naruto14 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2011 οτι θα το δωσω ετσι ειναι σιγουρο, που θα παει???????? πολλα παιδια συμαθητες των παιδιων μου ερχονται εδω και παιζουν μαζι τα σαβατοκυριακα. ξερεις και εγω δεν ειμαι πλουσιος επειδη εχω τρια ps3 αυτη τη στιγμη,ετυχε. το προβλημα ειναι οτι ενα παιδακι που δεν ξερει ποιο πολυ θα χαλαστει οταν μετα απο 1 μηνα παθει YLOD. και θα το πεταξει.θα δουμε. παντως αν ο naruto το κερδισει τελικα θα ερθει απο το βενιζελο να το παρει. καλα χριστουγεννα να εχουμε παιδια και υγεια, τα υλικα αγαθα προσφερουν προσωρινει ευτυχια. Γιατί κλήρωση θα το κάνεις? xD Βενιζέλο? Αθήνα ή Θεσσαλονίκη? Θα προτιμούσα μεταφορικά. επαιξε και στην Tv. το εγραψα και εγω πιο πισω... Η διαφήμιση στον γερμανό ή στο media markt?
andreas-d Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2011 στην tv παιξαν και του mediamarkt και του germanos οι προσφορες. παντως ο γερμανος εχει ακομα το ps3 320gb resistanse3 249ευρω χωρις εξτρα dualshock3. παλι αξιζει. ιδιετερα το game ειναι και 3d.
naruto14 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2011 στην tv παιξαν και του mediamarkt και του germanos οι προσφορες. παντως ο γερμανος εχει ακομα το ps3 320gb resistanse3 249ευρω χωρις εξτρα dualshock3. παλι αξιζει. ιδιετερα το game ειναι και 3d. Έχει καμία από τις προσφορές δεύτερο DS3? Και το πακέτο του media markt όμως αξίζει, παρόλο που δεν δίνει καινούργιο παιχνίδι δίνει 2 παλιά αλλά καλά ps3 games!
andreas-d Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2011 Έχει καμία από τις προσφορές δεύτερο DS3? Και το πακέτο του media markt όμως αξίζει, παρόλο που δεν δίνει καινούργιο παιχνίδι δίνει 2 παλιά αλλά καλά ps3 games! ποιο αξιζει? το gt5
naruto14 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2011 ποιο αξιζει? το gt5 και το GT5 και το GOW3.
andreas-d Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2011 και το GT5 και το GOW3. το GOW3 τελειο αλλα παλιο το gt5 μουφα. ασε που τα βρισκεις με 5-10ευρω.
naruto14 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2011 το GOW3 τελειο αλλα παλιο το gt5 μουφα. ασε που τα βρισκεις με 5-10ευρω. Μούφα το GT5? Που παίρνει 10 βαθμολογία?
mtzs Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2011 το GOW3 τελειο αλλα παλιο το gt5 μουφα. ασε που τα βρισκεις με 5-10ευρω. Υποκειμενικες αποψεις. Μπορει σε αλλους ν αρεσει να παιζουν NFS shift. Για μενα παντως το gt5 ειναι ενα παιχνιδι που κραταει στον χρονο και αυτο ειναι το βασικο του. Στους περισσοτερους αρεσει. Το GOW3 ειναι απο τα καλυτερα που εχει να επιδειξει η ΣΟΝΥ σε επιπεδα γραφικων. Για μενα το καλυτερο (ισως το ξεπερναει το τελευταιο Uncharted σε μερικα σημεια) και σιγουρα μεσα στο τοπ 3 σε αυτον τον τομεα Παλια μπορει να ειναι και τα 2 αλλα αν δεν τα εχεις παιξει ποτε (και αναφερομαι σε νεους κατοχους ΠΣ3) τοτε αυτοματως καθιστανται νεα. Για κατοχο ΠΣ3 και τα 2 αυτα ειναι MUST HAVE σε αντιθεση με το Resistance 3 που μπορει να ειναι must play αλλα οχι must have!!!!
andreas-d Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2011 Υποκειμενικες αποψεις. Μπορει σε αλλους ν αρεσει να παιζουν NFS shift. Για μενα παντως το gt5 ειναι ενα παιχνιδι που κραταει στον χρονο και αυτο ειναι το βασικο του. Στους περισσοτερους αρεσει. Το GOW3 ειναι απο τα καλυτερα που εχει να επιδειξει η ΣΟΝΥ σε επιπεδα γραφικων. Για μενα το καλυτερο (ισως το ξεπερναει το τελευταιο Uncharted σε μερικα σημεια) και σιγουρα μεσα στο τοπ 3 σε αυτον τον τομεα Παλια μπορει να ειναι και τα 2 αλλα αν δεν τα εχεις παιξει ποτε (και αναφερομαι σε νεους κατοχους ΠΣ3) τοτε αυτοματως καθιστανται νεα. Για κατοχο ΠΣ3 και τα 2 αυτα ειναι MUST HAVE σε αντιθεση με το Resistance 3 που μπορει να ειναι must play αλλα οχι must have!!!! συμφωνω σε ολα ομως το gt5 παρολο που το εχω δεν μας κατεπληξε ουτε εμενα ουτε τα παιδια μου, ισως επειδη ειχαμε ασχοληθει με το prology και μας εφυγε η καψα. αυτο που μετραει ομως για εμενα σαν game ειναι και το online κοματι,εξαλου οπως ειπες γουστα ειναι, πχ. ο γιος μου ο μεγαλος παιζει μονο cod mw2 και ο μικρος μονο fifa12 χθες τους περασα το SONIC GENERATIONS και ουτε ηρθαν να το δουν. και το ποσο καλο ειναι ενα game φενεται και απο την αξια μεταπωλησης σαν καινουργιο η και μεταχειρισμενο.
mtzs Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2011 και το ποσο καλο ειναι ενα game φενεται και απο την αξια μεταπωλησης σαν καινουργιο η και μεταχειρισμενο. Δεν αντιλεγω πουθενα... αλλα μπορεις να μου βρεις ενα περυσινο η και παλαιοτερο αξιολογο game που πωλειται > 20 ευρω? ΟΛΑ μα ΟΛΑ εχουν < 20 αν το ψαξεις ειτε ειναι GOTY ειτε οχι. εγω θυμαμαι περυσι το ΠΣ3-320 + GT5 bundle oταν ειχε πρωτοβγει (τετοιος καιρος πανω κατω) ειχε 320-350 με τον χαμο που γινοτανε. Οπως και να εχει ειμαι της αποψης πως ποτε δεν αγοραζεις game τον 1ο-2ο μηνα κυκλοφοριας του. Καπου θα το πετυχεις σε προσφορα 50% κατω. Αυτο ειναι κανονας... Οποτε απο τα λεγομενα bundles επιλεγεις αυτο που θεωρητικα ουτως η αλλως θα το ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ στην βιβλιοθηκη σου
andreas-d Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2011 Δεν αντιλεγω πουθενα... αλλα μπορεις να μου βρεις ενα περυσινο η και παλαιοτερο αξιολογο game που πωλειται > 20 ευρω? ΟΛΑ μα ΟΛΑ εχουν < 20 αν το ψαξεις ειτε ειναι GOTY ειτε οχι. εγω θυμαμαι περυσι το ΠΣ3-320 + GT5 bundle oταν ειχε πρωτοβγει (τετοιος καιρος πανω κατω) ειχε 320-350 με τον χαμο που γινοτανε. Οπως και να εχει ειμαι της αποψης πως ποτε δεν αγοραζεις game τον 1ο-2ο μηνα κυκλοφοριας του. Καπου θα το πετυχεις σε προσφορα 50% κατω. Αυτο ειναι κανονας... Οποτε απο τα λεγομενα bundles επιλεγεις αυτο που θεωρητικα ουτως η αλλως θα το ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ στην βιβλιοθηκη σου εγω πηρα ps3 απο βλακεια μου, αλλα θα πουλησω τα δυο καινουργια dualshock3 70ευρω οποτε μου βγηκε 180ευρω αν καποια στιγμη δωσω και το Resistance 3 20ευρω μου εχει στιχησει η κονσολα 160ευρω οποτε με 160ευρω εχω και δευτερη κονσολα και εγγυηση ενα χρονο ακομα για την περσινη! η αποδειξη δεν εχει τιποτα κωδικους, οποτε στην γερμανια που θα παω τον αλλο μηνα με αυτη την αποδειξη θα εχω εγγυηση και για τις δυο κονσολες.
louben Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2011 Έχει καμία από τις προσφορές δεύτερο DS3? Και το πακέτο του media markt όμως αξίζει, παρόλο που δεν δίνει καινούργιο παιχνίδι δίνει 2 παλιά αλλά καλά ps3 games! Λοιπον παιδια αν και ασχετος σημερα περνωντας εξω απο ενα γερμανο (Κουνουπιδιανα χανια) ειχε αγγελια στη βιτρινα για δωρεαν extra dualshock με καθε PS3.Μου εκανε εντυπωση γιατι περασα και απο τρια αλλα καταστηματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ της πολης των Χανιων και δεν ειχαν κατι αναλογο. Αν θελετε θα παραθεσω και photo απο το καταστημα(απο αυριο βεβαια)>.
ipal Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2011 η αποδειξη δεν εχει τιποτα κωδικους' date=' οποτε στην γερμανια που θα παω τον αλλο μηνα με αυτη την αποδειξη θα εχω εγγυηση και για τις δυο κονσολες.[/quote'] εχουν ομως οι κονσολες κωδικους. π.χ.η καινουργια που πηρες ειναι η Κ slim? αυτη δεν υπηρχε περισυ. το αντιστροφο θες εσυ βεβαια... απ την αλλη η ηλεκτρονικη πουλαει παντα αρχαιες αφου κανεις δε ψωνιζει απο κει.
andreas-d Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2011 εχουν ομως οι κονσολες κωδικους. π.χ.η καινουργια που πηρες ειναι η Κ slim? αυτη δεν υπηρχε περισυ. το αντιστροφο θες εσυ βεβαια... απ την αλλη η ηλεκτρονικη πουλαει παντα αρχαιες αφου κανεις δε ψωνιζει απο κει. οχι μονο ps3 slim 320gb γραφει. αλλα ας το ληξουμε εδω. γιατι ξεφυγαμε απο το θεμα του post.
dimitris74 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2011 Αντρεα, η πλειοψηφια που παιρνει ps3 προφανως δεν ειχε οποτε και δεν εχει παιξει prologue(αυτο αν εχω καταλαβει ειναι prequel με λιγοτερα πραγματα?) και GOW3 κλπ. Ετσι εμενα μου ηρθε κουφετο γιατι το ηθελα πχ το gt5 οποτε το πηρα και το πλακωσα χωρις να περιμενω το καραβι απο τημ αγγλια
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα