mtzs Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2011 Και εγώ είμαι τυχερός που θα αποκτήσω το fat! Χαχαχα 10 ωρες λιωσιμο με GoW3 ---> YLOD Ποση ωρα κανει το ανοιγμα και φτιαξιμο του YLOD ρε αντρεα; :mrgreen: Μη ξεχασεις να του πουλησεις τις παστες... Το ΦΑΤ βεβαια δωρεαν !!!!!
andreas-d Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2011 10 ωρες λιωσιμο με GoW3 ---> YLOD Ποση ωρα κανει το ανοιγμα και φτιαξιμο του YLOD ρε αντρεα; :mrgreen: 10λεπτα υποθεση ειναι απλα σου τρωει χρονο 20λεπτα περιπου να κρυωσει η μια πλευρα για να κανεις την αλλη, συνολο 30λεπτα καθε 1-1.5μηνες. τσεκαρισμενο 8ωρες cod mw2 online και τιποτα, απλα στην κανει εκει που δεν το περιμενεις μπορει και οταν πας να το ανοιξεις. του εχω κανει και μια τρυπα οσο ειναι ο ανεμηστηρας και αντεχει. μετρημενο με εσθητηρα πιανει 26βαθμους με θερμοκρασια χωρου 18βαθμους, και το σλιμ που τσεκαρα σταθερα 36βαθμους :confused: απιστευτω εεεεεεεεε ομως το σκισαμε το τοπικ.
tiniakos Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2011 γιατι ψαχνεσε απο amazon? βρηκες χειροτερη τιμη στην ελλαδα?? κοιτα και στις αγγελιες του forum. το fat?????????? δε λεω σκυλι αλλα θα πουληθεις στην θερμοαγωγιμη παστα :-D Καλά μπαίνω στις αγγελίες του φόρουμ για τις κονσόλες για να γέλασω με τη ψυχή μου. Ο άλλος παίρνει κονσόλα 300 ευρω και σε ένα χρόνο την πουλάει 290 και δώρο 2-3 παιχνίδια των 10 ευρω. Έλεος.
andreas-d Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2011 Καλά μπαίνω στις αγγελίες του φόρουμ για τις κονσόλες για να γέλασω με τη ψυχή μου. Ο άλλος παίρνει κονσόλα 300 ευρω και σε ένα χρόνο την πουλάει 290 και δώρο 2-3 παιχνίδια των 10 ευρω. Έλεος. φιλε μου συμφωνω, ο καθενας πουλαει οσο θελει, αν ειναι ακριβος κακο του κεφαλιου του δεν θα πουλησει ποτε, ελα ομως που δινεις και κατι φθηνο και ερχετε ο καθενας και θελει φθηνοτερα? εχω βαλει αγγελια duashock3 χθεσινο θα το εδινες εσει κατω απο 30ευρω??
mtzs Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2011 φιλε μου συμφωνω, ο καθενας πουλαει οσο θελει, αν ειναι ακριβος κακο του κεφαλιου του δεν θα πουλησει ποτε, ελα ομως που δινεις και κατι φθηνο και ερχετε ο καθενας και θελει φθηνοτερα? εχω βαλει αγγελια duashock3 χθεσινο θα το εδινες εσει κατω απο 30ευρω?? Πουλαω εγω..320αρι χρονου + 2ds3 + 2 move με φορτιστη αλλα το σημαντικοτερο 3.55 ξεκιναω απο 450. Το σημαντικοτερο εχω τα εξωφυλα στον Μουλτιμαν!!!!!! Ακους Θρυλε7; ενδιαφερεται κανεις;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; :mrgreen: φιλε μου συμφωνω, ο καθενας πουλαει οσο θελει, αν ειναι ακριβος κακο του κεφαλιου του δεν θα πουλησει ποτε, ελα ομως που δινεις και κατι φθηνο και ερχετε ο καθενας και θελει φθηνοτερα? εχω βαλει αγγελια duashock3 χθεσινο θα το εδινες εσει κατω απο 30ευρω?? Σωστη και ΤΙΜΙΑ τιμη το 30αρι για ds3. Ευκαιρια θα το χαρακτηριζα, πιο κατω δεν παει... Μη με παρει κανεις στα σοβαρα οτι πουλαω... απλα ειπα να το μαμησουμε - λοιδωρησουμε λιγο το θεμα με αυτες τις αγγελιες που υπαρχουν!!!
andreas-d Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2011 πηρε και ο γαμπρος μου σημερα απο γερμανο στην πατρα το ps3 160gb με εξτρα duashock3 δωρο στα 239ευρω.
Moderators matrixxx Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2011 Moderators Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2011 στον γερμανο εχει το ps3 slim 120gb 239 ευρω, και το ps3slim 320gb + resisntanse3 249 ευρω και δινει δωρο δευτερο duashock3 οποιο πακετο και να παρεις. νομιζω ειναι πολυ καλη προσφορα. εγω πηρα το δευτερο πακετο. πηρε και ο γαμπρος μου σημερα απο γερμανο στην πατρα το ps3 160gb με εξτρα duashock3 δωρο στα 239ευρω. Αρα καλα ειπαν οι αλλοι οτι η προσφορα για το 320 δεν παιζει με δωρο δευτερο DS3! Δε νομιζω για μολις 10 ευρουλακια διαφορα να μην ηθελε ΚΑΙ διπλο μεγεθος δισκου ΚΑΙ παιχνιδι Resistance3! Προφανως καταλαβαν στο καταστημα το λαθος και εισαι ο μονος που προλαβε!
