Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αυτήν την σύνθεση σου είχα κάνει και γω. Προχώρα άφοβα! Μόνο στο κουτί έχω θέμα που μου φαίνεται καρακιτσαριό (δεν ξέρω και πόσο χρονών είσαι βέβαια :mrgreen: )

1) Δες αν το κουτί χωράει την κάρτα

2) Τσέκαρε αν το dvd-rw σου είναι sata γιατί αλλιώς δεν θα μπορείς να το συνδέσεις στο mobo.

Σε ένα μήνα 16. Το κουτί φάση έχει αλλά και καλό να μην είναι δεν θα πολυφαίνεται γιατί εκεί που θα μπει είναι ντουλάπι.

1)Πώς το βλέπω αυτό??

2)Πού το λέει??

Δημοσ.

1) Σύγκρινε τις διαστάσεις του κουτιού με αυτές τις κάρτας. Εφόσον λέει πάντως ότι είναι gaming κουτί μάλλον θα χωράει.

2) Το λέει πάνω.

@kingjohn7

Και μένα μ αρέσει αυτό το κουτί αλλά δεν έχει cable management και θα γίνεται μέσα χαμός από τα καλώδια + ότι αυτό θα επηρεάσει και τις θερμοκρασίες.

Δημοσ.

Λοιπόν παιδιά στην παραγγελία έγιναν κάποιες αλλαγές, γιατί αλλιώς το pc θα ήταν έτοιμο μετά τις 20/1, το θέλω σύντομα,....αντί για την κάρτα γραφικών αυτός στο μαγαζί μου είπε να βάλω 2 http://www.you.gr/b2c_iqshop/b2c/pd.do?pg=689A9A8000774C46A2395663ADA1872D&pa=E21C0409916F834B9F2D8CDD65838F2D που ενώνονται με crosfire και θα λειτουργεί καλύτερα... Επίσης αντί για τις 2x4 Corsair Ram επειδή είναι κατόπιν παραγγελίας στην ιστοσελίδα τους, πράγμα που σημαίνει μέχρι ένα μήνα(οι εταιρίες κάνουν από 1/1/2012 μέχρι 7/1/2012 απογραφή και δεν εκτελούν καμία παραγγελία), μου είπε και έβαλα 3x http://www.you.gr/b2c_iqshop/b2c/pd.do?pg=A69F97536FE47C42927A22571DC54394&pa=2E4C2FDB42B72747ADC5850EF747CE53

Ο φίλος που θα με βοηθήσει είπε ότι θα έχω πρόβλημα με τις θερμοκρασίες και ότι χάνει σε απόδοση σε σχέση με το προηγούμενο...τι λέτε?

Δημοσ.

Το pc το θέλω σύντομα...αν παράγγελνε το αρχικό πακέτο....το pc θα το είχα μετά τις 20/1...Εγώ θέλω το αποτέλεσμα θα είναι καλό?

Το pc το θέλω σύντομα...αν παράγγελνε το αρχικό πακέτο....το pc θα το είχα μετά τις 20/1...Εγώ θέλω το αποτέλεσμα θα είναι καλό?

3 μονά τέτοια έβαλε

Δημοσ.

Ναι καλό είναι

Για τα 3 μονά ρώτησα για ποιο λόγο να βάλει 3 και όχι 2 ή 4 από την στιγμή που είναι μονά και όχι κιτ. Τεσπα καλορίζικο και καλή Πρωτοχρονιά να έχουμε

Δημοσ.

Ναι καλό είναι

Για τα 3 μονά ρώτησα για ποιο λόγο να βάλει 3 και όχι 2 ή 4 από την στιγμή που είναι μονά και όχι κιτ. Τεσπα καλορίζικο και καλή Πρωτοχρονιά να έχουμε

Ευχαριστώ!!!Επίσης Ευτυχισμένο το νέο έτος!!!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...