Προς το περιεχόμενο

Galaxy S vs Neo V

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω το Galaxy S περιπου 8 μηνες και σκεφτομαι να το πουλησω για να παρω το Neo V!

Αξιζει αυτη η μεταβαση?Τι πιθανοτητες υπαρχουν το Galaxy S να παρει official Sandwitch?Η γνωμη φυσικα καποιου που εχει δουλεψει και τα 2 κινητα θα ηταν πολυ χρησιμη :-D! Eυχαριστω εκ των προτερων!

Δημοσ.

Εχω το Galaxy S περιπου 8 μηνες και σκεφτομαι να το πουλησω για να παρω το Neo V!

Αξιζει αυτη η μεταβαση?Τι πιθανοτητες υπαρχουν το Galaxy S να παρει official Sandwitch?Η γνωμη φυσικα καποιου που εχει δουλεψει και τα 2 κινητα θα ηταν πολυ χρησιμη :-D! Eυχαριστω εκ των προτερων!

για μενα πολυ καλυτερο το galaxy s, τα εχω δουλεψει και τα δυο και υπαρχει αρκετη διαφορα

Δημοσ.

κοιτα, πανω-κατω-δεξια-αριστερα δεν εχουν μεγαλες διαφορες στα τεχνικα χαρακτηριστικα τους, αλλα το galaxy s να παρει ics δεν παιζει! unofficial μπορει, αλλα επισημη με τιποτα...

εγω θα επαιρνα το neo v διοτι ειναι πιο οικονομικο και αρκετα καλο...

Δημοσ.

κοιτα, πανω-κατω-δεξια-αριστερα δεν εχουν μεγαλες διαφορες στα τεχνικα χαρακτηριστικα τους, αλλα το galaxy s να παρει ics δεν παιζει! unofficial μπορει, αλλα επισημη με τιποτα...

Σιγουρα θα παρει ics σε unofficial μορφη και μαλιστα με πολλαπλες διαφορετικες επιλογες, so ποιο ειναι το προβλημα?

Δεν εχει αποκλειστει και η περιπτωση να παρει official ics παντως, ισα ισα.

Αν και δεν εχει τοση σημασια για μενα απτη στιγμη που θα παρει σε unofficial.

εγω θα επαιρνα το neo v διοτι ειναι πιο οικονομικο και αρκετα καλο...

Παντως καλυτερο απτο sgs οχι. Ξεκινωντας απτην οθονη και το SAR, βρηκα ηδη 2 λογους να δωσω 50 ευρω παραπανω για το samsung. Ειναι πολλα παραπανω στα οποια υπερεχει το galaxy φυσικα.

Παρολα αυτα δεν παυει το Neo V να ειναι εξαιρετικο value for money στα 199Ε.

Αν επρεπε να κανω ενα δωρο θα επαιρνα το Neo V. Αν επαιρνα κατι για μενα, ασυζητιτι το sgs.

Δημοσ.

Από την στιγμή που έχεις το Galaxy S ΜΗΝ το δώσεις για το Neo V είναι μια μικρή υποβάθμιση -κυρίως ίσως και μόνο στην οθόνη-. Άμα ήταν να διάλεγες τώρα πάλι Galaxy S θα σου έλεγα αν σου περίσευε το 50άρικο αλλίως Neo V που για τα χρήματά του είναι εξεραιτικό.

Κράτα το Galaxy και αν δεν έχεις αρχίσει με Custom ROM's κτλ. ξεκίνα θα σου φανεί άλλο κινητό.

Δημοσ.

Τhx guys για τις απαντησεις.Θα μεινω τελικα στο Galaxy S και στην official 2.3.3 και οταν με το καλο βγουν stable εκδοσεις της ics θα το ξανακοιταξω το θεμα :-D !

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...