naruto14 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2011 πηρε και ο γαμπρος μου σημερα απο γερμανο στην πατρα το ps3 160gb με εξτρα duashock3 δωρο στα 239ευρω. Αχ τυχερέ Ανδρέα. Άμα το ήξερα και γω ότι είχε τέτοια προσφορά θα το τσιμπούσα και ας μην έχω λεφτά. Άντε να πέσει και η τιμή του στα 200 και το παίρνουμε!
andreas-d Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2011 Αρα καλα ειπαν οι αλλοι οτι η προσφορα για το 320 δεν παιζει με δωρο δευτερο DS3! Δε νομιζω για μολις 10 ευρουλακια διαφορα να μην ηθελε ΚΑΙ διπλο μεγεθος δισκου ΚΑΙ παιχνιδι Resistance3! Προφανως καταλαβαν στο καταστημα το λαθος και εισαι ο μονος που προλαβε! θα παω αυριο απο εκει για να δουμε γιατι εγω του εκανα την κρατηση απο εχθες, και τωρα το απογευμα που πηγε του ειπαν οτι δεν καταλαβαν καλα και κρατησαν το 160gb,παπαντζες ασε που του ειπε ενας υπαληλος οτι δεν εχει δευτερο dualshock3 αλλα μετα ηρθε αυτος που ειχα μιλησει και του εδωσε. αυτα παντου γινονται κλασικες πουστιες,αλλα καποιοι(λιγοι επωφελουνται). εγω δηλ. Αχ τυχερέ Ανδρέα. Άμα το ήξερα και γω ότι είχε τέτοια προσφορά θα το τσιμπούσα και ας μην έχω λεφτά. Άντε να πέσει και η τιμή του στα 200 και το παίρνουμε! αμα βγει ps4, τοτε θα παει 200 το ps3, το fat 40gb το ειχαν παρει στην γερμανια τα παιδια μου 440ευρω τοτε ειχε το ps2 190ευρω?
Moderators matrixxx Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2011 Moderators Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2011 θα παω αυριο απο εκει για να δουμε γιατι εγω του εκανα την κρατηση απο εχθες, και τωρα το απογευμα που πηγε του ειπαν οτι δεν καταλαβαν καλα και κρατησαν το 160gb,παπαντζες ασε που του ειπε ενας υπαληλος οτι δεν εχει δευτερο dualshock3 αλλα μετα ηρθε αυτος που ειχα μιλησει και του εδωσε. αυτα παντου γινονται κλασικες πουστιες,αλλα καποιοι(λιγοι επωφελουνται). εγω δηλ. Μεγεια φιλε Αντρεα, το αξιζες παντως αν κρινω απο την προθεση σου να χαρισεις το fat! Η ζωη ανταμειβει (θελουμε να πιστευουμε) και φαινεται να εισαι ανθρωπος απο τους λιγους. Και εγω θα ελεγα να το δωσεις στον naruto ο οποιος αστειευομενος στο ζητησε αρχικα. Η μονη καλυτερη λυση απο τον naruto, ειναι να βρεις ενα παιδακι που το ξερεις απο τη γειτονια σου και ξερεις οτι εχει αναγκη ενα δωρο! Χρονια πολλα και καλα σε σενα και σε ολους μερες που ειναι!
andreas-d Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2011 Μεγεια φιλε Αντρεα, το αξιζες παντως αν κρινω απο την προθεση σου να χαρισεις το fat! Η ζωη ανταμειβει (θελουμε να πιστευουμε) και φαινεται να εισαι ανθρωπος απο τους λιγους. Και εγω θα ελεγα να το δωσεις στον naruto ο οποιος αστειευομενος στο ζητησε αρχικα. Η μονη καλυτερη λυση απο τον naruto, ειναι να βρεις ενα παιδακι που το ξερεις απο τη γειτονια σου και ξερεις οτι εχει αναγκη ενα δωρο! Χρονια πολλα και καλα σε σενα και σε ολους μερες που ειναι! οτι θα το δωσω ετσι ειναι σιγουρο, που θα παει???????? πολλα παιδια συμαθητες των παιδιων μου ερχονται εδω και παιζουν μαζι τα σαβατοκυριακα. ξερεις και εγω δεν ειμαι πλουσιος επειδη εχω τρια ps3 αυτη τη στιγμη,ετυχε. το προβλημα ειναι οτι ενα παιδακι που δεν ξερει ποιο πολυ θα χαλαστει οταν μετα απο 1 μηνα παθει YLOD. και θα το πεταξει.θα δουμε. παντως αν ο naruto το κερδισει τελικα θα ερθει απο το βενιζελο να το παρει. καλα χριστουγεννα να εχουμε παιδια και υγεια, τα υλικα αγαθα προσφερουν προσωρινει ευτυχια.
Moderators matrixxx Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2011 Moderators Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2011 εννοειται οτι θα πρεπει να το δωσεις σε ενα παιδακι που θα εχει τις γνωσεις να το βολευει καθε μηνα , μην παει και χαμενο
andreas-d Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2011 εννοειται οτι θα πρεπει να το δωσεις σε ενα παιδακι που θα εχει τις γνωσεις να το βολευει καθε μηνα , μην παει και χαμενο ετσι.
mtzs Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2011 Καλες γιορτες σε ολους !!! Με ΥΓΕΙΑ παιδια!!!
ipal Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2011 Αχ τυχερέ Ανδρέα. Άμα το ήξερα και γω ότι είχε τέτοια προσφορά θα το τσιμπούσα και ας μην έχω λεφτά. Άντε να πέσει και η τιμή του στα 200 και το παίρνουμε! επαιξε και στην Tv. το εγραψα και εγω πιο πισω...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα