Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η τελικη μου αποφαση ειναι LG LV4500.

Η τελευταια μου ερωτηση εχει αλλο θεμα και ειναι το εξης.. Εχει σημασια το καταστημα που θα την παρω? Με την εξης εννοια,μπορει να ειναι καμια παραεισαγωγη απο αλλη χωρα? Αν ναι,θα εχω προβλημα στην εγγυηση σε περιπτωση προβληματος(γιατι πχ στα κινητα αυτο συμβαινει και με παραεισαγωγες και με εγγυηση που δε σε καλυπτει) ? Αν οντως υπαρχει τετοιο θεμα πως μπορω να ελεγξω την προελευση πριν κανω την αγορα?

Επεξ/σία από petrox21
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η τελευταια μου ερωτηση εχει αλλο θεμα και ειναι το εξης.. Εχει σημασια το καταστημα που θα την παρω? Με την εξης εννοια,μπορει να ειναι καμια παραεισαγωγη απο αλλη χωρα? Αν ναι,θα εχω προβλημα στην εγγυηση σε περιπτωση προβληματος(γιατι πχ στα κινητα αυτο συμβαινει και με παραεισαγωγες και με εγγυηση που δε σε καλυπτει) ? Αν οντως υπαρχει τετοιο θεμα πως μπορω να ελεγξω την προελευση πριν κανω την αγορα?

Μπορεις να ρωτησεις το καταστημα αν καλυπτεται η εγγυηση απο τον εδω αντιπροσωπο.

Επεξ/σία από disqualified
Δημοσ.

Πολυ μετρια τηλεοραση, ουσιαστικα φθηνιαρικη (ως προς την αποδοση της και τα χρωματα της) και φυσικα καμμια σχεση σε χρωματα, αντιθεση, επιπεδο μαυρου χρωματος με μια πολυ ανωτερη plasma παρομοιων χρηματων.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ευχαριστω πολυ για τα καλα σου λογια και τη συμπαρασταση στην αγορα μου :P

Στα λεφτα που εδινα,δλδ μεχρι 500 ευρο και ταυτοχρονα 42 ιντσες ηταν η καλυτερη επιλογη πιστευω (οχι οτι ηταν και πολλες οι επιλογες αλλωστε).

Καμια Πλασμα της Πανασονικ εκτος απο 1 δεν εκανε κατω απο 500 ευρο(ουτε καν κατω απο 650 για την ακριβεια),και αυτη η 1 διαβαζα οτι δεν ειναι και καλη.

Οπως και να εχει τωρα ειναι στο κουτι της και με περιμενει αυριο να τη στησω...

Επεξ/σία από petrox21
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εκανες την παραγγελια?

Αν οχι δες και αυτην την τηλεοραση με LED IPS panel, 100hz, full HD @ 550euro για 37 και 42

http://www.plaisio.gr/Sound-Vision/Home-Cinema/Televisions/Panasonic-TX-L37E30E-LED-TV-37.htm

Και σε 42 η ιδια σειρα http://www.expertstore.gr/p.Panasonic-TX-L42E30E-42-LED.357804.html

Πολυ καλη τηλεοραση, τολμω να πω αρκετα καλυτερη απο την σειρα 4500 της LG. Φυσικα ειναι ακριβοτερη, αποτι καταλαβαινω δεν βγαινει το μπατζετ σου τοσο ψηλα, αλλα θα αξιζε σαν προταση.

Επεξ/σία από MiDi_MiLiZ
Δημοσ.

Απ' ότι κατάλαβα την παρέλαβε ήδη. Σου εύχομαι καλές θεάσεις και να την χαρείς. Πάντως το συμπέρασμα που έβγαλες διαβάζοντας για την Pany 42U30 είναι λάθος.

Δημοσ.

επισης να πω κι εγω οτι η UE40D5000 που αναφερθηκε, ειναι καλη τηλεοραση αλλα ΔΕΝ ειναι 100hz πραγματικα!! ειναι CMR! =50ΗΖ!! απλως για να μην παρασυρομαστε!!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

επισης να πω κι εγω οτι η UE40D5000 που αναφερθηκε, ειναι καλη τηλεοραση αλλα ΔΕΝ ειναι 100hz πραγματικα!! ειναι CMR! =50ΗΖ!! απλως για να μην παρασυρομαστε!!

Εγω δε μπορω να καταλαβω τι εννοείτε πραγματικα 100Ηz αφου η εικονα που αναμεταδιδεται ειναι 50Ηz. Δεν υπαρχουν πραγματικα 100Ηz

Αυτο το CMR επισης απο αυτα που εχω προσεξει ειναι μαλλον ενα ορος της samsung και τον εχω δει και σε τηλεορασεις να γραφει 50Ηz CMR. Ενω στην LG γραφουν True motion. Αν μπορει καποιος να μου εξηγησει αν δεν εχω καταλαβει κατι καλα

Επεξ/σία από disqualified
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καμια Πλασμα της Πανασονικ εκτος απο 1 δεν εκανε κατω απο 500 ευρο(ουτε καν κατω απο 650 για την ακριβεια),και αυτη η 1 διαβαζα οτι δεν ειναι και καλη.

Η panasonic p42u30 των 399€ (δηλαδη σχεδον 100€ φθηνοτερη απο την φθηνιαρικη LG LV4500) δεν συγκρινεται καν σε ποιοτητα εικονας , αντιθεση, χρωματα με την LG LV4500.

Φυσικα η panasonic p42u30 των 399€ δεν ειναι τοσο καλη οσο πχ καποιο καλυτερο μοντελο plasma οπως η panasonic p42g30 ή καποια κορυφαια led lcd των 1000+€, αλλα σε σχεση με την LG LV4500 ειναι πολυ-πολυ καλυτερη.

Επεξ/σία από haHa

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...