Προς το περιεχόμενο

PS3-320GB + GT5 + GOWIII 249 ευρω στα mediamarkτ

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ειδα διαφημηση του Γερμανου στην TV, το 160αρι στα 239 με δωρο δευτερο dualshock. Ελπιζα να ισχυει και για το 320+resistance3 που το εχουν 249, αλλα ειδα και δευτερη διαφημηση με αυτο χωρις να λενε για δευτερο χειριστηριο...

Και παλι δεν ειναι κακη τιμη το πρωτο...

Επειδη εχω ηδη 4 χειριστηρια, ψηνεται κανεις να βαλει τα 39 και εγω τα 200 και να παρει το σφραγισμενο χειριστηριο?

Έχεις 4 χειριστήρια και σου λείπει η κονσόλα? :blink:

• Απαντ. 196
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

εχω 2 dualshock3 και ενα aftermarket Με xbox360 layout (αυτο χρησιμοποιω γενικα, απειρως καλυτερο) να καθονται αυτη τη στιγμη. Μαζι τους καθονται και 2 move και ενα navigation.

Ο λογος, οτι μολις πουλησα την κονσολα που ειχα με 3.55 CFW και εδωσα ενα χειριστηριο μαζι της, και θελω να την αντικαταστησω με καινουρια, συνεπως η καινουρια θα εχει μεσα ενα χειριστηριο, θα εχω 4 παλι, δε χρειαζομαι το εξτρα...Απλα ειναι καλη προσφορα η συγκεκριμενη, να δωσω 250 για το resistance δε μου λεει κατι...

• Moderators
Δημοσ.

Ειδα διαφημηση του Γερμανου στην TV, το 160αρι στα 239 με δωρο δευτερο dualshock. Ελπιζα να ισχυει και για το 320+resistance3 που το εχουν 249, αλλα ειδα και δευτερη διαφημηση με αυτο χωρις να λενε για δευτερο χειριστηριο...

Και παλι δεν ειναι κακη τιμη το πρωτο...

Επειδη εχω ηδη 4 χειριστηρια, ψηνεται κανεις να βαλει τα 39 και εγω τα 200 και να παρει το σφραγισμενο χειριστηριο?

Γιατι να μην το παρει απο το καρφουρ και να τρεχει να παρει το δικο σου; Εκτος αν βρεις καποιον που μενει 100 μετρα απο σενα και του πεφτεις πιο κοντα!

Δημοσ.

ποσο εχει στο carrefour? Η τιμη των 30 που ειχα ακουσει και αναπαρηγαγα και εγω στις πρωτες σελιδες αυτου του thread αποτι φανηκε αργοτερα ηταν ραδιο αρβυλα νομιζω...

Αναλογα ποσο εχει καινουριο (οχι bulk) θα αναδιαμορφωσω την προσφορα μου :P

Δημοσ.

ε ωραια...1 ευρω φτηνοτερα το δινω και χωρις θεματα διαθεσιμοτητας :P Πιο πολλους γερμανους εχει απο carrefour, προσφερομαι να ερθω σε αυτον της γειτονιας σας :D

Δημοσ.

φιλε ετσι οπως εχει διαμορφωθει η αγορα τωρα παντα θα υπαρχουν προσφορες, και μετα τις γιορτες σιγουρα.

αλλα εφοσων εισαι σιγουρος οτι θα τα εχεις τα λεφτα μετα τις γιορτες για τι δεν το περνεις τωρα με δοσεις και μετα το εξοφλεις?

ο γερμανος εχει ακομα το ps3 160gb +εξτρα dualshock3 στα 239ευρω και κανει και 12ατοκες δοσεις.

και game βρισκεις μεταχιρειρησμενα οσα θες απο 10-30 ευρω.

με δοσεις δεν μπλεκω.αν εχω λευτα θα το παρω αν οχι θα περιμενω μεχρι να εχω.

τεσπα οκ θα δω...αμα υπαρχει ακομα η προσαφορα θα το παρω αν οχι θα ψαξω/περιμενω για αλλη

• Moderators
Δημοσ.

ε ωραια...1 ευρω φτηνοτερα το δινω και χωρις θεματα διαθεσιμοτητας :P Πιο πολλους γερμανους εχει απο carrefour, προσφερομαι να ερθω σε αυτον της γειτονιας σας :D

Retailer ο thrylos, γεια σου ρε φιλε, ωραιος!

lol

ΥΓ. (σε οποιον το παρει θα του δωσεις και την αποδειξη για να εχει εγγυηση; ) :-)

Δημοσ.

Φυσικα...

Ενταξει πλακιτσα κανουμε, θα παω σημερα και αμα κατσει να μου το δωσουν και στο πακετο με το 320 και το resistance στα 249 το πηρα 100%, στο αλλο πακετο με το 160αρι θα το σκεφτω....παντως θα παει σφραγισμενο στις αγγελιες 35 ευρω το dualshock οτι και να κανω τελικα...

Δημοσ.

Παιδια ξερει κανεις αν υπαρχει ακομα Θεσσαλονίκη (βασικα κυριως στο καταστημα στο σταθμο)? Γιατι δεν μπορω ν επικοινωνησω μαζι τους κ θελω να το παρω αυριο!

• 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

Σίγουρα θα υπάρξουν διάφορες προσφορές.

Όπως και το καλοκαίρι με το euro κ τους ολυμπιακούς αγώνες θα έχουμε προσφορές σε τηλεοράσεις.

Δημοσ.

REVIVEEEE ΩΓΞΩΓΞΩΓΞΩΓΞΦΓΦΓΦΓ

Ξαναέχει τέτοια προσφορά? Πάλι δεν αξίζει τόσο όμως. Για μένα η καλύτερη είναι το ps3 160GB με 2 DS3 στα 195 της electroworld. :)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...