Προς το περιεχόμενο

PS3-320GB + GT5 + GOWIII 249 ευρω στα mediamarkτ

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 196
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Άντε τώρα να διαλέξεις

Αποστολή από Blade και τα μυαλά μου πονάνε

Στον τίτλο λέει 320 ενώ στην περιγραφή 160. Άντε να βγάλεις άκρη εσύ τώρα!

Δημοσ.

Στον τίτλο λέει 320 ενώ στην περιγραφή 160. Άντε να βγάλεις άκρη εσύ τώρα!

& ενω στην αρχη το εδιναν με δωρο το doop control, τωρα λενε

"PlayStation 3... σκληρό δίσκο HDD χωρητικότητας 160GB. Με επιπλέον ασύρματο χειριστήριο Sony Dualshock 3"

http://www.plaisio.gr/Gaming/Consoles/Sony-PS3/Sony-PS3-320GB-and-God-Of-War-III-and-Gran-Turismo-5-and-Dualshock-3.htm

δλδ 1+1 Sony? μαλλον το αλλαζουν βαση τι παιζει στους αλλους?

αν παιρνεις οτι δειχνει στη φωτο ειναι το καλυτερο πακετο...

Δημοσ.

& ενω στην αρχη το εδιναν με δωρο το doop control, τωρα λενε

"PlayStation 3... σκληρό δίσκο HDD χωρητικότητας 160GB. Με επιπλέον ασύρματο χειριστήριο Sony Dualshock 3"

http://www.plaisio.gr/Gaming/Consoles/Sony-PS3/Sony-PS3-320GB-and-God-Of-War-III-and-Gran-Turismo-5-and-Dualshock-3.htm

δλδ 1+1 Sony? μαλλον το αλλαζουν βαση τι παιζει στους αλλους?

αν παιρνεις οτι δειχνει στη φωτο ειναι το καλυτερο πακετο...

Τώρα αφαίρεσαν το dualshock 3 και έχουν το ίδιο πακέτο με το media markt. Α ρε πλαίσιο...

Δημοσ.

Επειδη το παραγγειλα την Κυριακη απο το πλαισιο (αυριο θα ερθει) πριν το παραγγειλω τους πηρα τηλ και τους ρωτησα ποση χωριτηκοτητα εχει

μου ειπαν 320gb τους λεω τοτε γιατι εχετε 160gb στην περιγραφη και μου λενε πως εμεινε ετσι επειδη εκαναν copy-paste και δεν το πολυκοιταξαν το κειμενο (απροσεκτοι) αλλα εγω προλλαβα και το παραγγειλα οταν ελεγε +το ds3 λετε να μου ερθει με 2 ds3?

Δημοσ.

Επειδη το παραγγειλα την Κυριακη απο το πλαισιο (αυριο θα ερθει) πριν το παραγγειλω τους πηρα τηλ και τους ρωτησα ποση χωριτηκοτητα εχει

μου ειπαν 320gb τους λεω τοτε γιατι εχετε 160gb στην περιγραφη και μου λενε πως εμεινε ετσι επειδη εκαναν copy-paste και δεν το πολυκοιταξαν το κειμενο (απροσεκτοι) αλλα εγω προλλαβα και το παραγγειλα οταν ελεγε +το ds3 λετε να μου ερθει με 2 ds3?

Σε ζηλεύω άμα είσαι με 2 dualshock 3 με μόνο 249 ευρώ! Άντε και καλό κάψιμο! ^_^

Δημοσ.

Στο email επιβεβαίωσης τι λέει;

ενα αποσπασμα απο το email (και στο επιβεβαιωσης και σε αυτο που μου εστειλαν για να μου πουν οτι αλλαξε σταδιο το ιδιο λεει)

Στοιχεία Παραγγελίας

Ποσότητα Τιμή

Sony PS3 320GB + God Of War III+Gran Turismo 5 + Dualshock 3 1(την ποσοτητα εννοει) 249,00 €

Turbo-X Καλώδιο HDMI 1.4 M/M (2M) 1(το ιδιο και εδω) 8,99 €

Σε ζηλεύω άμα είσαι με 2 dualshock 3 με μόνο 249 ευρώ! Άντε και καλό κάψιμο! ^_^

Ευχαριστω πολυ!! (ενα 6ωρο θα το κλεισω σιγουρα την πρωτη μερα ;) )

Δημοσ.

δηλαδη τελος 320 με 2 ds3?φτουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ................

Δηλαδη εσυ περιμενες να κρατησει αυτη η προσφορα; αφου φαινοταν οτι ηταν προχειρη εξαρχης και μολις το περνανε γραμμη θα την τροποποιουσανε (κατσε να δουμε κιολας αν θα στειλουν εξτρα dualshock). Η μηπως περιμενες να βρεις ακομη καλυτερη προσφορα απο αυτη; ποσο πια θες να το παρεις 200 με εξτρα dualshock? Αυτα μολις τα βλεπεις τα χτυπας!!!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...