jim1989 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2011 ΤΟ ΑΚΟΛΟΥΘΩ ΛΙΝΚ ΘΑ ΣΑΣ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ ΣΕ ΕΝΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ.ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΧΟΛΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑ ΑΝ ΕΙΧΑΤΕ ΛΙΓΟ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΑΠΑΝΤΟΥΣΑΤΕ ΜΕ ΕΙΛΙΚΡΙΝΙΑ.ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΣΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΤΟΠ ΣΩΣΤΟ FORUM. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΜΟΝΗ ΣΑΣ.ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΝ ΣΑΣ ΚΟΥΡΑΣΑ ---> https://docs.google.com/spreadsheet/viewform?formkey=dElmNG52N3BGLVJVSmxSTmRQNXM3UWc6MQ&ifq
JohnnyDragon Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2011 Το έκανα αλλά ορισμένες ερωτήσεις δεν είχαν απαντήσεις για όσους δεν βλέπουν καθόλου τηλεόραση όπως εγώ. Έτσι απάντησα σε αυτές με βάση του τι θα ίσχυε εάν έβλεπα.
garage667 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 Μόλις απάντησα και εγώ.Ενδιαφέρουσα η έρευνα σου. Good luck!
alexhs gk Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 Πολύ ωραίο το ερωτηματολόγιο μόλις απάντησα και εγώ. Στο τέλος θα μπορέσεις να μας παρουσιάσεις τα αποτελέσματα της έρευνας σου...???
Tsino Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 Απάντησα και εγώ.. βάλε τα αποτελέσματα όταν ολοκληρωθεί
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα