johnbond Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2011 Έβγαλε το πλαίσιο σε προσφορά το Gow3 και το GT5 στα 9.9ευρώ έκαστο.
andreas-d Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2011 Αντρεα, η πλειοψηφια που παιρνει ps3 προφανως δεν ειχε οποτε και δεν εχει παιξει prologue(αυτο αν εχω καταλαβει ειναι prequel με λιγοτερα πραγματα?) και GOW3 κλπ. Ετσι εμενα μου ηρθε κουφετο γιατι το ηθελα πχ το gt5 οποτε το πηρα και το πλακωσα χωρις να περιμενω το καραβι απο τημ αγγλια καλοριζικο φιλε, ενταξει και εγω τα εχω παιξει και τα δυο game, το GOW3 το εχουμε τερματισει, απλα το gt5 δεν με πολυ ικανοποιησε, οχι οτι δεν ειναι καλο. αντε καλο λιωσιμο, και κανουμε και κανα διαλειμματακη γιατι καπου διαβασα οτι το νεο ps3 cech3004 μοντελο εχει μικροτερο fan(ανεμιστηρα) και ζεστενεται.
spinemm Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2011 Έβγαλε το πλαίσιο σε προσφορά το Gow3 και το GT5 στα 9.9ευρώ έκαστο. Μαλλον ειδες λαθος.... Σημερινες (25-12-11) τιμες.... GOD OF WAR III 29E -->Link GT5 29E-->Link Αλλα και εχθες που ημουν σε ΠΛΑΙΣΙΟ δεν ειδα ΠΟΥΘΕΝΑ αυτες τις προσφορες...
johnbond Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2011 Μαλλον ειδες λαθος.... Σημερινες (25-12-11) τιμες.... GOD OF WAR III 29E -->Link GT5 29E-->Link Αλλα και εχθες που ημουν σε ΠΛΑΙΣΙΟ δεν ειδα ΠΟΥΘΕΝΑ αυτες τις προσφορες... http://www.plaisio.gr/Campaign/Newsletter-20111226-Protoxronia.htm?utm_source=Newsletter&utm_medium=Email&utm_campaign=Newsletter-20111226-Protoxronia&NewsLetterActivate=E12C780957674EF198E9001CC494B4FA Εχεις δίκιο..Είναι για psp..
overpower Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2011 παιδια τι λετε θα προλαβω την προσφορα οταν τελειωσουν οι διακοπες? τοτε θα εχω λευτα για αυτο λεω....
andreas-d Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2011 παιδια τι λετε θα προλαβω την προσφορα οταν τελειωσουν οι διακοπες? τοτε θα εχω λευτα για αυτο λεω.... φιλε ετσι οπως εχει διαμορφωθει η αγορα τωρα παντα θα υπαρχουν προσφορες, και μετα τις γιορτες σιγουρα. αλλα εφοσων εισαι σιγουρος οτι θα τα εχεις τα λεφτα μετα τις γιορτες για τι δεν το περνεις τωρα με δοσεις και μετα το εξοφλεις? ο γερμανος εχει ακομα το ps3 160gb +εξτρα dualshock3 στα 239ευρω και κανει και 12ατοκες δοσεις. και game βρισκεις μεταχιρειρησμενα οσα θες απο 10-30 ευρω.
mtzs Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2011 φιλε ετσι οπως εχει διαμορφωθει η αγορα τωρα παντα θα υπαρχουν προσφορες, και μετα τις γιορτες σιγουρα. Επετρεψε μου να αμφιβαλω γι' αυτο. Το πασχα και αν θα βγει καποια προσφορα απ οσα εχει δειξει η αγορα ΠΣ3 τα τελευταια 2 χρονια που την παρακολουθω αλλα εφοσων εισαι σιγουρος οτι θα τα εχεις τα λεφτα μετα τις γιορτες για τι δεν το περνεις τωρα με δοσεις και μετα το εξοφλεις? ο γερμανος εχει ακομα το ps3 160gb +εξτρα dualshock3 στα 239ευρω και κανει και 12ατοκες δοσεις. και game βρισκεις μεταχιρειρησμενα οσα θες απο 10-30 ευρω. Συμφωνω απολυτα !!!!!
andreas-d Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2011 Επετρεψε μου να αμφιβαλω γι' αυτο. Το πασχα και αν θα βγει καποια προσφορα απ οσα εχει δειξει η αγορα ΠΣ3 τα τελευταια 2 χρονια που την παρακολουθω ναι δεν αμφιβαλω η πολιτικη της sony ειναι περιεργη, αλλα αν εχουν ακομα στοκ τα καταστηματα θα τα αφησουν σε χαμηλες τιμες, το 2012 θα ειναι σκληρο για τους ελληνες οικονομικα οποτε και τα καταστηματα κατι θα πρεπει να κανουν αλλιως λουκετο.
mtzs Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2011 ναι δεν αμφιβαλω η πολιτικη της sony ειναι περιεργη, αλλα αν εχουν ακομα στοκ τα καταστηματα θα τα αφησουν σε χαμηλες τιμες, το 2012 θα ειναι σκληρο για τους ελληνες οικονομικα οποτε και τα καταστηματα κατι θα πρεπει να κανουν αλλιως λουκετο. Η πλακα ξερεις ποια ειναι; Εγω ειχα παρει το δικο μου περυσι στις προσφορες των χριστουγεννων. Η ΣΟΝΥ τον Αυγουστο ανακοινωσε επισημη πτωση της τιμης του ΠΣ3. Οσο ειδατε εσεις πτωση τιμης απο Αυγουστο εως τωρα στα μαγαζια αλλο τοσο την ειδα και γω!!! Τα καλα bubdles > 330 ευρω παιζανε προ προσφορων. Τοσο κοστιζανε και πριν τον αυγουστο
andreas-d Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2011 Η πλακα ξερεις ποια ειναι; Εγω ειχα παρει το δικο μου περυσι στις προσφορες των χριστουγεννων. Η ΣΟΝΥ τον Αυγουστο ανακοινωσε επισημη πτωση της τιμης του ΠΣ3. Οσο ειδατε εσεις πτωση τιμης απο Αυγουστο εως τωρα στα μαγαζια αλλο τοσο την ειδα και γω!!! Τα καλα bubdles > 330 ευρω παιζανε προ προσφορων. Τοσο κοστιζανε και πριν τον αυγουστο εγω το πρωτο το ειχαμε παρει 440ευρω. το σλιμ περσυ χριστουγεννα 309ευρω. και αυτο φετος 249ευρω αλλα στον γερμανο που πηγα ξανα μου ειπαν οτι σε εμενα εκαναν λαθος το εξτρα κοντρολ το δινουν στο απλο ps3 οχι σε αυτα με game.αρα εγω βγηκα οφελειμενος κατα λαθος. οπως και να εχει η εγγυηση του ενως χρονου ειναι παρανομη, αλλα εμεις φταιμε που τα αγοραζουμε. περνεις iphone4s δινεις 800κατοσταρικα και εχει 1ετος εγγυηση, δεν ειναι κοροιδια, τη στιγμη που περνεις ενα netbook asus τον 200ευρω και εχει 2ετη εγγυηση?
Moderators matrixxx Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2011 Moderators Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2011 το σλιμ περσυ χριστουγεννα 309ευρω. και αυτο φετος 249ευρω.... Φεβρουαριο 2011 πηρα το slim 160GB 199€ απο MM με FW που εκανα CFW 3.55, στο φυλλαδιο ειχε "κανονικη" τιμη 249 (οσο ειχε και στους αλλους) και ηταν προσφορα στα 199. Με τη δηθεν πτωση απο τοτε που ανακοινωθηκε θα επρεπε να το εχουν ολα τα μαγαζια 199 κανονικη τιμη κατι που δεν ειδαμε ποτε. Προφανως αυτο που επεσε ηταν μονο η "προτεινομενη τιμη λιανικης" της αντιπροσωπιας ή γενικα της SONY παγκοσμια, αλλα η τιμη χονδρικης που δινει αυτη στους εμπορους δεν αλλαξε ποτε! Με αποτελεσμα να μην πεσουν ουτε οι τιμες ξαφνικα (οπως θα επρεπε να γινει) κατα 50 ευρω. Εκτος αν το 50αρικο το τρωνε τα μαγαζια κατι που το αποκλειω. Ενα παραμυθι η μειωση τιμης που ανακοινωθηκε τον Αυγουστο για τον καταναλωτη. Ηταν μηπως ενας τροπος μαρκετινγκ για δημιουργια πλαστου θετικου κλιματος ωστε να μην μειωθουν οι πωλησεις λογω του οτι δεν θα επαιρνε πλεον jailbreak με το νεοτερο FW;
