Προς το περιεχόμενο

Darkfall Unholy Wars

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εβαλα τον clinet αλλά στο update μου χτύπηε ένα Netssl error. Από τι είδα διορθώνετε αν βάλεις το service pack 1 στα windows 7 αλλά εκεί πέσα σε loopa και μου έβγαλε αυτό το πρόβλημα η εγκατάσταση τους και δεν μπορώ να το εγκαταστήσω

http://www.insomnia.gr/topic/482504-%CE%BA%CE%AC%CE%B8%CE%B5-%CE%B1%CF%80%CF%8C%CF%80%CE%B5%CE%B9%CF%81%CE%B1-%CE%B5%CE%B3%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%AC%CF%83%CF%84%CE%B1%CF%83%CE%B7%CF%82-service-pack-1-%CE%BF%CE%B4%CE%B7%CE%B3%CE%B5%CE%AF-%CF%83%CE%B5-%CE%BC%CE%B1%CF%8D%CF%81%CE%B7-%CE%BF/

μακάρι να βγάλουν κανα fix που να μην χρειάζετε το service pack για να τρέξεις το game.

• Απαντ. 137
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Το παιχνίδι κυκλοφορεί αύριο 16 Απριλίου και θα πωλείται online μέσω του Darkfallonline.com. Θα είναι επίσης διαθέσιμο μέσω του Steam.

Προς το παρόν ξεκίνησε το τελευταίο patch χθες Κυριακή όταν και ανακοινώθηκε ότι ο server "θα παραμείνει κλειστός για 48 ώρες" δηλαδή μέχρι αύριο Τρίτη που είναι και η επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας.

Δείτε εδώ μερικά gameplay videos με PvP. Είναι από παίκτη του αμερικάνικου server (προτιμήστε HD ποιότητα)

Διαβάστε εδώ το σχετικό preview.

Δημοσ.

Πιστεύω να μπορέσω να ξεπεράσω στο πρόβλημα με το ssl error που μου βγάζει ο client. Το game ;απαιτεί να έχεις εγκατεστημένο το service pack 1 των win7 για να τρέξει. Σε μένα αν το εγκαταστήσω μου βγάζει άλλα προβλήματα.

Δημοσ.

Πιστεύω να μπορέσω να ξεπεράσω στο πρόβλημα με το ssl error που μου βγάζει ο client. Το game ;απαιτεί να έχεις εγκατεστημένο το service pack 1 των win7 για να τρέξει. Σε μένα αν το εγκαταστήσω μου βγάζει άλλα προβλήματα.

Δοκίμασες να κατεβάσεις το σημερινό patch (lobby) μήπως και.. ?

http://www.darkfallonline.com/download-dfuw

Αν δεν κάνω κάνω λάθος το πρόβλημα με το SP1 το έχουν διορθώσει καιρό τώρα

Δημοσ.

πριν λίγες μέρες είχα κατεβάσει τον client και μου έβγαλε αυτό το πρόβλημα. Αν είναι θα εγκαταστήσω και το patch να δω τι γίνετε.

Δημοσ.

Το κατέβασα ολόκληρω από torrent μαζί με τα patch και δείχνει να δουλεύει :D Ακόμα βέβαια στο login του client είμαι αλλά η μουσική είναι επικούρα!!

Φτιάχνω χαρακτήρα, βρίσκω τους lux arcana και μεταναστεύω asap στην πόλη τους με το σώβρακο όπως είμιαι

Αντε να παίξουμε κανα ενήλικο mmo γιατί με αυτές όλες τις παιδιάστικες μλκ που έχουν βγει μέχρι στιγμής έχω αηδιάσει με το είδος.

Δημοσ.

Επειδη βαριεμαι να το πολυψαξω αν καποιος θελει και μπορει ας απαντησει σε μια ερωτησουλα :

Εχω καπου σκονισμενο σε ενα ραφι το Darkfall το 1ο. Δεν το εχω ανοιξει ποτε. Αν του κανω εγκατασταση παιζω απλα χωρις το νεο content? Ισχυει ο 1 μηνας δωρεαν?

Δημοσ.

Ευχαριστω φιλε μου. Μολις διαβασα το FAQ στο site τους. Κριμα θα παραμεινει το κουτι στο ραφι συλλεκτικο :P

Δημοσ.

Συλλεκτικο οπως το ειπες. Ειδικα αν σκεφτεις πως το πιθανοτερο ειναι το νεο να μη βγει σε φυσικη κοπια αλλα μονο ηλεκτρονικη....

Δημοσ.

@DeiX : Αφου ειχες το Darkfall Online μπορουσες να κανεις pre-order το Darkfall Unholy Wars για 15 ευρω, τιμη για τους παλιους παικτες.Απο χθες το παιχνιδι κυκλοφορει και επισημα (η προσφορα εχει ληξει) κι εχει κοστος 40 ευρω. Διατιθεται προς το παρον μονο μεσω του Darkfallonline.com κι αργοτερα θα μπει και σε αλλες online πλατφορμες.

Εχει βγει και announcement trailer στο youtube.com/darkfallonline αλλα καλο θα ειναι οποιος ενδιαφερεται να τσεκαρει player videos γραφοντας στο youtube κατι του στυλ: darkfall unholy wars pvp .

Δημοσ.

Πρώτες εντυπώσεις αρκετά θετικές. Πολύ καλά γραφικά για παιχνίδι mmo και μου αρέσει αρκετά και το νέο itnerface. Πολύ βολικό και νομίζω θα είναι και άμεσο στο pvp. Από το παλιότερο πάντως χίλιες φορές ανώτερο. 

Για άλλη μια φορά έφτιαξα mirdain. Και από τι είδα όλα τα παραδοσιακά clan έχουν επιστρέψει στο game ακόμα και οι μισιτοί SUN

Ξέρει κανείς πως παίρνω screenshot στο game?

Και το launch trailer. Απλά έπος και δείτε πως είναι να παιζεις σε ένα επικό brutal mmo κόσμο

https://www.youtube.com/watch?v=vEIt7kSR5aE

Δημοσ.

@DeiX : Αφου ειχες το Darkfall Online μπορουσες να κανεις pre-order το Darkfall Unholy Wars για 15 ευρω, τιμη για τους παλιους παικτες.Απο χθες το παιχνιδι κυκλοφορει και επισημα (η προσφορα εχει ληξει) κι εχει κοστος 40 ευρω. Διατιθεται προς το παρον μονο μεσω του Darkfallonline.com κι αργοτερα θα μπει και σε αλλες online πλατφορμες.

Εχει βγει και announcement trailer στο youtube.com/darkfallonline αλλα καλο θα ειναι οποιος ενδιαφερεται να τσεκαρει player videos γραφοντας στο youtube κατι του στυλ: darkfall unholy wars pvp .

Βασικα ειχα παιξει το 15d free trial. Καλο μου φανηκε μεχρι που με ψοφησαν και εκτος απο την περηφανια μου εχασα και ολα τα items μου. :P Σε καποια φαση το βρηκα στα 10 ευρω σε καποιο βιβλιοπωλειο και το τσιμπησα αλλα δεν......

Τραγικο παντως να κλεινουν ολοκληρο παιχνιδι ειδικα οταν ειναι και με subscription....

Δημοσ.

Βασικα ειχα παιξει το 15d free trial. Καλο μου φανηκε μεχρι που με ψοφησαν και εκτος απο την περηφανια μου εχασα και ολα τα items μου. :P Σε καποια φαση το βρηκα στα 10 ευρω σε καποιο βιβλιοπωλειο και το τσιμπησα αλλα δεν......

Τραγικο παντως να κλεινουν ολοκληρο παιχνιδι ειδικα οταν ειναι και με subscription....

Ποιο το νόημα να το κρατήσουν online? Ούτε 500 άτομα δεν θα έπαιζαν το παλιό. 

Ουσιαστικά το ίδιο παιχνίδι ειναι, απλά ανανεωμένο και με νέους μηχανισμούς που στο DF1 θα ήταν αδύνατον να τους πατσαρουν έτσι όπως ήταν. Κάτι σαν relaunch δηλαδη.

Οι παλιοί παίχτες εξάλλου δεν χρειάζονταν να αγοράσουν ξανά το παιχνίδι απλά ανανέωναν την συνδρομή τους.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...