Προς το περιεχόμενο

PS3-320GB + GT5 + GOWIII 249 ευρω στα mediamarkτ

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παντως εγω πηγα χτες στο media και δεν τρελαθηκα εμ την προσφορα. Δεν ειναι κακη, προς θεου, αλλα αφενος επιβεβαιωσα οτι δεν υπαρχει δευτερο DS3 και αφετερου οτι τα παιχνιδια ειναι platinum edition και τα 2...και προσωπικα με χαλαει λιγο αυτο. Θα μου πεις "το ιδιο πραγμα ειναι...και σε περιοδο κρισης σε νοιαζει αν εχει διαφορετικο εξοφυλο???" ενταξει σωστο...αλλα τα ηθελα συλλεκτικα, προτιμω να παρω μεταχειρησμενο απο το ebay το κανονικο στα ιδια λεφτα. Ασε που πχ το GT5 platinum το εχει 9.9 λιρες στο amazon.co.uk ( http://www.amazon.co.uk/gp/product/B005LAL2Z6/ref=s9_simh_gw_p63_d0_g63_i2?pf_rd_m=A3P5ROKL5A1OLE&pf_rd_s=center-2&pf_rd_r=06700QTFCQ6S09GE4YB1&pf_rd_t=101&pf_rd_p=467128533&pf_rd_i=468294 ) εκει εχει ξεφτυλιστει η τιμη του...

Επαναλαμβανω η προσφορα ειναι καλη ετσι? Απλα στην αρχη φαινοταν αρκετααα καλυτερη

μπορεις να μου πεις τι ακριβως διαφορες εχουν τα platinum απο τα υπολοιπα? μονο η συσκευασια αλλαζει η εχει διαφορες και στο παιχνιδι αλλες πιστες, αλλα αυτοκινητα κλπ

• Απαντ. 196
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Απο που και ως που μετραει το κειμενο περισσοτερο απο την φωτο; Μια φωτογραφια αξιζει 1000 λεξεις, ενα κειμενο δεν μπορει με τιποτα να δωσει οσες πληροφοριες δινει μια εικονα. Αν κατι απο την φωτο δεν ισχυει θα πρεπει να το διευκρινιζουν με κειμενο απο κατω, αλλιως η φωτο ειναι (και νομικα) δεσμευτικη. Το κειμενο δεν ελεγε + δευτερο DS3. Μιλουσε για ενα. Κατι που το επιβεβαιωνε η φωτο. Αν εννοουσε 2ο θα εβλεπες 2 DS3 στην φωτο. (δεν ηταν στο κουτι του το PS3 για να σκεφτεις οτι το ενα χειριστηριο ειναι "δευτερο", ηταν χυμα το PS3 με το χειριστηριο που ειναι στο κουτι μεσα)

Διαφωνω με βαση την εμπειρια μου σε φυλλαδια του ΜΜ εδω και 5-6 χρονια που ειναι στην Ελλαδα. Απο το πρωτο μαγαζι στο Μαρουσι το παρακολουθω.

Κοιταξε να δεις, και στα 2 (φωτο/κειμενο) οτι να'ναι μπορουν να κανουν δε θα κατσω να κανω διατρηβη για το πως συμπεριφερεται το ΜΜ και τι ειναι πιο αξιοπιστο. Αυτο που ειπα ειναι οτι ΑΝ ΘΕΣ ΝΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΕΙΣ για κατι, αν το λεει στο κειμενο δε μπορουν να σου πουν τιποτα, αν το δειχνει στην φωτο θα σου πουν "η φωτο ειναι ενδεικτικη". Αυτο ειναι απλα ενα μικρο πλεονεκτημα του κειμενου. Αυτο ειπα, μιλησα ξεκαθαρα για την περιπτωση διαμαρτυριας, ΟΧΙ για την εξαγωγη συμπερασματων.

Αποκει και περα τι να μου πει η φωτο οταν οπως προειπα στα παιχνιδια οχι απλα δε δειχνει πως ειναι platinum, αλλα δειχνει ΑΛΛΑ ΑΝΤ'ΑΛΛΩΝ κυριολεκτικα!

Dimitri το Platinum δεν εχει καμια διαφορα, αν μη τι αλλο μπορει να περιλαμβανει και καποια updates που θα επρεπε να τα κανεις online (αρα να ειναι αμυδρα καλυτερο). Οπως ειπα, καθαρα για συλλεκτικους λογους προτιμω να εχω την original συσκευασια...

Δημοσ.

Dimitri το Platinum δεν εχει καμια διαφορα, αν μη τι αλλο μπορει να περιλαμβανει και καποια updates που θα επρεπε να τα κανεις online (αρα να ειναι αμυδρα καλυτερο). Οπως ειπα, καθαρα για συλλεκτικους λογους προτιμω να εχω την original συσκευασια...

thnx

μιας και πρωτη φορα πηρα ps και ηξερα τι παιζει ρωτησα.

προσωπικα δεν με ενδιαφερουν εξωφυλλα κλπ απλα το δισκακι

Δημοσ.

Ρε παιδια περι αξιοπιστιας η οχι οπως και να εχει η προσφορα ηταν (δεν ξερω αν ειναι ακομη) η καλυτερη απ οσες βγηκανε αυτο το καιρο. Του πλαισιου δε οποιος την προλαβε ακομη καλυτερη με το εξτρα ds3. (μακραν η προσφορα της χρονιας σε ΠΣ3) εστω κι απο λαθος εσταλη σωστα (τωρα την βγαλανε νομιζω)

εγω δηλαδη που τα εχω ολα στο σκληρο με εξωφυλο στον ΜΟΥΛΤΙΜΑΝ πρεπει να στεναχωριεμαι; :-D :-D

Δημοσ.

Ρε παιδια περι αξιοπιστιας η οχι οπως και να εχει η προσφορα ηταν (δεν ξερω αν ειναι ακομη) η καλυτερη απ οσες βγηκανε αυτο το καιρο. Του πλαισιου δε οποιος την προλαβε ακομη καλυτερη με το εξτρα ds3. (μακραν η προσφορα της χρονιας σε ΠΣ3) εστω κι απο λαθος εσταλη σωστα (τωρα την βγαλανε νομιζω)

εγω δηλαδη που τα εχω ολα στο σκληρο με εξωφυλο στον ΜΟΥΛΤΙΜΑΝ πρεπει να στεναχωριεμαι; :-D :-D

οπως ειπα στο αρχικο post φυσικα η προσφορα μια χαρα ηταν (ειναι), απλα εκτροχιαστηκε για αλλους λογους η κουβεντα και οχι για να θιξει το MM.

και εγω με multiman το εχω τωρα :P αλλα αλλο το τσαμπα και αλλο το κανονικο, εκει εχω αλλεργια στα platinum :P

• Moderators
Δημοσ.

...

Παντως 2ο χειριστηριο δεν υπαρχει πουθενα ουτε στο κειμενο ουτε στην φωτο. Αν θελουμε διατριβη για να καταλαβουμε αυτο, τι να πω;

Μια ωρα να μιλαμε δεν προκειται να αλλαξει ουτε η φωτο ουτε το κειμενο και να εμφανιστει 2ο DS3. Τσαμπα τον χρονο μας θα χασουμε. :rolleyes:

Δημοσ.

A, για κοιτα, ποιο σου εστειλαν το 320; Δε νομιζω να εστειλαν το 160;

(Οποιο κι αν ειναι παντως εκανες την καλυτερη αγορα με διαφορα. Μεχρι τωρα ηταν αυτη που εκανα και εγω, το 160GB στα 199 πριν ενα χρονο σχεδον στα MediaMarkt, το οποιο ειχε βεβαια το καλο οτι ειχε την 3.40 οποτε απο τοτε εχει την 3.55CFW)

οχι το 320

Δημοσ.

ειδα χτες στη TV, παλι απο Γερμανο, πακετο με 2ο DS3 στα 239€. αλλα πρεπει να ειναι το 160gb λογικα.

και χωρις games.

Δημοσ.

Απο που και ως που μετραει το κειμενο περισσοτερο απο την φωτο; Μια φωτογραφια αξιζει 1000 λεξεις, ενα κειμενο δεν μπορει με τιποτα να δωσει οσες πληροφοριες δινει μια εικονα. Αν κατι απο την φωτο δεν ισχυει θα πρεπει να το διευκρινιζουν με κειμενο απο κατω, αλλιως η φωτο ειναι (και νομικα) δεσμευτικη. Το κειμενο δεν ελεγε + δευτερο DS3. Μιλουσε για ενα. Κατι που το επιβεβαιωνε η φωτο. Αν εννοουσε 2ο θα εβλεπες 2 DS3 στην φωτο. (δεν ηταν στο κουτι του το PS3 για να σκεφτεις οτι το ενα χειριστηριο ειναι "δευτερο", ηταν χυμα το PS3 με το χειριστηριο που ειναι στο κουτι μεσα)

Διαφωνω με βαση την εμπειρια μου σε φυλλαδια του ΜΜ εδω και 5-6 χρονια που ειναι στην Ελλαδα. Απο το πρωτο μαγαζι στο Μαρουσι το παρακολουθω.

