Xristaras12 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 θα μας δωσεις τα φωτα σου για την χειροκινητη αλλαγη της καρτας γραφικων? ανοιγεις τον catalyst(στο desktop,δεξι κλικ στην επιφανεια,ιδιοτητες γραφικων)Και μετα ακολουθεις την εικονα! ΥΠΟΨΙΝ,η αλλαγη γραφικων γινεται με ολες τις εφαρμογες που τρεχεις κλειστες Δηλαδη αν εχεις firefox,skype ανοιχτα θα πρεπει να τα κλεισεις και τοτε θα σε ρωτησει αν θες να γινει η αλλαγη στα γραφικα,σε ολες τις αλλες περιπτωσεις θα σου πεταει παραθυρο οτι υπαρχουν ανοιχτες εφαρμογες και θα πρεπει να τις κλεισεις για να αλλαξεις τα γραφικα.
Xristaras12 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2011 φιλε μπεμπη δυστυχως απ οτι ειδες εχω το μοντελο με την 6470 πανω και δεν μπορω να σε βοηθησω ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ αναφερομαστε στο θεμα της σωστης φορτισης, ΠΟΣΟ ΛΟΓΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΦΟΡΤΙΣΗ ΝΑ ΕΧΩ 2% ΦΘΟΡΑ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ HwMonitor;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΩ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΝΑ ΜΕ ΚΑΛΥΨΕΙ Η ΕΓΓΥΗΣΗ;;;;;;;;;;; το ειδα και τρελαθηκα!
leatherebel Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2011 φιλε μπεμπη δυστυχως απ οτι ειδες εχω το μοντελο με την 6470 πανω και δεν μπορω να σε βοηθησω ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ αναφερομαστε στο θεμα της σωστης φορτισης, ΠΟΣΟ ΛΟΓΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΦΟΡΤΙΣΗ ΝΑ ΕΧΩ 2% ΦΘΟΡΑ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ HwMonitor;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΩ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΝΑ ΜΕ ΚΑΛΥΨΕΙ Η ΕΓΓΥΗΣΗ;;;;;;;;;;; το ειδα και τρελαθηκα! Αδερφέ πως ακριβώς το ελέγχεις αυτό;
Xristaras12 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2011 κατεβασε το hwmonitor και τσεκαρε το wear level.Οσο πιο πανω τοσο χειροτερα για τη συνολικη χωρητικοτητα της μπαταριας σου!
leatherebel Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2011 10%!!! Και το πήρα την Παρασκευή! Τι λάθος κάνω ρε παιδιά; Φταίει μήπως ότι το χρησιμοποιώ την ώρα που φορτίζει η μπαταρία; Έχει να κάνει με το ότι το βάζω συχνά σε κατάσταση sleep; Εν τω μεταξύ μόλις φορτίσει το βγάζω αμέσως από την πρίζα και το ξαναβάζω όταν μου βγάλει ειδοποιηση...
Xristaras12 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2011 λοιπον παρατηρησα και κατι ακομα και ΤΑ ΠΗΡΑ ΣΤΟ ΚΡΑΝΙΟ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΛΕΜΕ,ΑΦΑΙΡΩ ΤΗΝ ΜΠΑΤΑΡΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ 10ΛΕΠΤΟ ΠΕΡΙΠΟΥ ΤΟ PC ΣΒΗΝΕΙ ΣΑΝ ΝΑ ΤΟ ΤΡΑΒΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΡΕΥΜΑ,ΑΥΡΙΟ ΠΑΩ ΓΙΑ ΤΟ DOA ΜΟΥ!!!!!!!!!!!!!!!!!
leatherebel Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2011 12% σήμερα το πρωί! wtf? Xristaras12 στην αντιπροσωπεία της dell το πήγες ή εκεί που το αγόρασες;
Xristaras12 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2011 Απο εκει που το πηρα.Τελικα με ενημερωσαν οτι προκειται για τροφοδοτικο κ αυριο θα εχω καινουριο απ τη dell. Αδερφε κατι δεν παει καλα με τη μπαταρια η το hwmonitor δεν τη διαβαζει σωστα!
leatherebel Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2011 Τώρα δείχνει 8%! Είναι δυνατόν η φθορά να είναι αντιστρέψιμη;
Xristaras12 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2011 Αδερφε μη σκας. Το να το κοιτας συνεχεια κακο σου κανει.Σου ειπα κ πριν ενδεχεται να μετραει λαθος το προγραμμα η να στρωνει η μπαταρια!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα