Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• 1 χρόνο αργότερα...
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

καλησπερα παιδια, γκουγκλαρα καποιες λεξεις κλειδι γιατι μου εσπασε και μενα ο σκελετος και με εβγαλε εδω..

πρεπει να φτιαχτει επειγοντως. εχω γυαλια ηλιου+μυωπιας τα οποια τα χρυσοπληρωσα γυρω στα 300ευρω λογω της ιδιαιτεροτητας του φακου... εχουν σπασει τα 2 κοκαλακια αριστερα κ δεξια κ δεν μπορω να τα κολλησω με τιποτα... δεν εχω προβλημα να αλλαξω σκελετο οι φακοι με ενδιαφερουν αλλα που να βρω σκελετο που να ταιριαζουν οι φακοι γαμωτο.. ειμαι σε απελπισια εστω με 5 ευρω ενας σκελετος που να ταιριαζει.. αν γνωριζει καποιος καμια ιδεα θα με σωσει... ευχαριστω

• 4 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

8 χρονια μετα το αρχικο ποστ, εχουμε κανα νεωτερο;; μου εσπασαν κι εμενα κατι γυαλια ηλιου με πλαστικο σκελετο, εχει ακριβως που ανοιγοκλεινει…

απ ο,τι βλεπω καποιοι τα εχουν καταφερει, θα προτιμουσα σε τεχνιτη, υπαρχει καποιος;

Δημοσ.
2 ώρες πριν, anthoulaki είπε

8 χρονια μετα το αρχικο ποστ, εχουμε κανα νεωτερο;; μου εσπασαν κι εμενα κατι γυαλια ηλιου με πλαστικο σκελετο, εχει ακριβως που ανοιγοκλεινει…

απ ο,τι βλεπω καποιοι τα εχουν καταφερει, θα προτιμουσα σε τεχνιτη, υπαρχει καποιος;

Ανεβασε φωτο στο σημειο της ενωσης που εσπασε. ο αδερφος μου σε γυαλια με μεταλλικο μεντεσε εκανε την εξης πατεντα.

Πηρε η κορη του τα γυαλακια ηλιου της μητερας του και τα εσπασε ακριβως στην ενωση. ειχαν μεταλλικο μεντεσε τα συγκεκριμενα. προσπαθησαμε με καλάι να τα κολλήσουμε αλλα απο την ζεστη ξεκολλησαν αμεσα. Μετα εκανε το εξης. ειχε ενα αλλο ζευγαρι της πλακας που ειχε κ εκεινο μεταλλικο μεντεσε. το ζεστανε ακουμπωντας πανω την μυτη του κολλητηριου κ το εβγαλε. εκανε την ιδια διαδικασια κ στο σπασμενο γυαλι κ ενω ηταν ζεστο, το εβαλε στην θεση του  σπασμενου μεντεσε. Επειδη το παχος του μεντεσε ηταν πιο μεγαλο, με μια λιμα για μεταλλα το εφαγε κ το εφερε στο ιδιο μεγεθος με το παλιο. 10 λεπτα διαδικασια ολο αυτο κ τα γυαλια επισκευαστηκαν (προσωπικα δεν πιστευα οτι θα καταφερναμε να τα φτιαξουμε και δεν ειχαμε βρει μαγαζι που να αναλαμβανει επισκευη).

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...