Προς το περιεχόμενο

Darkfall Unholy Wars

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

το darkfall ηταν απο τα πιο γαματα mmo ever τετοια ανδρεναλινη σε παιχνιδι δεν εχω ξανανιωσει αλλα δεν το διαχειρίστηκαν καθολου σωστα, πραγματικα πιστευω οτι θα μπορουσε να ξεπερασει το wow ανετα, με το που ειδαν τοσο χαμο τους πρωτους μηνες επρεπε να προσλαβουν καμια 50αρια ατομα ακομα να δωσουν οτι υποσχεθηκαν και οχι να πανε με ρυθμους χελωνας

τωρα χασανε την ευκαιρια τους δεν προκειται να ανακαμψει το παιχνιδι πια

• 3 εβδομάδες αργότερα...
  • Απαντ. 137
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Είμαι κι εγώ παλιός παίκτης του Darkfall, που έχω σταματήσει εδώ και καιρό να παίζω αλλά παρακαλουθώ τις εξελίξεις. Τα περισσότερα από τα αρνητικά που ανέφεραν τα παιδιά όντως ισχύουν, αλλά δεν ξέρω κατά πόσο θα έπρεπε να κράζουμε. Η εταιρία είναι πάρα μα πάρα πολυ μικρή σε σύγκριση με τις περισσότερες του χώρου και επίσης δε νομίζω κανένας από εμάς να γνωρίζει πραγματικά το τι γίνεται μέσα στην εταιρία. Δεν μπορώ να πιστέψω πως είχαν τη δυνατότητα να προβούν σε εύκολες λύσεις (π.χ. πρόσληψη παραπάνω ατόμων) και δεν το έκαναν. Δηλαδή εμείς τα σκεφτόμαστε κι αυτοί που είναι η δουλειά τους δεν μπορούν να τα σκεφτούν? Σίγουρα διαχειρίστηκαν κάποια πράγματα λάθος, αλλά πιστεύω πως η έλλειψη πόρων ήταν το σημαντικότερο πρόβλημα. Όπως και να έχει, αυτό που δείχνει το μεγαλείο του darkfall είναι πως μετά από την ενασχόληση κάποιου με αυτό, μετά δύσκολα βρίσκει άλλο mmo που να τον κρατάει. Έχω δοκιμάσει να παίξω τα περισσότερα από τα διαθέσιμα mmo και δεν κατάφερα να αντέξω για πάνω από μία δύο μέρες. Δυστυχώς, όπως είπε και check2fire έχει επέλθει κορεσμός και το μόνο που νοιάζει τις εταιρίες είναι το σίγουρο κέρδος. Γι' αυτό μας πασάρουν τα ίδια και τα ίδια αναμασημένα, χωρίς να τολμάει κανείς να κάνει κάτι διαφορετικό. Ε λοιπόν, η AV, μαζί με όλα τα στραβά της το κατάφερε για ένα αρκετά μεγάλο χρονικά διάστημα. Αναμένουμε τη συνέχεια:) Χαιρετίσματα στις γνωστές φάτσες κι ελπίζω να τα πούμε στο 2 παίδες και να μαζευτούμε όπως πρώτα!

Δημοσ.

Αν είχαν πέσει λεφτά σε αυτό το project τώρα θα μιλούσαμε για πανικό ... Αλλά που ???

Δημοσ.

Είμαι κι εγώ παλιός παίκτης του Darkfall, που έχω σταματήσει εδώ και καιρό να παίζω αλλά παρακαλουθώ τις εξελίξεις. Τα περισσότερα από τα αρνητικά που ανέφεραν τα παιδιά όντως ισχύουν, αλλά δεν ξέρω κατά πόσο θα έπρεπε να κράζουμε. Η εταιρία είναι πάρα μα πάρα πολυ μικρή σε σύγκριση με τις περισσότερες του χώρου και επίσης δε νομίζω κανένας από εμάς να γνωρίζει πραγματικά το τι γίνεται μέσα στην εταιρία. Δεν μπορώ να πιστέψω πως είχαν τη δυνατότητα να προβούν σε εύκολες λύσεις (π.χ. πρόσληψη παραπάνω ατόμων) και δεν το έκαναν. Δηλαδή εμείς τα σκεφτόμαστε κι αυτοί που είναι η δουλειά τους δεν μπορούν να τα σκεφτούν? Σίγουρα διαχειρίστηκαν κάποια πράγματα λάθος, αλλά πιστεύω πως η έλλειψη πόρων ήταν το σημαντικότερο πρόβλημα. Όπως και να έχει, αυτό που δείχνει το μεγαλείο του darkfall είναι πως μετά από την ενασχόληση κάποιου με αυτό, μετά δύσκολα βρίσκει άλλο mmo που να τον κρατάει. Έχω δοκιμάσει να παίξω τα περισσότερα από τα διαθέσιμα mmo και δεν κατάφερα να αντέξω για πάνω από μία δύο μέρες. Δυστυχώς, όπως είπε και check2fire έχει επέλθει κορεσμός και το μόνο που νοιάζει τις εταιρίες είναι το σίγουρο κέρδος. Γι' αυτό μας πασάρουν τα ίδια και τα ίδια αναμασημένα, χωρίς να τολμάει κανείς να κάνει κάτι διαφορετικό. Ε λοιπόν, η AV, μαζί με όλα τα στραβά της το κατάφερε για ένα αρκετά μεγάλο χρονικά διάστημα. Αναμένουμε τη συνέχεια:) Χαιρετίσματα στις γνωστές φάτσες κι ελπίζω να τα πούμε στο 2 παίδες και να μαζευτούμε όπως πρώτα!

Σωστά αυτά που λες Τάσο αλλά για την απλή και ειλικρινή επικοινωνία AV-Πελατών δεν χρειάζονται δαπάνες.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Link

Βάζω link από mmorpg, γιατί νομίζω είναι πιο μαζεμένο (πρώτο post). Εν ολίγοις, έγινε μια συμφωνία, και πήρε η AV κάποια χρήματα για να συνεχίσει την ανάπτυξη του DF2. Την επένδυση την κάνει η InternetQ.

Κάποιες λεπτομέρειες:

The investment in Aventurine amounts to € 2.6 million and will be effected by subscription to a convertible bond issue (the "Issue"). The Issue is linked to Aventurine's performance and will mature in March of 2015, while InternetQ will have the option to convert the bonds into equity at any time. Assuming the conversion takes place within seven months from the launch of Darkfall's sequel (code-named Darkfall 2.0), InternetQ will own c.40% of the Company's share capital. Following such conversion, InternetQ will also have the option to buy additional Company shares in order to control the majority of its share capital.

The investment will be funded by InternetQ's cash reserves, in line with management's commitment to invest the proceeds from the most recent secondary offering to expand the business in what the Directors believe it will be an accretive fashion. More specifically, the investment is expected to be earnings enhancing for 2012 through the receipt of a 6% bond coupon and has the potential to be earnings accretive in the years to follow assuming the successful launch of Darkfall 2.0.

The Issue proceeds will be used for:

The launch of Darkfall 2.0 in the US and Europe;

The co-development of the Asian Darkfall 2.0, which is to be a free-to-play version of the original game;

The development of premium gaming entertainment content for InternetQ's AKAZOO platform.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Μερικά νέα αν και λίγο ασύμαντα..

The other two systems are coming up with a way to protect mount theft and to encourage the player economy. Mounts in 2.0 will remember their owners for a time, and any thief will have to contend with being branded a criminal and coming under fire by guard NPCs. Finally, new markets will appear in all major cities and allow players to buy, sell, and place orders for others to fill. There is one catch to shopping, however: If you buy an item from another city's market, you have to either travel there personally to get it or pay a surcharge for delivery.

παντως σε μένα άρεσε ότι θα έπρεπε να προσέχεις που να αφήσεις το mount μην στο φάει κάποιος άλλος.

• 6 μήνες μετά...
Δημοσ.

Ανακοινώθηκε και επίσημα ταο Darkfall Unholly Wars

http://darkfallonline.com/uw/

Μετά από τόσο καιρό σιωπής μπορώ να πω επιτέλους!

Agon, a land that has suffered hundreds of years of divine vengeance and demonic conspiracy, has been given a moment of relief. After declaring war on each other and mortals alike, the Demon and the Goddess have pulled back to reorganize and assemble their forces. If ever there was a time for the mortal races to regroup, reclaim the lands and rise to power, it is now!

Darkfall: Unholy Wars is a fast-paced, PvP MMORPG with full loot. Players are called to form clans and battle for dominance across the seamless and open fantasy world of Agon. Recruit and train new warriors, conquer fortresses and clan cities, engage in epic land and naval battles with thousands of concurrent players and build powerful empires.

KEY FEATURES

• Massive Land and Naval PvP Battles: Thousands of players can participate simultaneously in wars and sieges on land and sea, in real-time, on a single server.
  • A Huge, Seamless World: The world of Agon is a large open world that consists of both land and water and gives the freedom to players to uncover its hidden secrets.
  • Flexible Roles: Choose role at will, switching from meat shield to master mage to benevolent healer. Players can switch between roles, skills, spells, and ability boosters on the fly. Develop your skills in all roles and experience the game in a multitude of different ways over time or specialize in a single role and be the one your friends depend on to fulfill that calling.
  • Full Loot: You keep what you kill. Players can loot all of the goods from a slain enemy, and vice versa.
  • Persistence: Players can affect the fabric of the game world, constructing and fortifying cities across Agon and building empires that last as long as they can defend them.

Δημοσ.

δεν ειδες οτι το ιδιο βιντεο και ακριβως τα ιδια πραγματα που εκανες copy τα λινκαραν τα 2 παιδια απο πανω σου 12 ωρες πριν απο σενα ετσι?

Δημοσ.

να πω την αλήθεια δεν το είδα καθόλου αλλά δεν έκανα και κανα τόσο μεγάλο λάθος. εβαλά δύο φορές το video και κάποιος σε αυτό το νήμα πρέπει να ανεχτεί δύο φορές το θεληματικό πηγούνι του Tasos :P

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Αυτό το αίσθημα της ελευθερίας και την εξερεύνησης σε εναν ανοιχτό τεράστιο κόσμο και το αίσθημα κινδύνου που νιώθεις σε κάθε σου βήμα είναι ανεπανάληπτο στο κόσμο του darkfall.

Σίγουρα το game δεν κάνει για όλους και ιδίως για όσους έχουν συνηθίσει στους μηχανισμούς των mmo με death και repsawn σαν να μην συμβαίνει τπτ.

Ο κόσμος του darkfall είναι σκληρός δεν συγχωρεί και θέλει και απίστευτο κάψιμο μόνο και μόνο για να σταθείς.

Από τι λένε έχουν κάνει λίγο ποιο φιλικό το σύστημα να ανεβάζεις τα stat του χαρακτήρα σου ώστε να μπορεί κάποιος να μην είναι λαπάς για μήνες στο game και να στέκεται αξιοπερεπός μέσα σε λίγες βδομάδες.

Θα τα δούμε αυτά στην πράξη βέβαια.

Πάντως οι πρώτες εικόνες από τα βελτιωμένα γραφικά του παιχνδιού είναι εντυπωσιακές. Τις είδα σήμερα στο gameworld.gr και τις ανεβάζω και εδώ.

darkfallunholywars1.jpg

darkfallunholywars2.jpg

darkfallunholywars3.jpg

darkfallunholywars5.jpg

darkfallunholywars6.jpg

darkfallunholywars8.jpg

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...