριξε στις 194...ισως αντιδρασει και το amazon τις επομενες μερες γιατι ομολογουμενως το εχει σε κακη τιμη και καιρος ειναι...

Πεστο ετσι βρε αδερφε!!!

cfw=μεγαλος σκληρος εσωτερικος για μενα. Να βγαλω τον 320 για να βαλω 500αρη (που δεν εχω) δεν το κανω. Αν ειχα θα το κανα, να δωσω επιπλεον 50-60ευρω για διαφορα 180 παλι δεν το κανω!!

ofw + online εκει σου βγαζω το καπελο με τον 160!!! δε χρειαζεσαι παραπανισια

Εδώ πάντως δεν λέει τίποτα για κονσόλες:

http://www.carrefour.gr/dayoffer.aspx?a_id=184

περυσι το -20% ειχε βγει πριν τις 20 Δεκ. Στις 17 που ειχα παρει το δικο μου θυμαμαι ειχε ενα κοματι ακομη στη Ν ιωνια

Δημοσ.

περυσι το -20% ειχε βγει πριν τις 20 Δεκ. Στις 17 που ειχα παρει το δικο μου θυμαμαι ειχε ενα κοματι ακομη στη Ν ιωνια

Δεν το φοβάσαι καθόλου το carrefour?

Δημοσ.

Δεν το φοβάσαι καθόλου το carrefour?

γιατι να το φοβηθω; σφραγισμενο με ζελατινα και SONY HELLAS εγραφε πανω. Ουτως η αλλως οπου και να το παρεις η εγγυηση παρεχεται απο τη ΣΟΝΥ οχι το carefour. Eνας χρονος ειναι

Δημοσ.

γιατι να το φοβηθω; σφραγισμενο με ζελατινα και SONY HELLAS εγραφε πανω. Ουτως η αλλως οπου και να το παρεις η εγγυηση παρεχεται απο τη ΣΟΝΥ οχι το carefour. Eνας χρονος ειναι

Δεν εννοώ αυτό... ότι προιόν ηλεκτρονικό είδους έχω πάρει από το carrefour βγήκε μάπα. Και οι συσκευασίες πολλές φορές είναι χτυπημένες. Αυτό με προβληματίζει μόνο. Πάντως με μία προσφορά 20% στο ps3 και με τα 50 ευρώ δωροεπιταγή που παίρνεις με ps3 249 ευρώ (τέτοιο πακέτο έχει με ps3 320 GB + Infamous 2 αν θυμάμαι καλά) έχω φύγει σίγουρα για αγορά! :rolleyes:

Δημοσ.

φιλος το προλαβε απο το πλαισιο και εχει μεσα τον 160αρι............θα το παραγγειλω απο παμπλικ τελικα

και εγω το ειχα προλαβει απο πλαισιο και μου εστειλαν με τον 320

Δημοσ.

και εγω το ειχα προλαβει απο πλαισιο και μου εστειλαν με τον 320

δεν ξερω ρε φιλος,τον ειπα να τους το παει πισω αυριο

Δημοσ.

νομιζω πια τα carrefour δε πολυ ασχολουνται με κονσολες και gaming. και γενικα απο ηλεκτρονικα το γυρισαν σχεδον full στα κινεζικα...

Δημοσ.

Τελικα αγόρασα και εγώ την προσφορά του mediamarkt,αλλά έχω ένα πρόβλημα.

Το δισκάκι του gow3 εχει ένα βαθούλωμα το οποίο βρίσκεται στο εσωτερικό δακτύλιο εκεί που δεν έχει δεδομένα αλλά οριακά μπορεί να επηρεάζει και τα δεδομένα.

Έχει κάποιου είδους εγγύηση το παιχνίδι;

Τι να κάνω. Παίζει κανονικά αλλά δεν ξέρω μήπως σε κάποια φάση παρουσιάσει πρόβλημα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...