Ενημερωτικά μόνο παρεμβαίνω, αυτό που λες matrixxx δεν ισχύει. Εάν θεωρήσουμε πως κάτι δεσμεύει (νομικά) το κατάστημα είναι το κείμενο, που θα υπάρχει πάντοτε, όσο φορτωμένο με φωτογραφίες και αν είναι ένα διαφημιστικό. Άλλο είναι το ζήτημα του εάν η φωτογραφία δεν αντιστοιχεί στο κείμενο. Εκεί υπάρχει ευθύνη για παραπλάνηση καταναλωτη, ναι. Αλλά το κείμενο (η περιγραφή της προσφοράς) μετράει περισσότερο.

Είδα το φυλλάδιο πάντως, δεν αναφέρει ούτε στο κείμενο ούτε δείχνει στη φωτογραφία δεύτερο χειριστήριο.

Τελικά ποια είναι αυτή τη στιγμή η συμφερότερη προσφορά από αυτές;

• Moderators
Δημοσ.

Ενημερωτικά μόνο παρεμβαίνω, αυτό που λες matrixxx δεν ισχύει. Εάν θεωρήσουμε πως κάτι δεσμεύει (νομικά) το κατάστημα είναι το κείμενο, που θα υπάρχει πάντοτε, όσο φορτωμένο με φωτογραφίες και αν είναι ένα διαφημιστικό. Άλλο είναι το ζήτημα του εάν η φωτογραφία δεν αντιστοιχεί στο κείμενο. Εκεί υπάρχει ευθύνη για παραπλάνηση καταναλωτη, ναι. Αλλά το κείμενο (η περιγραφή της προσφοράς) μετράει περισσότερο.

Είδα το φυλλάδιο πάντως, δεν αναφέρει ούτε στο κείμενο ούτε δείχνει στη φωτογραφία δεύτερο χειριστήριο.

Δηλαδη αν δεν υπαρχει κειμενο ή δεν υπαρχει αναφορα στο κειμενο που να αναιρει αυτο που δειχνει η φωτο δεν δεσμευεται το καταστημα; Τυχαιο ειναι που σε πολλα εντυπα και ηλεκτρονικα μεσα αναφερει πχ "η φωτογραφια ειναι ενδεικτικη" ή "η τιμη αφορα το προιον χωρις το ντεκορ" ή "ενδεχεται να υπαρχει διαφορα απο την φωτογραφια"; Ολα αυτα πιστευω μπαινουν για να καλυψουν νομικα, αν δεν υπηρχαν θα δεσμευοταν απο οσα "λεει" η φωτο ειδικα οταν δεν υπαρχει αναλυτικη περιγραφη-αναφορα στο κειμενο.

ΥΓ. Δεν ειπα πριν οτι η φωτο ειναι ισχυροτερη απο το κειμενο αν ετσι φανηκε διαβαζοντας μονο την πρωτη γραμμη του ποστ μου, ειπα οτι το κειμενο οταν ειναι ανυπαρκτο η υποτιπωδες τον ρολο της περιγραφης τον παιζει η φωτο και δεσμευει. Γι αυτο αλλωστε και ηταν αυτη η σειρα μου στο : "Το κειμενο δεν ελεγε + δευτερο DS3. Μιλουσε για ενα. Κατι που το επιβεβαιωνε η φωτο. " 

Δημοσ.

Δηλαδη αν δεν υπαρχει κειμενο ή δεν υπαρχει αναφορα στο κειμενο που να αναιρει αυτο που δειχνει η φωτο δεν δεσμευεται το καταστημα; Τυχαιο ειναι που σε πολλα εντυπα και ηλεκτρονικα μεσα αναφερει πχ "η φωτογραφια ειναι ενδεικτικη" ή "η τιμη αφορα το προιον χωρις το ντεκορ" ή "ενδεχεται να υπαρχει διαφορα απο την φωτογραφια"; Ολα αυτα πιστευω μπαινουν για να καλυψουν νομικα, αν δεν υπηρχαν θα δεσμευοταν απο οσα "λεει" η φωτο ειδικα οταν δεν υπαρχει αναλυτικη περιγραφη-αναφορα στο κειμενο.

Νομίζω ότι διαφημίσεις που δεν έχουν καθόλου (δηλαδή μηδέν) κείμενο (που να λέει έστω τιμή και2-3 βασικά στοιχεία) δεν υπάρχουν, εκτός από τις ραδιοφωνικές. Σε όλες τις διαφημίσεις υπερισχύει σίγουρα αυτό που λέει το κείμενο (έγγραφη πρόσκληση για πώληση)! Εννοείται όμως ότι η ηχητική και οπτική περιγραφή είναι πολύ σημαντικές. Εάν αναιρεί, όπως λες, η φωτογραφία το κείμενο υπάρχει ευθύνη, γι' αυτό ακριβώς προσπαθούν να την αποποιηθούν με αυτούς τους όρους (ενδεχομένως καταχρηστικούς, αλλά εδώ περιπλέκεται το ζήτημα). Κατά τα άλλα, η έγγραφη προσφορά πρέπει να μην αφήνει αμφιβολίες για τους όρους της, χωρίς να χρειάζεται να είναι αναλυτική. Είναι αυτή όμως που δεσμεύει το κατάστημα εάν είναι λανθασμένα κάποια ουσιώδη στοιχεία της (π.χ. το δεύτερο χειριστήριο δώρο θα ήταν τέτοιο στοιχείο)

Δημοσ.

Τελικά ποια είναι αυτή τη στιγμή η συμφερότερη προσφορά από αυτές;

Αν ισχυει ακομη του ΜΜ δεν ξερω αλλα δε νομιζω να εξαντληθηκαν

Του Πλαισιου απ οτι ειδα εχει κατεβει η προσφορα απο το site. Στην αρχη το ειχαν με +DS3 (οσοι προλαβαν τον κυριο ειδαν - τυχερος ο λιακουρας και καλοριζικο :-D ), μετα εβγαλαν το DS3 και σημερα δεν υπαρχει.

Μολις ειδα αυτο εδω στα public 245 απ τον σκρουτζ. στο μαγαζι λεει 249

Με αυτα τα παιχνιδια και σε αυτη την τιμη η προσφορα παραμενει καλη οπου κι αν την βρειτε

Δημοσ.

δε θελω να το συνεχισουμε γιατι ειναι ανουσιο, αλλα μου φαινεται τρομερο να θεωρειτε οτι επρεπε να λεει +ΔΕΥΤΕΡΟ DS3 για να εννοει εξτρα.

Το κειμενο τους γραφει : PS3 320gb + GOW3+GT5+DS3 δηλαδη το +DS3 δεν ειναι ΚΑΝ διπλα στο PS3 απο που και ως που η λογικοτερη εξηγηση ειναι πως ειναι αυτο που περιλαμβανει η κονσολα (κρινοντας ΜΟΝΟ απο το κειμενο), δηλαδη αμα ειναι ετσι να σου το δινουν χωρις καλωδια οθονης/τροφοδοτικου, manual και κουτι γιατι δε τα γραφει στην περιγραφη...

Δεν εχει νοημα αυτη η κουβεντα, και δεν προσπαθω να πω οτι το κειμενο τους σημενει πως 100% πρεπει να εχει εξτρα DS3, αλλα φορτωνω οταν προσπαθουν να με πεισουν οτι το ΛΟΓΙΚΟΤΕΡΟ (δηλαδη πανω απο 50% απο οσους το διαβασουν αυτο θα καταλαβουν) ειναι πως το DS3 ειναι αυτο που περιεχει ηδη η κονσολα.

Νομιζω τουλαχιστον το 70-80% θα καταλαβαιναν οτι ειναι εξτρα το DS3 απο την περιγραφη (οπως την πατησαν και τα τζιμανια στο πλαισιο).

Περι αυτου κανουμε κουβεντα, του τι θα ηταν φυσιολογικοτερο οχι του οτι μπορει να σημαινει και το ενα και το αλλο οθτε για το αν η προσφορα ειναι καλη η οχι.

• Moderators
Δημοσ.

Αυτο που λεω απο την αρχη ειναι οτι απο τη στιγμη που το κειμενο ειναι ελλειπες (για να μην πω ελαφρως παραπλανητικο) κοιταμε τη φωτο η οποια ειναι πεντακαθαρη και δεν αφηνει περιθωρια παρερμηνιας - ελπιδας. Αν πραγματι υπηρχε 2ο DS3, θα φαινοταν ΔΥΟ στην φωτο αφου ειναι χυμα το PS3. Επισης αν υπηρχε 2ο DS3 θα το εγραφε στο κειμενο με τετοιο τροπο που να βγαζει ματι πχ "+ επιπλεον DS3" ή "+DS3 δωρο" κλπ. Θα υπηρχε τετοια προσφορα και δεν θα σου εβγαζε το ματι; Το αντιθετο συμβαινει, οταν υπαρχει απλα υποψια για κατι ειναι παραπλανηση!

Ειπα πριν οτι οι φωτο στο φυλλαδιο του MM ειναι παντα "καλες" και σε συνδιασμο με την τιμη που ειναι σε μορφη γραφικου και οχι "κειμενου", δινουν ολη την εικονα βαση της εμπειριας μου. Μονο οταν θελω να δω μοντελο σε καμια TV ή κανενα BD κλπ, κοιταζω κατω. Το ειπα για να βοηθησω οχι για να φανω καπως η να "πουλησω μουρη".   

Δημοσ.

για μενα το θεμα δεν εγκειται στο τι γραφουν και πως το εκλαμβανει ο καθενας αλλα στην τιμη..

Οπως ειδατε οταν ανεβασα το τοπικ γνωριζοντας καλα την αγορα του ΠΣ3 στην επικεφαλιδα δεν εγραψα +DS3 διοτι σε καμια περιπτωση δεν πιστευα πως μπορει να δωθει τετοια προσφορα με εξτρα DS3 απο ΜΜ αρχικα. Αλλα ακομη και στα 249 το θεωρησα καλη προσφορα ειδικα με αυτα τα 2 παιχνιδια απ τη στιγμη που πριν 20-25 μερες περιπου ειχα δει σε ΚΩΤΣΟ το εξης απιστευτο ΠΣ3-320 + Uncharted 3 στα 360.

Για μενα η αγορα ΠΣ3 δεν αφορα το bundle αλλα την καθαρη τιμη της ιδιας της κονσολας ποσο σου βγαινει. τα παιχνιδια τα βρισκεις αν το ψαξεις και με 10-20 ευρω αναλογα (παλιους καλους τιτλους). Και οσον αφορα αυτο το bubdle των ΜΜ στην χειροτερη η κονσολα βγαινει τουλαχιστο 229 αν βαλεις 10 ευρω το καθε παιχνιδι( που λεω λιγα)- Και λεω για τα συγκεκριμενα παιχνιδια διοτι τα θεωρω must have για οποιον εχει ΠΣ3 δηλαδη ουτως η αλλως πρεπει να ξοδεψεις εστω λιγα χρηματα να τα αγορασεις - Δεν μιλαω για παιχνιδια τυπου motorstorm, medal of honor, παλια killzone που βλεπω σε "προσφορες" bundle.

Αρα 229 ευρω ειναι αξιοπρεπης τιμη αν αναλογιστεις οτι ακομη και σημερα σκετο ΠΣ3-320 το δινουν 259.

Αναλογικα το 160 επρεπε να ειχε για μενα 200. Αυτες ειναι καλες τιμες για οποιον τα λογαριαζει σωστα!!

Τωρα οσο αφορα το ΠΛΑΙΣΙΟ εκει την πατησανε οι γατοι τους. Μεταξυ μας ουτε εγω πιστευα οτι θα στελνανε στον Ηλια εξτρα ds3. Εκει η κονσολα του βγηκε 169 ευρω το 320αρι !!!!! δεδομενου οτι χρεωνουν το ds3 60 ευρω

Το ιδιο θα εβγαινε και στα ΜΜ αν εδιναν εξτρα ds3.

Που θελω να καταληξω. Πως ακουγεται πολυ καλο για να ειναι αληθινο και ΠΟΤΕ ΜΑ ΠΟΤΕ δεν πιστευω πως θα υπαρξει τετοια προσφορα απο μαγαζι. (Ασχετα αν εγινε λαθος απο Πλαισιο και μετα το βγαλανε)

Απλα εξηγω τον τροπο σκεψης μου. Και επιμενω πως ακομη και σημερα αυτη η τιμη ειναι αξιοπρεπης και την θεωρω προσφορα ακομη. ενα σκρουτζαρισμα δεν εβλαψε ποτε κανεναν

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...