mylo Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2011 παιδια σημερα απεκτησα το 1ο μου laptop dell και ήθελα να μαθω αν μπορω να το φορτιζω οποτε θελω και οσο θελω οπως για παραδειγμα κανει καποιος με το κινητο του ή πρεπει να ειμαι τυπικος? επίσης όταν το χησιμοποιω και το εχω στη μπριζα πειράζει να ειναι η μπαταρια επανω ή πρεπει να την βγάζω? παιζει ρόλο? η μπαταρια του ειναι 6 Cell Li-Ion αν παιζει καποιο ρολο...
bill@ki Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2011 Η μπαταρία γενικά δεν κάνει να παίρνει συνέχεια ρεύμα. (αναφέρθηκε και σε άλλο ποστ) Κάποια στιγμή θα σταματήσει να σου κρατάει πολύ. Οπότε καλό είναι να την βγάζεις, ΑΛΛΑ να συνδέεις το πισι σου σε ένα ups για να προστατεύεται σε περίπτωση διακοπής. Επίσης καλό είναι να πάρεις και ένα πολύμπριζο/ρυθμιστεί τάσης εφόσον το ups δεν έχει και τέτοια δυνατότητα. Υπαρχουν αρκετά καλά και οικονομικά προιόντα στο εμποριο (εγώ βρήκα καλό και με 20 ευρώ).
sotiris123 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2011 αν δεν την εχεις πανω ειναι χειροτερο γτ "ξεχναει" κ κραταει λιγοτερο... εγω συνεχεια πανω την εχω κ σε οσα λαπτοπ ειχα δεν ειχα προβλημα... απλα μια φορα το μηνα του κανεις ενα αδειασμα κ μετα πληρη φορτιση... κ στη τελικη λαπτοπ εχεις οχι σταθερο για να το χρτησιμοποιεις χωρις μπαταρια..
MoviemakerGr Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2011 Η μπαταρία γενικά δεν κάνει να παίρνει συνέχεια ρεύμα. (αναφέρθηκε και σε άλλο ποστ) Κάποια στιγμή θα σταματήσει να σου κρατάει πολύ. Οπότε καλό είναι να την βγάζεις, ΑΛΛΑ να συνδέεις το πισι σου σε ένα ups για να προστατεύεται σε περίπτωση διακοπής. Επίσης καλό είναι να πάρεις και ένα πολύμπριζο/ρυθμιστεί τάσης εφόσον το ups δεν έχει και τέτοια δυνατότητα. Υπαρχουν αρκετά καλά και οικονομικά προιόντα στο εμποριο (εγώ βρήκα καλό και με 20 ευρώ). Έτσι είναι αρκεί μόνο να.. .. ένα αντικείμενο να μην φτάσουμε να το υπηρετούμε περισσότερο απ'οτι εκείνο εμάς..
Xristaras12 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2011 τσεκαρε μηπως στο λαπτοπ εχει επιλογη να μην φορτιζει η μπαταρια.Χτες πηρα κ εγω ενα dell και εχει τετοια επιλογη! Μπορεις να την εχεις φορτισμενη και πανω στο μηχανημα και να επιλεγεις να μην φορτιζει.Οταν χρειαστεις ρευμα απο την μπαταρια τραβαει κανονικα!
Giorgos09 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2011 τσεκαρε μηπως στο λαπτοπ εχει επιλογη να μην φορτιζει η μπαταρια.Χτες πηρα κ εγω ενα dell και εχει τετοια επιλογη! Μπορεις να την εχεις φορτισμενη και πανω στο μηχανημα και να επιλεγεις να μην φορτιζει.Οταν χρειαστεις ρευμα απο την μπαταρια τραβαει κανονικα! Εχω κι εγω Dell. Που ειναι αυτη η επιλογη?
Xristaras12 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2011 Εχω κι εγω Dell. Που ειναι αυτη η επιλογη? στο δικο μου εκει που εχεις την ενδειξη της μπαταριας,με δεξι κλικ μου λεει Μετρητης μπαταριας Dell Αν το ανοιξεις αυτο εχει επιλογη για την απενεργοποιηση φορτισης!
chsam Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2011 power options -> dell battery meter -> turn off battery charging. Το χρησιμοποιώ ανελλιπώς.
Xristaras12 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2011 ποιο dell εχετε? Q15R N5110-8173 power options -> dell battery meter -> turn off battery charging. Το χρησιμοποιώ ανελλιπώς. πραγματικα ειναι πολυ χρησιμο τελικα.Εχεις την μπαταρια πανω και δεν φορτιζει,ουτε φθειρεις την μπαταρια ουτε τιποτα!! Το ειχα αγαπησει απο το alienware του πατερα μου(ειναι και βαρυ το ρημαδι και αντε να του βγαζεις την μπαταρια )
mylo Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2011 xristara το ιδιο dell εχουμε.σημερα το τσιμπησα. καλη ρυθμιση αυτη με τη φορτιση γιατι δε χρεαιαζεται να βγαλεις ποτε τη μπαταρια. οταν δηλαδη θες να φορτισει απλα βγαζεις την ρυθμιση και φορτιζει κανονικα ε?
Xristaras12 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2011 ακριβως!!! Φιλε το μηχανημα εχει αρκετη δυναμη απο το σκισματακι που του εκανα,ειναι λιγο ζεστο βεβαια και απο παιχνιδια παει καλα!!το σπαστικο ειναι τα εναλλαξιμα γραφικα που ευτυχως βρηκα πως να το κανω χειροκινητα γιατι η καθε εφαρμογη σε ρωταει σε ποια καρτα να τρεξει... απο παιχνιδια ετρεξα assassins creed revelations σε medium settings και δεν ειδα κολλημα.Dirt 3 με ολα στο Low εβγαλε στο χαμηλοτερο 33fps.. Με την μπαταρια και ολα σε οικονομια(τερμα χαμηλα φωτισμος,Ιntel graphics κλπ0καταφερα να βγαλω κοντα 5 ωρες με την δευτερη φορτιση του!
mylo Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2011 εγω ακομη δε το πολυπαιδεψα να δω αντοχες και κολληματα και η μπαταρια του εχει καμια ωρα ακομη χωρις να το φπρτισω καθολου.εχω μελον ακομα...
bebis4 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 ακριβως!!! Φιλε το μηχανημα εχει αρκετη δυναμη απο το σκισματακι που του εκανα,ειναι λιγο ζεστο βεβαια και απο παιχνιδια παει καλα!!το σπαστικο ειναι τα εναλλαξιμα γραφικα που ευτυχως βρηκα πως να το κανω χειροκινητα γιατι η καθε εφαρμογη σε ρωταει σε ποια καρτα να τρεξει... απο παιχνιδια ετρεξα assassins creed revelations σε medium settings και δεν ειδα κολλημα.Dirt 3 με ολα στο Low εβγαλε στο χαμηλοτερο 33fps.. Με την μπαταρια και ολα σε οικονομια(τερμα χαμηλα φωτισμος,Ιntel graphics κλπ0καταφερα να βγαλω κοντα 5 ωρες με την δευτερη φορτιση του! θα μας δωσεις τα φωτα σου για την χειροκινητη αλλαγη της καρτας γραφικων?
cecond Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 στο δικο μου εκει που εχεις την ενδειξη της μπαταριας,με δεξι κλικ μου λεει Μετρητης μπαταριας Dell Αν το ανοιξεις αυτο εχει επιλογη για την απενεργοποιηση φορτισης! Το έκανα και εγώ σε ένα Q17R αλλά μετά απο ώρα και ενώ έχω απενεργοποιημένη την φόρτιση, φορτίζει μόνο του, μετα απο 2-3 ώρες δηλαδή. Τι μπορεί να φταίει?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα