Προς το περιεχόμενο

Darkfall Unholy Wars

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 137
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Τα classes θα είναι σαν τα specialization θα μπορείς να τα γυρνάς δηλαδή, μέσω npc(?). Mένει να δούμε αν θα υπάρχει καθόλου χώρος για hybrids (χλωμάκι). Btw όποιος έχει αγοράσει κουτί παίζει τσάμπα μέχρι το launch.

Αποχαιρετιστήριο vid για το df 1.0 /salute

http://www.youtube.com/watch?v=PXfOefOO3Pc&list=FLUpO7ViCR-oniqQdghqtAwA&index=1&feature=plpp_video

Δημοσ.

Νομίζω όποιος ΔΕΝ έχει ζήσει τις μάχες στο Darkfall δεν έχει δει τπτ στα mmo. Δλδ με λίγα λόγια αν δεις pvp στο darkfall μετά όλα τα υπόλοιπα σου φαίνονται ανόητες παιδιάστικες σαχλαμαρίτσες... :P

Για μένα μια και αποχαιρετάμε ένα απίστευτα όμορφο game που βγήκε σε λάθος εποχής ας ανεβάσω το αγαπημένο μου video από τον κόσμο του παιχνιδιού

http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&list=FLeBZSzMB7sVH-dNoqzf_1Ug&v=zMCKgHJ6NPs

Δημοσ.

Το παλιο darkfall θα τρεχει παραλληλα η θα σταματησει αμεσως με το launch του νεου? Και ποτε να το περιμενουμε?

Το πρωτο μου αρεσε πολυ αλλα τελικα το αφησα μετα απο 2-3 μηνες γιατι καταλαβα οτι χωρις μαγεια δεν επιβιωνεις, ειδικα οταν ολοι ειναι super χαρακτηρες εχοντας ανεβασει τα παντα με macros. Το specialization ειναι απαραιτητο, αν και δεν εχω αμφιβολια οτι το melee παλι θα υστερει, οπως σε ολα τα παιχνιδια του ειδους.

Μια επιστροφη στο 0 μαζι με ολες τις αλλες βελτιωσεις ειναι αρκετες για να με πεισουν να το δοκιμασω. Η καλυτερη φαση ενος MMO ειναι παντα η αρχη, οταν ολοι ακομα εξερευνουν τον κοσμο και υπαρχουν πολλοι newbies.

Δημοσ.

15 Νοεμβρίου κλέινουν οι server του παλιού. Μπήκα ξανά χθές αλλά δυστηχώς είδα ότι ο χαρακτήρας ήταν άφαντος.. :P Δεν θυμάμαι μπορεί να τον είχα κάνει transfer στον Αμερικάνικο server αλλά τώρα βαριέμε να κατεβάζω ξανά το game. Ετσι παίζω για άλλη μια φορά με σώβρακο και με ένα σπαθί και περιφέρομαι για τελευταία φορά στον κόσμο του παιχνιδιού.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Και φυσικά την κάνει ο Γρύπαρης μέγα πορωμένος με το game. Αυτό το παιδί όσο μια χαρά φαίνετε εκτός game τόσο στρυφνός και ιδιοτροπος είναι Ingame..Μιλάμε άλλος άνθρωπος.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Ανημερα της γιορτης μου θα ειναι ωραιο δωρακι, αν δεν το ξανακαθυστερησουν.

Λυστε μου και μια απορια.

Ειχα αγορασει το DF και ειχα παιξει 1-2 μηνες λιγο μετα που κυκλοφορησε.

Τωρα τι γινεται? Απλα θα πληρωσω συνδρομη χωρις να αγορασω το UW και θα μπορω να παιξω?

Κατι τετοιο ειχα διαβασει, αλλα δεν θελω να μπλεξω στο forumfall για να το εξακριβωσω.

Δημοσ.

όσοι είχαν αγοράσει το προηγούμενο, δεν πληρώνουν για το νέο, μόνο την συνδρομή.

Βγήκε σήμερα βίντεο για τον elementalist, και ναι υπάρχει τελικά και first person view....

http://youtu.be/fYvTLi_3-SU

Ένα λεπτό να σκουπίσω τα δάκρυα μου!

Δημοσ.

Πολύ μούφα τον βλέπω τον elementalist και σε HP και σε skills (αργο casting, ακόμα και το λίγο Knockback επηρρεάζεται από το armour που φοράει ο άλλος). O warrior το μόνο που θα κάνει θα είναι stumpede + stickyback = bye bye

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...