andreas-d Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2011 Φεβρουαριο 2011 πηρα το slim 160GB 199€ απο MM με FW που εκανα CFW 3.55, στο φυλλαδιο ειχε "κανονικη" τιμη 249 (οσο ειχε και στους αλλους) και ηταν προσφορα στα 199. Με τη δηθεν πτωση απο τοτε που ανακοινωθηκε θα επρεπε να το εχουν ολα τα μαγαζια 199 κανονικη τιμη κατι που δεν ειδαμε ποτε. Προφανως αυτο που επεσε ηταν μονο η "προτεινομενη τιμη λιανικης" της αντιπροσωπιας ή γενικα της SONY παγκοσμια, αλλα η τιμη χονδρικης που δινει αυτη στους εμπορους δεν αλλαξε ποτε! Με αποτελεσμα να μην πεσουν ουτε οι τιμες ξαφνικα (οπως θα επρεπε να γινει) κατα 50 ευρω. Εκτος αν το 50αρικο το τρωνε τα μαγαζια κατι που το αποκλειω. Ενα παραμυθι η μειωση τιμης που ανακοινωθηκε τον Αυγουστο για τον καταναλωτη. Ηταν μηπως ενας τροπος μαρκετινγκ για δημιουργια πλαστου θετικου κλιματος ωστε να μην μειωθουν οι πωλησεις λογω του οτι δεν θα επαιρνε πλεον jailbreak με το νεοτερο FW; οντως το θυμαμαι γιατι πριν ενα μηνα το ειχα παρει εγω και σκεφτομουνα τοτε οτι επρεπε να περιμενω. γιαυτο λεω ποιο πανω σε καποιο φιλο οτι μπορει μετα τις γιορτες να υπαρχουν ακομα καλυτερες προσφορες. τυχαια διερευσαν τα κλειδια της sony και ειχαμε το jailbreak????? ολα ειναι κατασκευασμενα, με οφελος σε πωλησεις. cfw θα δουμε παλι οταν θα ειναι στα σκαρια το ps4, και λογικο θα ειναι για να φυγει οτι στοκ σε ps3 θα εχουν. εγω παντως το ενα slim το εχω 3.55cfw και ετσι θα παραμηνει.
naruto14 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2011 Φεβρουαριο 2011 πηρα το slim 160GB 199€ απο MM με FW που εκανα CFW 3.55, στο φυλλαδιο ειχε "κανονικη" τιμη 249 (οσο ειχε και στους αλλους) και ηταν προσφορα στα 199. Με τη δηθεν πτωση απο τοτε που ανακοινωθηκε θα επρεπε να το εχουν ολα τα μαγαζια 199 κανονικη τιμη κατι που δεν ειδαμε ποτε. Προφανως αυτο που επεσε ηταν μονο η "προτεινομενη τιμη λιανικης" της αντιπροσωπιας ή γενικα της SONY παγκοσμια, αλλα η τιμη χονδρικης που δινει αυτη στους εμπορους δεν αλλαξε ποτε! Με αποτελεσμα να μην πεσουν ουτε οι τιμες ξαφνικα (οπως θα επρεπε να γινει) κατα 50 ευρω. Εκτος αν το 50αρικο το τρωνε τα μαγαζια κατι που το αποκλειω. Ενα παραμυθι η μειωση τιμης που ανακοινωθηκε τον Αυγουστο για τον καταναλωτη. Ηταν μηπως ενας τροπος μαρκετινγκ για δημιουργια πλαστου θετικου κλιματος ωστε να μην μειωθουν οι πωλησεις λογω του οτι δεν θα επαιρνε πλεον jailbreak με το νεοτερο FW; 199 τον Φεβρουάριο? Και τώρα τέτοια τιμή δεν βρίσκεις πουθενά... Αντι για να πέφτουν οι τιμές ανεβαίνουν...
DeareN Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 199 τον Φεβρουάριο? Και τώρα τέτοια τιμή δεν βρίσκεις πουθενά... Αντι για να πέφτουν οι τιμές ανεβαίνουν... Για ένα Hardware που κυκλοφόρησε στις 11 Νοεμβρίου του 2006 έτσι? Και μη μου πειτε οτι αλλάξαν τα nm στους πυρήνες γιατι έχω ένα του 2006 και ένα του 2011 και δε βρίσκω διαφορά, αντε λίγο στο loading αλλα και παλι...
Thrylos7 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 Ειδα διαφημηση του Γερμανου στην TV, το 160αρι στα 239 με δωρο δευτερο dualshock. Ελπιζα να ισχυει και για το 320+resistance3 που το εχουν 249, αλλα ειδα και δευτερη διαφημηση με αυτο χωρις να λενε για δευτερο χειριστηριο... Και παλι δεν ειναι κακη τιμη το πρωτο... Επειδη εχω ηδη 4 χειριστηρια, ψηνεται κανεις να βαλει τα 39 και εγω τα 200 και να παρει το σφραγισμενο χειριστηριο?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα