vrwmiaris Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 θελω να πλερωσω το σημα φιλος γι αυτο δεν το χτυπησα ακομα.τεσπα απο media να το παρω η απο πλαισιο?αφου ειναι ιδια προσφορα?
mtzs Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 θελω να πλερωσω το σημα φιλος γι αυτο δεν το χτυπησα ακομα.τεσπα απο media να το παρω η απο πλαισιο?αφου ειναι ιδια προσφορα? Οτι σε βολευει φιλε μου, οπου σου ρχεται πιο κοντα. ουτως η αλλως εγγυηση απο την Sony Hellas θα εχεις
ilias_97 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 δηλαδη τελος 320 με 2 ds3?φτουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ................ μην νομιζεις μπορει και να μην μου στειλουν και εξτρα ds3 παντως λεω αν τελικα οντως δεν το στειλουν λεω να τους παρω τηλ και να τους πω αμα θελετε εχω και αποδειξεις απο email και απο screensots πως παραγγειλα 320GB+ds3+2 παιχνιδια
vrwmiaris Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 μην νομιζεις μπορει και να μην μου στειλουν και εξτρα ds3 παντως λεω αν τελικα οντως δεν το στειλουν λεω να τους παρω τηλ και να τους πω αμα θελετε εχω και αποδειξεις απο email και απο screensots πως παραγγειλα 320GB+ds3+2 παιχνιδια αμα εισαι θεσ/νικη και εχεις ορεξη για φασαρια πες με να παμε παρεα........
ilias_97 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 χαχαχα οχι δεν ειμαι απο θεσ/νικη :( :( off-topic γιατι ειμαι adnance member με μονο 80 μηνυματα?(απορια του mtzs)
ilias_97 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 τελικα θα ερθει αυριο επειδη μενω μακρυα μολις ερθει θα σας πω αν ηρθε με 1 ή 2 ds
ilias_97 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2011 μου το εφεραν με 2 ds3!!!!!! εκδοση που εχει 3.66 (θα κανω update σε 4) ΕΠΙΤΕΛΟΥΣΣΣΣ
Moderators matrixxx Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2011 Moderators Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2011 μου το εφεραν με 2 ds3!!!!!! ΕΠΙΤΕΛΟΥΣΣΣΣ Ωραιος, ημουν σιγουρος οτι θα στο στειλουν με ενα! Προφανως μπερδευτηκαν απο το φυλλαδιο του MediaMarkt και δεν το "ειδαν" σωστα! Επεσαν (οι ειδικοι υποτιθεται ανθρωποι του τμηματος marketing) σε μικρη για να μην πω ανυπαρκτη "φακα" αλλου μαγαζιου! Μεγειες!!
naruto14 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2011 Ωραιος, ημουν σιγουρος οτι θα στο στειλουν με ενα! Προφανως μπερδευτηκαν απο το φυλλαδιο του MediaMarkt και δεν το "ειδαν" σωστα! Επεσαν (οι ειδικοι υποτιθεται ανθρωποι του τμηματος marketing) σε μικρη για να μην πω ανυπαρκτη "φακα" αλλου μαγαζιου! Μεγειες!! Άντε τυχερούλη. Το καλύτερο δώρο σου πήρες! Καλό κάψιμο!
Moderators matrixxx Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2011 Moderators Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2011 A, για κοιτα, ποιο σου εστειλαν το 320; Δε νομιζω να εστειλαν το 160; (Οποιο κι αν ειναι παντως εκανες την καλυτερη αγορα με διαφορα. Μεχρι τωρα ηταν αυτη που εκανα και εγω, το 160GB στα 199 πριν ενα χρονο σχεδον στα MediaMarkt, το οποιο ειχε βεβαια το καλο οτι ειχε την 3.40 οποτε απο τοτε εχει την 3.55CFW)
Thrylos7 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2011 παντως εγω πηγα χτες στο media και δεν τρελαθηκα εμ την προσφορα. Δεν ειναι κακη, προς θεου, αλλα αφενος επιβεβαιωσα οτι δεν υπαρχει δευτερο DS3 και αφετερου οτι τα παιχνιδια ειναι platinum edition και τα 2...και προσωπικα με χαλαει λιγο αυτο. Θα μου πεις "το ιδιο πραγμα ειναι...και σε περιοδο κρισης σε νοιαζει αν εχει διαφορετικο εξοφυλο???" ενταξει σωστο...αλλα τα ηθελα συλλεκτικα, προτιμω να παρω μεταχειρησμενο απο το ebay το κανονικο στα ιδια λεφτα. Ασε που πχ το GT5 platinum το εχει 9.9 λιρες στο amazon.co.uk ( http://www.amazon.co.uk/gp/product/B005LAL2Z6/ref=s9_simh_gw_p63_d0_g63_i2?pf_rd_m=A3P5ROKL5A1OLE&pf_rd_s=center-2&pf_rd_r=06700QTFCQ6S09GE4YB1&pf_rd_t=101&pf_rd_p=467128533&pf_rd_i=468294 ) εκει εχει ξεφτυλιστει η τιμη του... Επαναλαμβανω η προσφορα ειναι καλη ετσι? Απλα στην αρχη φαινοταν αρκετααα καλυτερη
Moderators matrixxx Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2011 Moderators Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2011 Επαναλαμβανω η προσφορα ειναι καλη ετσι? Απλα στην αρχη φαινοταν αρκετααα καλυτερη Ποτε δεν φανηκε παντως οτι ειχε 2ο DS3, στα φυλλαδια του MM η φωτογραφια λεει ακριβως τι παιρνεις. Παντα. Λεει λοιπον καθαρα πακετο κονσολας + δυο παιχνιδια. Ποτε μην κοιτατε το κειμενο απο κατω γιατι μπορει να εχουν γραψει/εννοουν/καταλαβετε "λαθος".
Thrylos7 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2011 Ποτε δεν φανηκε παντως οτι ειχε 2ο DS3, στα φυλλαδια του MM η φωτογραφια λεει ακριβως τι παιρνεις. Παντα. Λεει λοιπον καθαρα πακετο κονσολας + δυο παιχνιδια. Ποτε μην κοιτατε το κειμενο απο κατω γιατι μπορει να εχουν γραψει/εννοουν/καταλαβετε "λαθος". Επρεπε να παρω στα σοβαρα δηλαδη τη φωτογαφια που δειχνει το gt5 PROLOGUE και το gow3 COLLECTOR'S EDITION? Γενικα εμπιστευομαι περισσοτερο το κειμενο παρα τις φωτογραφιες, γιατι στην τελικη αν θες να διαμαρτυρηθεις για κατι, μονο το κειμενο "μετραει"...
Moderators matrixxx Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2011 Moderators Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2011 Γενικα εμπιστευομαι περισσοτερο το κειμενο παρα τις φωτογραφιες, γιατι στην τελικη αν θες να διαμαρτυρηθεις για κατι, μονο το κειμενο "μετραει"... Απο που και ως που μετραει το κειμενο περισσοτερο απο την φωτο; Μια φωτογραφια αξιζει 1000 λεξεις, ενα κειμενο δεν μπορει με τιποτα να δωσει οσες πληροφοριες δινει μια εικονα. Αν κατι απο την φωτο δεν ισχυει θα πρεπει να το διευκρινιζουν με κειμενο απο κατω, αλλιως η φωτο ειναι (και νομικα) δεσμευτικη. Το κειμενο δεν ελεγε + δευτερο DS3. Μιλουσε για ενα. Κατι που το επιβεβαιωνε η φωτο. Αν εννοουσε 2ο θα εβλεπες 2 DS3 στην φωτο. (δεν ηταν στο κουτι του το PS3 για να σκεφτεις οτι το ενα χειριστηριο ειναι "δευτερο", ηταν χυμα το PS3 με το χειριστηριο που ειναι στο κουτι μεσα) Διαφωνω με βαση την εμπειρια μου σε φυλλαδια του ΜΜ εδω και 5-6 χρονια που ειναι στην Ελλαδα. Απο το πρωτο μαγαζι στο Μαρουσι το παρακολουθω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα