papresa Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2011 Καλησπέρα και καλές γιορτές σε όλους, χρειάζομαι ένα κινητό φθηνό και πολύ απλό για τον πατέρα μου. Στον Γερμανό μου πρότειναν το zte s202. Είδα όμως και τα ΝΟΚΙΑ 100 & 101. Τι λέτε ή έχετε κανένα καλύτερο;
arxaggelos Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2011 Για άτομο κάποιας ηλικίας και χωρίς σχέση με την τεχνολογία, keep it simple. Δίχρωμη οθόνη και λίγα κουμπιά, κατά προτίμησ να μοιάζει όσο το δυνατόν περισσότερο με ασύρματο παρά με κινητό. Άρα ψηφίζω ZTE S202. Είχα για τον μπαμπά μου το Νοκια 3300 και όταν χάλασε (τα έβγαλε τα λ7 του και με το παραπάνω) είδα κι έπαθα να του βρω κάτι ανάλογο. Τελικα πήρα το Νοκια 1100.
ΦΡΑΝΤΣΕΣΚΑ ΣΑΝΤ Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2011 επειδή είχα ρωτήσει κάτι ανάλογο πριν μερικούς μήνες, να πω πως η μητέρα μου το καταβολεύτηκε το ΖΤΕ μή σας πω ότι το έχει ερωτευτεί αλλά έχει κερδίσει μια θέση στην καρδιά της ...
Super Moderators billdanos Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 Και τα Doro είναι αρκετά καλά για τέτοιες περιπτώσεις (www.doro.co.uk). Τα έφερνε και η Wind από όσο θυμάμαι!
papresa Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 Το ZTE μου φάνηκε πολύ άγαρμπο και σχετικά ακριβό, οπότε κατέληξα και παρείγγειλα το ΝΟΚΙΑ 1616. Ελπίζω να΄ναι καλύτερο από αυτό που έχει (Samsung GT-E1080i), το οποίο τον δυσκολεύει πολύ, ενώ παλιότερα που είχε ΝΟΚΙΑ ήταν καλύτερα. Καλά Χριστούγεννα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα